Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşırılıklarınız sizi pek cazip bir sevgili haline getirmiyor. Bu ilişkide sadakat, sizin için her şeyden önemli. Fakat işi abartıp sadakatin takipçisi, denetçisi gibi davranışlar içine girebiliyorsunuz.

Herkes suskun dururken kahramanlık yapmanız gerekmiyor. Bir yetkilinin basiretsizliğinin hepinizin boş yere daha fazla emek harcamanıza yol açması sizi geriyor. Fakat bu konuda yapabileceğiniz fazla bir şey yok.

Borca girmek istemediğiniz için, bir ödemenizin hiç olmazsa bir kısmını erteletmeyi düşüneceksiniz. Parayla alakalı bazı güvensizliklerin, hak edilmiş de olsalar onur kırıcı olduklarını düşünüyorsunuz.

Güvensiz bir imaj, bugünlerde size çok şey kaybettirebilir. Bugün muhtemelen telefonla yapacağınız bir görüşmede çok atak bir insan görüntüsü vermek zorundasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinizi sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak. Önemli bir konuk bekliyorsunuz, ama konuğunuz gelişini erteleyebilir. Kendinizi sakınmak adına bazı ilişkilere girmekten çekinmeniz, size yalnızlıklar yaşatabiliyor. Çok fazla hoşgörülü davrandığınız bir arkadaş ilişkinizde, arkadaşınızın zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz.

1 Aralık 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 04:17 Güneş-Neptün görünümü aşkta ideallerin peşinden gitme, size göre doğru olanı yaşama, fantezilerinizin önemi, sınırlanmadan özgürce hareket etme arzunuzu yükseltiyor. Ancak tabii ki yalnız olup olmadığınız, insanlara güvenip güvenmediğiniz, mali durumunuz ve bugüne dek yaşadıklarınız da önemli. İnsan ister de, öyle tecrübeler yaşamıştır ki, hayal kırıklığından korkar. Özlemlerimiz kimi zaman masumdur, ulaşabilirdir. Kimi zaman sislidir, şüphelidir kaygı yaratır. Hayatı çok da fazla kurcalamamak, kendimize özen göstermek gerekiyor. Tabii ki dikkatli de olacağız. Paramızı, duygularımızı, arzularımızı kiminle paylaşmamız gerektiğini bileceğiz. Saat 07:08-11:52 arasında Ay-Yay burcunda boşlukta ilerleyecektir. İlişkilerde ve ilk buluşmalarda yanıltıcı bir etki yaratabilir. Karşınızdaki kişiyi tam olarak tanımadan veya olayları anlamadan dinlemeden, sözler vermeye kalkmak yanlıştır. Saat 11:52 Ay-Oğlak geçişi, sorumluluk yükler, bizi baskılar. Bir şeyleri halletmelisin diye uyarır. Biz de hayatın güzelliklerini yaşamaktan yanayız. Sanki mecburmuşuz gibi sürekli güven verici olanı, ileriye dönük olanı tercih ediyoruz. Bu durumda aşkın tadına varmakta zorlandığımızı, belki de çok geç kaldığımızı hissederek kendi kendimize hayıflanabiliriz. Biraz olsun her şeyden uzaklaşmak, gönlümüzce vaktimizi değerlendirmek adına planlar yapabiliriz veya yapmak isteyebiliriz. Bugünümüz, dünden daha güzel, yarınlarımız her zaman güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

1 Aralık 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konuşarak karşınızdaki kişiyi ikna edebileceğiniz, güzel sözlerle başını döndürebileceğiniz bir gün olabilir. İkili ilişkileriniz, birlikteliğiniz veya evliliğinizde insiyatif almak isteyebilirsiniz.

1 Aralık 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu aralar, parasal konularınızı masaya yatırmanız ve ileriye dönük planlar yapmanız iyi olabilir. Gelirinizle giderinizi doğru dengelemelisiniz. Sakin ve emin adımlarla hareket etmeniz pek çok şeyi halledebilir. Verdiğiniz taahhütleri yerine getirmeniz ve işlerinize yoğunlaşmanız olumlu gelişmeleri beraberinde getirecektir. Günün Atmosferi:Elimizdeki bilgiler yetersiz olabilir. Aklımız karışık ve hataya yapmaya müsaidiz.

1 Aralık 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Bugün kendinizi çok rahat ifade edebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yön kazandırmak için zaman harcayabilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Sevdikleriniz için harcama yapacağınız bir gündesiniz. Ticari konularda gerçekçi olmanızda fayda var.

1 Aralık 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yorgun olsanız bile güzel amaçlar uğruna çalıştığınız gerçek. Çevrenizdeki her şeyi daha güzel hale getirebilme yeteneğiniz var. Ancak sağlığınızı ihmal etmeyin.

1 Aralık 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde özel hayatınız, dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişim sıkıntıları ve yanlış anlaşılmalar yaşayabileceğiniz, anlaşmakta zorluk hissedeceğiniz bir dönemde iken, 17.00 sonrasında ilişkilerde motivasyonunuzun yükseldiği, kendinizi daha rahat ifade edip, etkinlik ve görüşmelerde yer alabileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

1 Aralık 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğlencede ve çocuğunuzla olan konuşmalarınızda mantığınızla duygularınızı ortak çalıştırabilir, güzel kararlar alabilirsiniz. Yakın çevrenizle planlarınız sizi mutlu edebilir.

1 Aralık 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınız ve çocuklarınızın gelişimi için gerekli olan bilgi, inanç ve fikir kaynaklarına sahip olacaksınız. Ancak bunların aktarımı konusunda cömert davrandığınız söylenemez.Somut ve soyut tüm potansiyelinizi kullanabileceğiniz bir süreçtesiniz. Kendinizden başka yakınlarınıza da cömert davranmanız gerekmektedir. Günün en olumsuz etkisi spekülatif işlerin hayatınıza kriz getirme riski olduğudur. Bedensel ve zihinsel efor sarf etmeyeceğiniz bir etkinlikle zaman geçirebilirsiniz. Film izlemek ve bilgisayar destekli oyunlarla vaktinizi değerlendirebilirsiniz.

1 Aralık 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

1 Aralık 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 10' 44" R
Ay
Yay
24° 29' 08"
Merkür
Koç
16° 13' 33"
Venüs
Koç
28° 09' 02"
Mars
Balık
27° 56' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 07"
Satürn
Balık
16° 22' 08"
Uranüs
Boğa
22° 12' 56"
Neptün
Balık
28° 50' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 40"
Lilith
Başak
23° 04' 52"
True Node
Koç
15° 27' 06"
Son Güncelleme : 28/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>