Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

O sizin şefkat isteğinizin farkında ve size yeterince şefkat gösterdiğini düşünüyor. Fazlasını beklemek yerine onun verdiklerinin önemini anlamanız ilişkiniz için daha hayırlı olabilir.

İşiniz kadar işyerinizdeki ilişkiler de hayatınızın bir parçası. İş ilişkileri üzerine konuşmaktan çok hoşlanıyorsunuz. İşle arkadaşlığı birbirinden ayırmanız konusunda uyarılabilirsiniz.

Aileniz küçük bir birikimi sizinle paylaşmak isteyebilir. Yatırım yapmakla, özel harcamalar konusunda kararsız kalabilirsiniz. Ailenizin isteği yatırım yapmanızdan yana.

Bugün hiç ummadığınız bir kişinin ikiyüzlülüğüne tanık olabilirsiniz. Konunun sizinle bir ilgisi yok ama siz yine de üzülebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatlerinde alacağınız bir haber sizi çok sevindirebilir. Bir arkadaşınızın yaşamını değiştirecek olan bu haber, dolaylı olarak sizi de etkileyebilir. İyimserliğiniz ve huzurunuz kimsenin gözünden kaçmıyor. Bundayaşamınızdaki olumluluklar kadar yeni yaşadığınız ilişkinin de payı var. Bazı ailevi sorunlarınız dışında her şey yolunda sayılabilir.

10 Kasım 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Saat 02:46 Ay-Jüpiter görünümü, aileyle alakalı meselelerin sizi biraz zorlamasına neden olur. Bu bir özlemden kaynaklanabilir veya mecburi nedenlerle birbirinizden kopmanız yüzünden yaşanabilir. İçinde bulunduğunuz şartlar yüzünden gerginlik yaşanabilir. Sizin istekleriniz ile koşullar arasındaki çatışma yorucudur. Doğal olarak meydan okursunuz. Saat 11:35 Ay-Mars görünümünde, girişimde bulunduğunuz işleri kolayca yoluna koyabilecek gücünüz var. Çevrenizle olan ilişkiniz bugün bir hayli aktif olacaktır. Şartlara boyun eğmekten hoşlanmazsınız. İçinizden geldiği gibi hareket etmek sizin için son derece önemlidir. Etrafınızdaki kişilerin de doğal davranmalarını, size nezaketle yaklaşmalarını istersiniz. Saat 23:36 itibariyle Aslan burcunda oluşacak sondördün etkisi altında, iki konuda hakimiyeti elinizde tutmak isteyebilirsiniz. Birincisi dış dünyada kimliğinizi güçlü bir şekilde ifade etmek, ikincisi duygusal ve ruhsal açıdan kendinizi güvende hissetmektir. Fiziksel açıdan gayet çekici olduğunuz için, karşı cins tarafından beğeniyle izlenebilirsiniz. Burcunuzla uyumlu görünümde olan Güneş, nedeniyle buna şaşırmamak gerekir. Kişisel anlamda otoritenizi kabul ettirme arzunuz yoğundur. Tabii ki bunun ayarını çok iyi yapmanız lazımdır. Her konuda haklı olduğunuzu iddia etmeniz abartılı hareket etmeniz, başta arkadaşlarınız daha sonra partnerinizle aranızda tatsızlıklar yaşanmasına neden olabilir. Başkaları tarafından onaylanmak, alkışlanmak ihtiyacı içinde olacağınız bugün, önce çevrenizdeki insanlarla iyi bir iletişimde bulunmanız, yeri geldiğinde onlara yardım etmeniz gerekir. Böylece hem yardımsever bir kişi olduğunuzu gösterir hem de liderliğinizi herkesin kabul etmesini sağlayabilirsiniz. Ev alanı içinde veya duygusal konularda ise, biraz daha dikkatli olmak gerekliliği vardır. Büyük önder Atatürk'ümüzü ölümünün 79. yılında saygı ve minnettarlıkla anıyoruz. Nurlar içinde uyusun.

10 Kasım 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostlarınızla birlikte yapacağınız programlar hem eğlenceli hem de verimli olacak. Yakın akrabalarınız ve dostlarınızın sorunlarıyla ilgilenecek, ilişkinizi daha da sıcak hale getireceksiniz. Onların desteğini alabilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Korku ve endişelerinizden uzaklaşın. Kendi adına büyümek için cesur bir adım atmalısın. Hayatında gerçekten neye ihtiyaç duyuyorsan onun için mücadeleni ver.

10 Kasım 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz işlere yönelebilirsiniz. Kişisel hassasiyetlerinizden ve hayallerinizden peşinden gitmek isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda başarı için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Bu sizi duygusal açıdan yorabilir. İşlerinizde güçlü kişilerden yardım alabilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınız son derece aktif ve keyifli geçiyor bugünlerde. Sosyal çevreniz zor durumlarda hayatınızı kolaylaştırmaya hazır görünmekteler. Dost çevrenizin kalitesi artıyor.

10 Kasım 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinizi iyileştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve beklediğiniz finansal çözümü bulabilirsiniz. Bu süreçte sevdiğiniz kişi ile ev ortamında olmayı tercih edebilir, kalabalık ortamlar yerine sakin yerlerde olarak, enerjinizi yükseltebilirsiniz.

10 Kasım 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ilginin merkezinde olmak isteyeceksiniz. Yakın çevrenizle kısa vadeli programlar yapacaksınız. Elektronik ortamlarda yapacağınız alışverişlerinizde dikkatli olmalısınız.

10 Kasım 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haydi yine şanslısınız. Ay tüm gün burcunuzda seyahat edecek. Tüm dikkatleri üzerinizde toplayacaksınız. Herkes giyiminizle kuşamınızla sizinle ekstra ilgilenmek isteyecek. Bir anda insanların odağı haline gelebilirsiniz. Sevdiğinizle birlikte güzel bir gün geçirmek için hemen program yapın.

10 Kasım 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

10 Kasım 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 27' 40" R
Ay
Oğlak
11° 53' 04"
Merkür
Koç
16° 33' 24"
Venüs
Koç
29° 46' 36"
Mars
Balık
28° 57' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 33"
Satürn
Balık
16° 29' 15"
Uranüs
Boğa
22° 17' 26"
Neptün
Balık
28° 52' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 10"
Lilith
Başak
23° 13' 39"
True Node
Koç
15° 23' 16"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>