Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sinirlerinize hakim olmanız gerekiyor. Bu kadar yıpranmışlık içinde huzurlu olamıyorsunuz. Her şeyi sil baştan yapmak pekala mümkün olabilir. Gönlünüzü bir süre dinlendirme yoluna gidebilirsiniz.

Yakın bir zamandan beriilişkilerinizi yeniden düzene sokuyorsunuz. Çünkü buna gerçekten de çok ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz. Düzensizlik siziyapamaz hale getirmiş gibi.

Önümüzdeki günlerde para konulu bir yolculuğunuz olabilir. Çok uzun vadede gördüğünüz bir beklenti, bir anda karşınıza çıkabilir. Bugünlerde yeni ödentiler üretmekten vazgeçmelisiniz.

Bugünlerde yapacağınız ve önemsediğiniz görüşmede çok objektif olmanız gerekecek. Artılarınızı, eksilerinizi birlikte değerlendirmeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne iyi başlayacaksınız ama akşam saatlerinde dikkatli olmanız gerekebilir. Çünkü geçmişte kalmış bir yürek sızısı bu akşam kapınızı çalabilir. Bu yakınlarda sevindirici bazı duyumlar alabilirsiniz. Aldığınızda heyecanınızı çok belli edeceksiniz. Çünkü sizin yaşamınızı baştan sona yeniden şekillendirebilecek bir haber olabilir bu.

29 Kasım 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, saat 14:18 Yay burcunda doğacak Yeniay, hayatı güzelleştirici, aktif hale getirici, canlandırıcı ve ferahlatıcı yeniliklere kavuşmak, tadını çıkarmak arzunuz ve kararların işaretçisidir. Kendinizi ortaya koymak hevesi, aşkta, yakın çevrenizle olan bağlantınızda, sağlığınız ve başkalarıyla ortaklaşave ilişkilerinizde bir hayli yüksektir. Yeniayın yöneticisi Jüpiter-Terazi burcunda ilerlediği için, iletişim ve yakın bağ kurabilme gücümüz bir hayli yoğun. Eğitim, ticari, hayat felsefemiz sadece kendimiz adına değil, başkalarının da adil bir düzende, seçkinlik ve huzurla yaşaması içindir. Çocuklarımız veya çocuk sahibi olma arzumuz bu Yeniayda ele alınacak konular arasında yer alır. Maddi koşullarımıza göre gözden geçirelim. Yeniayın görünümleri yapılacak bir değişikliğin gayet sakin ve sorumluluk çerçevesinde ele alınması gerektiğini, yenilik düşünüyorsak bunun alt yapısının mutlaka sağlamlığına bakılmasının önemini vurgulamakta. Mevcut işimizde planlı ve disiplinli çalışmak, bazen de yoğunluk zorlayıcı etkenler ise, tabii ki iyileştirme yönünde düşünmek lazım. Sonuçta hiçbir şey sağlığımız kadar önemli değildir. Karşımıza bir fırsat çıktığındaortamı ve haklarımız konusunda taviz vermeyelim. Bütçemize özel önem verelim. İhtiyaçlarımızı alırken, uzun ömürlü olanı tercih edelim. Bunlara dikkat edersek, doğru kararlar almış oluruz. Yeniayın her birimizin hayatında olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

29 Kasım 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tarzınızdaki ketumluk, başkalarına da örnek teşkil ediyor. Taklit edilmekten zevk alıyor gibi bir haliniz var. Çevrenizdeki kişilere fikirlerinizi aşılamak isterken, aşırıya kaçmamalısınız. Bazı dostlarınızın sizi anlamaları her zaman kolay olmayabilir. Bugün, kendinize yakın bulduğunuz eski arkadaşlarınızla bir arada olmak isteyeceksiniz.

29 Kasım 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şu sıralar, kuzen, kardeş, akrabalar ya da komşularla bir takım tartışmalar yaşayabilirsiniz. Fakat her şeye rağmen bugün keyifli bir gün. Teknolojiye yönelik alışverişlerinizde avantajlı konumdasınız. Günün Atmosferi:Özel ilişkiler açısından kritik bir süreçteyiz. Beklenmedik gelişmeler yaşansa da Yay burcundaki yeni ay enerjimizi yükseltiyor ve hedeflerimiz konusunda bize yol gösteriyor. Fakat bu esnada fazla hayalperest olmayalım. Zira yanıltıcı etkiler ve enerjiler hakim. Yarım kalan işleri tamamlamalı ve yeni girişimlerde bulunmalıyız. Özellikle akşamüzerine doğru, daha gerçekçi hareket etmekte fayda var. Verdiğimiz sözlerin arkasında duralım. Gece yarısına doğru ise ilişkilerde bir hareketlenme ve yenilenme söz konusu olabilir.

29 Kasım 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız ortamlarda bulunabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yön kazandırmak için çaba sarf edebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda yeni fikirler ortaya çıkabilir. Ailenizle birlikte keyifli zamanlar olabilir. Emlak işlerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

29 Kasım 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Alfa... Bugün farklı kültürlerle ilişki kuracaksınız. Bu durumda kendinizi çok mutlu ve pozitif hissetmeniz normal.

29 Kasım 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınıza odaklanarak işlerinizi tamamlayabilir, günlük yaşamınızda ailenize zaman ayırabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde sevip, değer verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi sorgulamak yerine daha sakin ve sevginizi belli eden taraf olmayı tercih etmelisiniz.

29 Kasım 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev ortamlarında bulunmak önem kazanırken, aile hayatınızda işlerinizi istediğiniz gibi yönetemeyebilirsiniz. Çevrenizden destek almaya çalışın.

29 Kasım 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günü evinizde aileniz veya kendinizle baş başa geçirmeye eğilimli olabilirsiniz. Her ne kadar arkadaşlarınızla bir arada olmak ilginizi çekiyor olsa bile bugünü fazla muhabbet veya insani temasla harcamak istemeyebilirsiniz. Enerjiler durağan, başlangıç hevesleri düşük olacaktır. Gece saatlerinden itibaren kendinizi kalabalık alanlarda eğlencenin kollarına bırakabilirsiniz. Üstelik sizi iyi hissettirecek insanlar, varsa çocuklarınız ve eşinizle birlikte kendinizi güven ve huzur ortamında hissedebileceksiniz.

29 Kasım 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

29 Kasım 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 23' 04" R
Ay
İkizler
22° 20' 16" R
Merkür
Koç
24° 12' 30"
Venüs
Boğa
13° 39' 31"
Mars
Koç
07° 37' 29"
Jüpiter
Boğa
26° 22' 09"
Satürn
Balık
17° 25' 18"
Uranüs
Boğa
22° 56' 24"
Neptün
Balık
29° 11' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 24"
Lilith
Başak
24° 28' 39"
True Node
Koç
15° 09' 21"
Son Güncelleme : 10/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>