Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabah saatleri duygusal açıdan kendinizi güçlü hissedeceksiniz ve sevdiğiniz insanla iletişiminiz sizi mutlu edecek şekilde gelişecektir. Duygusal açıdan pozitif etkiler altında olmanız tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir. Öğleden sonraki saatlerde ise daha çok iç dünyanıza döneceksiniz ve duygusal sorunlar yaşamaya açık olacaksınız. Özellikle yalnız kalmayı tercih edebilir ve duygusallığa karşı isteksizlik duyabilirsiniz. Günün ikinci yarısında duygusal konularda dikkatli olmalısınız.

Günün ilk yarısında bazı işlerinizi tamamlamak için fırsatlar bulacaksınız ve sizi rahatlatacak bazı haberler alabilirsiniz. Özellikle zihinsel aktiviteniz çok iyi olacaktır. Günün ikinci yarısı ise kendinizi kontrol etmenizin zor olacağı durumlarda kalabilirsiniz. Alacağınız kararlardan emin olamıyorsunuz ve iç dünyanızda bir gerilim olabilir. İş ortamınızda duygusal nedenlerden dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz ve rutin işlerinizde çeşitli sorunlar çıkabilir. İşinizle ilgili girişimleriniz için sabah saatlerini tercih edin.

Maddi konularda günün ilk yarısında kendinizi rahat hissedeceksiniz ve maddi olanaklarınızı arttırıcı bazı düşünceler geliştrebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise maddi bir konuda girişimde bulunmaktan kaçınmalısınız.

Bugün yeni bir girişimde bulunacaksınız günün ilk yarısını tercih etmelisiniz. Akşam saatleri duygusal konularda dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilk yarısı içinde son derece enerjik ve aktif olacaksınız. Beklentilerinize ulaşmak için olumlu adımlar atabilirsiniz. Ayrıca çevrenizle iletişimleriniz verimli ve akılcı olacaktır. Değişik bazı ortamlara girebilirsiniz ve arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz. Günün ikinci yarısı ise iç dünyanıza dönebilir ve bazı endişeler yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizi ve planlarınızı kendinize saklama eğilimine gireceksiniz. Düşüncelerinizi bir noktaya toplamakta ve konsantre olmakta zorlanabilirsiniz.

10 Aralık 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 02:14-05:14 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek ve saat 05:14 itibariyle burcunuza geçiş yapıyor. Çevrenizdeki kişileri gayet kolaylıkla kendi yönünüze çekebilirsiniz. Her konuda liderlik gücünüzü göstermek hoşunuza gidebilir. Sizi görenler veya sizinle olanlar kendinize has olan havanız karşısında etkilenebilirler. Dış dünyadaki bu güçlü ifade tarzı coşkunluk uyandırıcı olduğu için doğal olarak yenilmeniz, eğilmeniz bükülmeniz mümkün değildir. Neye inanıyor ve neyi önemsiyorsanız o yönde hareket edebilirsiniz. 10 Aralık saat 18:42-3 Ocak saat 16:48 tarihleri arasında Venüs-Oğlak burcunda ilerleyecek.Aslanlar için çalışma hayatıyla ilgili konular önemli olmaya başlar. Kendimizi hangialanında veya konuda göstermek istiyorsak, liderlik arzumuz, sorumlulukları gerçekleştirme azmimiz yüksektir. Ancak bir o kadar da bazı belirsizlikler olmaktadır. Bu geçiş bazı konuların derlenip toparlanması gerektiğini işaret etmektedir. Karamsarlık söz konusu olabilir. Çalışma hayatınızda ilişkilere önem vermek gerekiyor. Pek sevimli kişilerle karşılaşmazsınız. Çoğu mesafeli ve sadecemünasebetiyle konuştuğunuz kişiler olacaktır.Biraz sakin olup detaylara bakarak hareket etmekte fayda vardır. Gün boyunca huzur sizden yana olsun. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz dileğimle,

10 Aralık 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde olan olumsuzluklardan etkilenmek istemiyorsanız, enerjinizi olumlu yönlendirecek şekilde kendinizi yönlendirmelisiniz. Kararlarınızın sizi yanlış yerlere sürüklemesinden korkuyorsunuz. Yollarla ilgili planlarınız olabilir. Bazen, fazla konuşmak sizin için olumsuz şartları doğurabiliyor. Hissettiklerini kendinize saklayın. Özellikle, çevrenizde çelişki yaratmaktan kaçınmalısınız.

9 Aralık 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgili Aslanlar, bugün bir kez daha bir konuya dikkat çekmem gerekiyor. Her gün günlük burç yorumlarınızı okurken mutlaka ve mutlaka yükselen burcunuzun yorumunu ve tüm burçlar için gün genelini ele aldığım bölümü de okumanız gerekiyor. Aksi takdirde yorumlardan fayda sağlamak çok mümkün olmayacaktır. Teşekkürler zaman ayırdığınız için. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konularda sabrımız sınanıyor veya dayanacak gücümüz kalmamış olabilir. Planların, hedeflerin ya da bazı yapıların düşünmediğimiz şekilde veya belli aralıklarla sürekli değişiyor olması işlerimizi aksattırsa da yola devam etmemiz ve sabırlı olmamız gerekiyor. Öğle saatleri civarında, ufak tefek sakarlıklara, kazalara, tartışmalara veya gerilime açığız. Aynı zamanda bugün Venüs Oğlak burcuna geçiyor. Aşk hayatımızda veya sevgi temalı ilişkilerimizde daha temkinli ve düşünerek adım atacağımız ve ciddiyeti ön planda tutacağımız bir sürece giriyoruz. Bugün burçlarınızda her gün yazdığımız bu kısmın(tüm burçlar için gün geneli) ve yükseleninizin yorumunu okumanın önemini belirtmek için farklı bir konuya değindim. Umarım faydalı olur.

10 Aralık 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

10 Aralık 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlgiyi gün boyu üzerinize çekeceksiniz. Moralinizi yükseltecek sözler yüzünüzün güldürecek. Sizi sevmeyenlerinizin de olduğunu bilin.

10 Aralık 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özel hayatınız ve yakın ilişkilerinizde karşınızdaki insanların ani ve fevri davranışları ile karşılaşabilirsiniz. Böyle bir durumda kendi içsel dengenizi bozmadan ve tartışmaya girmeden onları bu durumları ile baş başa bırakmak motivasyonunuzu düşürmemeniz adına faydalı olacaktır. İlişkilerde çatışmalara açık bir zamandan geçmektesiniz.

10 Aralık 2014, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

10 Aralık 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 07' 45" R
Ay
Terazi
01° 57' 06"
Merkür
Boğa
03° 45' 31"
Venüs
Boğa
23° 32' 10"
Mars
Koç
13° 45' 05"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 47"
Satürn
Balık
17° 59' 30"
Uranüs
Boğa
23° 24' 22"
Neptün
Balık
29° 23' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 45"
Chiron
Koç
21° 38' 16"
Lilith
Başak
25° 22' 04"
True Node
Koç
14° 56' 02"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>