Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi yeterince şımarttığının farkında. Neysi ki o da şımartmaktan memnun. Neşeli ve zevkli zaman geçirmeye devam edeceksiniz. Bugün yine sizi görmek isteyecek.

Kontrollü oluşunuz ve yönünüzü seçmedeki gösterdiğiniz hassasiyet, bugünlerde çok işinize yarıyor. İş yaşamınızdaki başarınız biraz da bu özellikleriniz nedeniyle giderek artıyor.

Yakın geçmişte çok yakın bulduğunuz bir kişi için yaptığınız harcamalar, bugün canınızı sıkıyor. Onun bunu hak etmediğini düşündüğünüz, aldığınız her şeyde gözünüz kaldı adeta.

Hayatınızın merkezine kendinizi almanıza ihtiyacınız vardı ama yine de zaman zaman yakın çevrenizi de görmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızda ümit dolu hayallerden somut gerçekliğe kesin geçiş var. Son zamanlarda gerçekleşen bütün gelişmeler sizden yana. Siz de bütün bunların değerini biliyorsunuz. Kazandıklarınızı kaybetmemek için olumlu bir çaba içindesiniz. Bir yakınınızla yaşadığınız bir sorun, artık yaşamınızdaki eski önemine sahip değil. Bu sizi oldukça rahatlattı.

27 Kasım 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, saat 03:24 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailemiz ve parasal durumumuzla alakalı konuların gözden geçirilmesinin, gelişimi merkez alarak ilerisi adına düşünülmesinin önemini vurguluyor. Saat 05:47 Ay-Neptün görünüm etkisinde, sezgileriniz, iç sesiniz rehberinizdir. Yaşadığınız tecrübelerin aslında gelişiminiz adına ne kadar önemli olduğunu anlamanız kolaylaşır. Saat 14:24 Ay-Mars zorlu görünümü, aile içindeki bir takım meseleler ve partnerimizle alakalı konular bizi kıskaç altına almaktadır. Ancak kaçışımız yoktur. Bu ikilem bizi hem duygusal hem de agresif tepkilerde bulunmaya veyahut içimize atmaya sebep olabilir. Saat 19:09 Ay-Pluto olumlu açısı, destek görme ihtiyacının simgesidir. Ancak bu destek birilerinin üzerinizde denetim uygulamasına yol açacaksa veya birileri tarafından iyi niyetinizin kullanılması şeklinde olacaksa buna kesinlikle izniniz olmayacağı gayet açıktır. Akrep burcunda ilerleyen Ay etkisi altında, sizi yakından ilgilendiren iş-aile ve girişim konularında içgüdüsel olarak istekliliğiniz bugün fazlasıyla yükselir. Bu yükseliş sizi yenilik anlamında düşündüğünüz işleri bir an önce yürürlüğe koymaya itebilir. Ekmeğini dışarıda arayan veya hızlıca kararlar alarak bir an önce güç ve kontrol sahibi olmak isteyen birey, ailesinin işlerini karışmasından doğal olarak hoşlanmaz. Eğer kendince doğru olacağını düşündüğü bir yolda ilerliyorsa hiç kimseye hesap vermekten hoşlanmaz. Keyifli bir Pazar günü geçirmenizi diliyorum. Kalben sevgilerimle,

27 Kasım 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinizi duygusal anlamda kısıtlanmış hissediyor ve duygularınızı istediğiniz gibi sergileyemiyorsunuz. Çok çeşitli düşüncelere sahip olmanıza rağmen, ahlaki konulara geleneksel değer yargısıyla yaklaşarak, sizi tanıyan bir çok kişiye olumlu örnek oluyor ve çevrenizi etkiniz altına alabiliyorsunuz.

27 Kasım 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiğiniz herkesi dahil edebileceğiniz özel planlar yapabilirsiniz. Maddi başlıklı konularda yaratıcılığınızı gösterirken yaratıcı olmalı ve hiçbirşeyi hafife almamalısınız. Garantide gördüğünüz şeyler sorun yaratabilir.Günün Atmosferi:Yeni olanaklar, etkinlikler ve güçlü diyaloglar Güne enerjik bir başlangıç yapıyoruz. Takım ruhu özellikle sabah saatlerinde çok etkili. Verim alabiliriz. Öğleden sonra ise gerginliğimizi dizginlemek durumundayız. Kararlarımızda ve tutumlarımızda baskıcı hareket etmeyelim. Esneklik göstermeye çalışalım. Akşam saatlerinde kendimizi biraz köşeye sıkışmış hissedebiliriz. Ancak mevcut işlere yoğunlaşarak potansiyelimizi herkese gösterebiliriz. Belli başlı planlar konusunda etrafımızı bilgilendirmeliyiz. Hemen sabahında ise sosyalleşiyoruz ve fırsatlara çok açığız.

27 Kasım 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günü evde ya da eve yönelik işler içinde geçirmek iyi olacak. Bu arada eksik kalan işlerinizi de tamamlayabilirsiniz.

27 Kasım 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız keyifli haberler neşelenmenize neden olacak. Bekar Aslanlar hırs yapıp sakın biten bir ilişkinize dair planlar yapmayın, üzülen siz olursunuz. İş hayatınızda sıkıntı yaşadığınız insanlarla tekrar mücadele içine girebilirsiniz. Yüksek özgüveniniz hata yapmanıza neden olabilir. Duygularınız kıpır kıpır bu aralar. Daha sakin kalmanızda fayda var.

27 Kasım 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınız, tanıtımlar, çocuklarla ilişkiler, tatiller ve parasal konularda tatminsizlik, belirsizlik yaşayabilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde aşk enerjisi yayıyor ve ilişkilerde, flörtlerde yeni tekliflere açık, devam eden ilişkilerde ise romantik görüşmeler gerçekleştirmeye uygun bir zaman yaşıyor olacaksınız.

27 Kasım 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış ortamlara bağlı işlerinizde oldukça başarılı bir gün olabilir. Yaratıcılığa dayalı işleriniz varsa şans sizden yana olacak. İş hayatınızda herkes sizin fikirlerinizi dinleyecek

27 Kasım 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günü evinizde aileniz veya kendinizle baş başa geçirmeye eğilimli olabilirsiniz. Her ne kadar arkadaşlarınızla bir arada olmak ilginizi çekiyor olsa bile bugünü fazla muhabbet veya insani temasla harcamak istemeyebilirsiniz.Enerjiler durağan, başlangıç hevesleri düşük olacaktır. Hizmet alanınızdaki fenomenlerin sizin iç dünyanızda ve duygusal yapınızda ne tür değişimlere neden olduğu üzerine düşünebilirsiniz. Alınması gereken kararlarınızda bazı kriterler ve duygusal çözümlemeler meydana getirebilirsiniz.

27 Kasım 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta herşey her zaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz.

27 Kasım 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 20' 15" R
Ay
İkizler
21° 40' 19" R
Merkür
Koç
24° 09' 34"
Venüs
Boğa
13° 35' 55"
Mars
Koç
07° 35' 15"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 28"
Satürn
Balık
17° 25' 04"
Uranüs
Boğa
22° 56' 14"
Neptün
Balık
29° 11' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 15"
Lilith
Başak
24° 28' 20"
True Node
Koç
15° 09' 37"
Son Güncelleme : 10/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>