Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkilerinizde pek güvenilmez bir imajınız var. Geçmişte herkesin mutlu son beklediği ilişkinizi kimsenin kavrayamadığı nedenlerle bırakmış olmanız, şimdi insanların size güvensiz yaklaşmasına neden oluyor.

Gündemde olmayan bir toplantının bugün en kazançlı kişisi olacaksınız. Bugün sıradan gibi görünse de, bir anda sizin en önemli günlerinizden biri olabilir, hazırlıklı olun.

Sözde dostlarınız dışında herkes tarafından uyarılıyorsunuz. Bunları dikkate almalısınız. Çılgın gibi para harcamanıza göz yumanların sizin gerçek dostlarınız olmadığını anlamak zorundasınız.

Bugün sağduyuya fazlasıyla ihtiyacınız var. Hemen parlayan kişiliğiniz bugün size çok şey kaybettirebilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her akşam yeni, yeni insanlarla tanışıyorsunuz. Bu insan çokluğu, köklü ilişkiler kurmanızı önlüyor. Yapmak isteyip de yapamadığınız birçok arzunuz var. Şu günlerde gözle görülür bir doyumsuzluk içindesiniz. Bundan kurtulmak için arzularınızı tek tek ele alıp elde etmeye çalışmanız gerekiyor. Yakın bir günde uzaktan konuklarınız olabilir.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 09:20 Ay-Jüpiter görünümü, coşkulu bir aşkın ve bize kendimizi iyi hissettiren insanların varlığının kıymetli olduğu saatlerdeyiz. Yaşamdan keyif almak ve özgürce hareket etmek istiyoruz. Sevdiklerimizi önemsiyoruz. Onlarla bir arada olmak, ortaklaşa bir şeyler yapmak isteğimiz de bu saat sonrası yükseliyor. Sıkıntımız olsa bile, bu saat sonrası her şeyi iyi tarafından göreceğiz. Saat 11:16 Ay-Satürn kavuşumu aşkı eğlenceli tarafından ziyade, daha ciddi şekilde ele almamızda etkili oluyor. Böyle olunca bir miktar tadımızı kaçırabilir. İster istemez, duygusal anlamda köşeli düşünürüz. Sorumluluk duyarız, gerçekçi olmaya çalışırız. Kafamızı bir şeyler karıştırıyorsa, onu halletmeden yüzümüz gülmez. Saat 17:17 Ay-Chiron görünümü birilerine bağımlı veya zorunlu yaşamaktan sıkıldığınızın göstergesidir. Sanki hayatınız hep böyle devam edecekmiş gibi düşünüyorsunuz. Ne olacaksa olsun, şimdiki durumdan daha iyidir diye içinizden geçirebilirsiniz. Saat 17:45 Ay-Uranüs görünümü, yenilikleri uygulama, aşkla sarmaş dolaş olma, özgür bir şekilde yol alabilme anlamında bizi teşvik ediyor. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

30 Kasım 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk hayatınız açısından çalkantılı, hareketli bir gün olabilir. Sorumluluklarınızın bilincinde davranırken, karşı taraftan da aynısını bekleyebilirsiniz. Öğleden sonra sürpriz haberler gündeminizi değiştirebilir.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tecrübe zamanı Sevgili Aslan'lar. Fuarlara, konferanslara ya da çeşitli eğitimlere katılabilirsiniz. Bu sizin ufkunuzu da açacaktır. İhtimalleri göz önünde bulundurmalısınız. Mücadele gerektiren durumlar söz konusu olabilir.Günün Atmosferi:Güncel olmayan bilgiler sizi yanıltabilir...

30 Kasım 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Hobilerinize yönelebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Aşk hayatınızda engelleri açmak isteyebilirsiniz. Kendi yönünüzü netleştirmek için planlar yapabilirsiniz.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır ihtiyacınız olan neşeli bir döneme geçeceksiniz. Partnerinizle istediklerinizi yapabilir, keyifli planlarınıza dostlarınızı da ekleyebilirsiniz.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal olarak geçici bir yalnızlık ve durağanlık hissedebilir, aile ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde sınırlanma ve gerginlikler yaşayabilirsiniz. Kendinize vakit ayırarak, sakin ortamlarda bulunmak, ruhunuzu dinlendirmek ve evinizde zaman geçirmek bugün size iyi gelecektir.

30 Kasım 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda önemli kararlar gündeminize yerleşecek. Birilişkisinin bozulması ya da var olan ilişkilerinizden daha farklı ilişkilerin dikkatinizi çekmesi gibi durumlar söz konusu olabilir.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınız ve çocuklarınızın gelişimi için gerekli olan bilgi, inanç ve fikir kaynaklarına sahip olacaksınız. Ancak bunların aktarımı konusunda cömert davrandığınız söylenemez.Somut ve soyut tüm potansiyelinizi kullanabileceğiniz bir süreçtesiniz. Kendinizden başka yakınlarınıza da cömert davranmanız gerekmektedir. Günün en olumsuz etkisi spekülatif işlerin hayatınıza kriz getirme riski olduğudur. Bedensel ve zihinsel efor sarf etmeyeceğiniz bir etkinlikle zaman geçirebilirsiniz. Film izlemek ve bilgisayar destekli oyunlarla vaktinizi değerlendirebilirsiniz.

30 Kasım 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar, kuzen, kardeş, akrabalar ya da komşularla bir takım tartışmalar yaşayabilirsiniz. Fakat her şeye rağmen bugün keyifli bir gün. Teknolojiye yönelik alışverişlerinizde avantajlı konumdasınız.

30 Kasım 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 41' 12" R
Ay
İkizler
26° 35' 45" R
Merkür
Koç
24° 31' 29"
Venüs
Boğa
14° 02' 35"
Mars
Koç
07° 51' 51"
Jüpiter
Boğa
26° 26' 34"
Satürn
Balık
17° 26' 43"
Uranüs
Boğa
22° 57' 30"
Neptün
Balık
29° 12' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
21° 14' 24"
Lilith
Başak
24° 30' 44"
True Node
Koç
15° 07' 35"
Son Güncelleme : 11/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>