Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmiş deneyimleriniz çok yeterli. Yanlış yerlerden bilgilenmeniz gerekmiyor. Yanlış taktikler alabilirsiniz. Zor sevgiliyi oynamak sizi iyi yerlere götürmeyebilir.

Gözden kaçırdığınız bir şeyler olmalı. İşin haznesi sizin mesleki birikimlerinize biraz bol geliyor olabilir. Her işi kotarmaya çalışmanız gerekmiyor, ufkunuz yeterince açık.

Zaaflı harcamaların sonradan gelen üzüntüsü paranızı geri getirmiyor. Son harcamalarınız işi iyice zora sokmuş gibi. Bunların gereksizliği konusunda aldığınız uyarıları, bundan sonrası için rehber edinebilirsiniz.

Sizden çok acil çözüm bekleyen bir problem var. Sonucu birkaç kişiyi birden ilgilendiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuda geliştirdiğiniz ürkeklik, o konuya uzak durmanıza neden oluyor. Bu tavrınız, bu gelişmenin zamanla tamamen sizinle ilgili bir hale dönüşmesine yol açabilir. Bunu yersiz korkularınızla şimdiden göremiyorsunuz. Sizi çok önemsiyormuş gibi davranan kişilere karşı hemen sempati beslemeye başlıyorsunuz. Kendinizi bu tür düş kırıklıklarından kurtarmalısınız.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar gün boyunca etkili olacak Ay İkizler burcu geçişi, hem hareketliliğin hem de etrafınızla olan iletişimin işaretçisidir. Bir yerde uzun süre kalamazsınız. Değişik bir şeyler yapmak, sohbet etmek, dolaşmak, alışveriş bir hayli hoşunuza gider. Saat 03:53 Ay-Mars olumlu görünümünde, bazı sözler kulağınıza geldiğinde, aman beni karıştırmayın diyerek sıyrılırsınız. Sürekli telefonla konuşursunuz. Sizi ararlar, siz ararsınız ve mutlaka anlatacak bir şeyler bulursunuz. Saat 07:58 Ay-Neptün görünümü, sıkıntılarınızdan kurtulmak, biraz olsun ferahlamak amacıyla çevrenizle bağlantı kurmanızı sağlıyor. Aslına bakarsak, pek kimseyi dinlediğiniz yoktur. Maksadınız, biraz oyalanmak, sorunlardan uzaklaşmaktır. Yeni haftanın şans, mutluluk, sağlık getirmesi dileğimle,

6 Kasım 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal açıdan hareketli bir gün olabilir. Duygu ve düşüncelerinizi ifade etmek isteyebilir, sosyal paylaşımlara açık olabilirsiniz. Özgün ve farklı yönlerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük sorunları anlamada zorlaştığınız, önyargı veya basit bir anlayış eksikliğinden kaynaklanan ayrımcılıklarla mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızla ilgili hareketlenme olabilir. Hayalini kurduğunuz konuları başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenilirsiniz. Aynı meslek grubundan kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanma içinde olabilirsiniz. İş hayatında alacağınız destekler sizi rahatlatabilir.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal faaliyetlerinizin hareketli olduğu bu devre içinde yeni kararlar alabilirsiniz. Ancak, karamsar duygularınızı sevdiğinize yansıtmaktan kaçınmanız gerekiyor. Yakınlarınızın ziyaretinden memnuniyet duyacaksınız.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, alım satım ve para akışı konusunda problemler yaşayabilir, ilişkilerde fazla kaygılarınızı partnerinize yansıtabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek finansal problemlerinize çözüm üretebilir, aile ve özel hayatınızda dengeyi sağlayabilir, ilişkilerde daha rahat bir tavır sergileyebilirsiniz.

6 Kasım 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlginizi çekebilecek farklı insanlarla tanışabilirsiniz. Davetli olduğunuz bir organizasyonda gözler üzerinizde olacak. Partnerinize karşı anlayışlı olmalısınız.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcuna geçen Merkür, sosyal ilişkilerinizi, aşk hayatınızı, eğlence dünyanızı hareketlendirecek. Hayatı detayda değil genel perspektifte yaşayacaksınız. Büyük resme odaklanma zamanı. Yeni tanıştığınız kişi ve gruplar gelecekte size faydalı olur. Gönlünüzü yeni sevdalara açabilirsiniz.

6 Kasım 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

6 Kasım 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 20' 04" R
Ay
Aslan
15° 04' 19" R
Merkür
Koç
28° 43' 03"
Venüs
Boğa
18° 41' 33"
Mars
Koç
10° 45' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 20' 02"
Satürn
Balık
17° 43' 22"
Uranüs
Boğa
23° 10' 40"
Neptün
Balık
29° 18' 17"
Plüton
Kova
02° 04' 16"
Chiron
Koç
21° 26' 17"
Lilith
Başak
24° 55' 53"
True Node
Koç
14° 52' 54"
Son Güncelleme : 14/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>