Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok sık birlikte olmak ilişkinizi olumsuz etkiler diye düşünmenize rağmen kendinizi bir türlü tutamıyorsunuz. O da sizi görmeden duramıyor. Birlikte geçen hafta sonundan sonra, bugün de birlikte olmak için can atıyorsunuz.

İşlerdeki düzelme işyerindeki gerilimi azaltmıyor. Kendi yakın çevrenizle ilişkinizin çok iyi olması size yetmiyor. Bir süredir gergin ilişkiniz olan biriyle aranızda hafif bir yumuşama yaşanabilir.

Harcamalarınızı eskisine göre çok kısmanız bütçenizi rahatlatmıyor. Eski harcamalarınızın bedelini hala ödüyorsunuz. Satın almak istediğiniz bir şeyi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

İlişkinizi sorgulayıp, teoriler üretmekten vazgeçmelisiniz. İçinizden geldiği gibi yaşamanın olumsuz bir yanı yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekilerin sizden talepleri bir türlü bitmek bilmiyor. Sizden bir şey talep eden herkesin taleplerini karşılamayı görev biliyorsunuz. Elinizde olmasa bile yaratmaya çalışıyorsunuz. Her konuda verici olma özelliğiniz yakınınızdaki bazı kişiler tarafından kötüye kullanılıyor. Yakın dostlarınızın bu konudaki uyarılarını dikkate almanız gerekiyor.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, saat 11:01 Ay-Akrep burcu seyriyle, güven duymak ve kafamızın içindeki sorulara cevap bulmak istiyoruz. Eş veya ilişkinizin şu anki şartları nedeniyle eleştirilmekten ve kısıtlanmaktan hoşlanmıyorsunuz. Siz işbirliğine hazırsınız ancak karşınızdaki kişinin samimiyetine güvenmek istiyorsunuz. Saat 11:22 Merkür-Chiron arasındaki görünüm bizi konuşmaya, içimizdekileri dökmeye zorluyor. Artık acı çekmek, korku duvarlarının arasına sinip kalmak, gereksiz ilişkiler içinde kaybolup gitmek istemiyoruz. Saat 16:38 Merkür-Uranüs görünüm etkisiyle, yaydan fırlamış ok misali bizi hızlıca değişimde bulunmaya sevk ediyor. İçimizden geleni, geldiği gibi ifade edebiliriz. Ne olacaksa olsun diyebiliriz. Yenilenme ihtiyacımız nedeniyle yaptıklarımızı birileri onaylamasa da umurumuzda olmayabilir. Bu hayat benim ve istediğim gibi yaşamak da hakkım diyerek yola devran olabiliriz. Yüzünüzü gülümseten, yüreğinizi ferahlandıran güzelliklerle karşılaşmanız dileğimle,

26 Kasım 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev ve ailenizle ilgili konularda hassas ve duyarlı hareket edebilirsiniz. Aile bireylerinize, çocuklarınıza karşı aşırı korumacı, şefkatli bir tutum içine olabilirsiniz. Evle ilgili konular bugün sizi daha çok meşgul edebilir.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakınlarınızla keyifli etkinlikler içine girebilirsiniz. Parasal hiçbir konuyu göz ardı etmemelisiniz. Her şeye oldu bitti gözüyle bakmamalısınız. Günün Atmosferi:Sırlar gün yüzüne çıkabilir. Yaratıcı yönümüz harekete geçebilir. Yolculuklar, geziler ya da görüşmeler bu hafta sonunun keyifli başlıkları olabilir. Sosyal yönü dopdolu bir hafta sonu olacağı için enerjimiz de yüksek olacaktır. Yeni olanaklarla karşılaşabiliriz. Öğle saatlerinde diyaloglarımıza dikkat etmeye çalışalım. Parasal konularda da kontrollü hareket etmeye özen gösterelim. Gerekirse harcamaları kısalım. Sırlar gün yüzüne çıkabilir. Dedikodulara mahal vermeyelim. Özellikle işle ilgili konularda ketum davranalım. Yeni ve kritik bilgilere erişebiliriz. Çalışmalarımız herkes tarafından beğenilebilir ve bir anda aranan kişi olabiliriz.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın sizi sorumlu kılan konular, görevler olabilir. Bugün daha fazla kararlılık göstermeniz konular olabilir.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni tanıştığınız insanlara kolayca aşık oluyor ve hayal kuruyorsunuz. Ancak kalıcı aşk olduğuna emin olmadan sıkıntılarınızı dile getirmeyin. Sonuç hüsran da olabilir.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte moral, motivasyon ve sağlık olarak güçlenirken, erkek figürler ve aile ilişkilerinde güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir süreç sözkonusu olacak. Bu zaman diliminde güzellik ve bakımıza ait işleri yapabilir, estetik olarak düzeltmeler uygulatabilir, yaptığınız işler ve ışığınızla toplum içinde daha fazla dikkat çekerek ön planda olabilirsiniz. Yeni ay haftasının en güzel haberi Satürn'ün Merkür ve Venüs'e olan uyumlu açısı ile, olası tüm ilişki problemlerini çözümleyebileceğiniz, aile ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz hatta bir ev sahibi olma arzusu duyabileceğiniz etkiler sunuyor olması olacak. Bu süreçte görüşmelerinizde ve flörtlerde istediğiniz sonuçları elde etmeniz daha kolay hale gelecek.

26 Kasım 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, yakın çevrenizle yapacağınız işlerde gerginliğinizi kontrol edin. Şanslısınız ama haklılığınız konusundaki ısrarlarınız ilişkilerinizi bozabilir.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile, ebeveyn, akrabalar veya aile kökleriyle ilgili konularda meraklı araştırmalara girişebilirsiniz. Bir sır veya sizden saklananları ortaya çıkarabilirsiniz.Merkür etkisiyle konuşulmamışlar, konuşulması ertelenenler, ilginç ve beklenmedik şekilde gündeme oturacaktır. Ancak yine de öğrendiklerinizden hoşlanıp hoşlanmamak sizin kişisel menfaatlerinize göre şekillenecektir. Maneviyatla ve aile kavramıyla ilgili özel enerjiler açığa çıkacaktır. Eğitimini almak istediğiniz bir hobiyle ilgili ilginç püf noktalarına erişebilirsiniz.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

26 Kasım 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 37' 34" R
Ay
İkizler
25° 44' 51" R
Merkür
Koç
24° 27' 40"
Venüs
Boğa
13° 57' 58"
Mars
Koç
07° 48' 58"
Jüpiter
Boğa
26° 25' 41"
Satürn
Balık
17° 26' 26"
Uranüs
Boğa
22° 57' 17"
Neptün
Balık
29° 12' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
21° 14' 12"
Lilith
Başak
24° 30' 19"
True Node
Koç
15° 07' 56"
Son Güncelleme : 10/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>