Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin güvenli, rahat tavırlarını sevgisizlik nedeni olarak değerlendirmeye çok hazır görünüyorsunuz.. İçinizde gizli bir kıskanılma arzusu barındırıyorsunuz. Sevgiliniz de bu duyguyu gizlilik içinde yaşıyor olabilir.

İş hayatında sıcak, fazla yakın ilişkilerin zararlı olduğu yönünde bir bakışınız var. Sınırlandırılmış ilişkilerinyaşamında başarıların önkoşullarından biri olduğu inancındasınız.

Maddi sorun yaşama korkunuzun altında birçok neden var. Toplu bir katılımla yatırdığınız paranın riske girmiş olması, ana nedenlerden biri olabilir. Parayla, onun kurallarına uygun ilişkilerden yanasınız.

İyi niyetli biri oluşunuz, size yönelik bazı planlı davranışları görmenizi engelleyebiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Problemli bir tanıdığınızın yarattığı üzüntüler bugünlerde size de yansıyabilir. Onunla ilgili bir şeyler yapma arzusu duyacaksınız. Ciddi biçimde güven duyacağınız dostluk arayışları içersindesiniz. Bir dostun bir numarası olmak istiyorsunuz. Kurduğunuz bazı yarı güvenli ilişkiler, sizde yanıltıcı bir yalnızlık duygusu doğurabiliyor.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Saat 06:39 itibariyle Ay-Mars ile mücadeleci bir görünüm oluşturacak. Bir yandan aktif, olmaya çalışırken, diğer yandan ortama ve şartlara uymak gerekliliği sizi yorabilir. Bütün sıkıntıları sineye çekebilirsiniz. Bu da bir hayli yorucudur. Saat 08:36 Ay-Neptün görünümü, hayallerinizin peşinden gitme arzunuzu işaret eder. Kişi sorunlardan uzak yaşamak ister. Geçmiş gözünüzde canlanır. Düşündüğünüz, hayalini kurduklarınızın hepsini gerçekleştirmekten yanasınızdır. Saat 16:34 Ay-Güneş olumlu görünümü, duygusal hayatınızla ilgili konularda aşırı hassas olduğunuzu, koruma içgüdünüz nedeniyle sevdiklerinizi kolunuzun kanadınızın altına almak istediğinizi gösteriyor. Kendi içinizde bazı meseleleri ele alma gereği duyabilirsiniz. Saat 18:07 Ay-Pluto karşıtlığında, her şeyi kafanıza takabilir, geçmişe bağımlı kalabilir, kendinizi üzebilirsiniz. Bir yandan geçmişte yaşanılanların üzerinizdeki izlerini silmeye çalışmak diğer yandan hayatınızı verimli hale getirmek için mücadele vermek zor olabilir. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

8 Kasım 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sesini, yazını, görüşmelerini yayınlamak için ilginç bir fırsat günü. Daha fazla başarılı olmak arzusundasın.

7 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Saygınlığınızı, bugüne kadar geldiğiniz bu hayatı, hissettiğiniz sevgiyi ve kendinizi koruyun. Kendinizi açın ve diplomatik olun.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizde aksamalar olabilir. Gün içinde kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Düşünceleriniz sizi yorabilir. Programlarınızdaki değişiklikler sizi zorlayabilir. İşlerinizde sonlandırdığınızı sandığınız konular tekrar gündeme gelebilir. İşlerinizi yoluna koymak için daha fazla mücadele verebilirsiniz.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Açık ve gerçekçi bir yaklaşım sergilemeniz gerekiyor. Bu aralar özel konularınızı kendinize saklamalı ve kimseye dedikodu malzemesi olacak bilgiler vermemelisiniz.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda, işlerinizin tanıtımında ve çocuklarınızla ilişkilerinizde muazzam iyicil destekler alırken, bu alanlarda ani ve sürpriz başlangıçlar yaşayabilir, olumlu haberler alabilir, ayrıca gün içinde spora vakit ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçmiş ve geçmişe ait konuların üzerinde durmamanız gereken bir süreç sözkonusu olacak.

8 Kasım 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile bireylerini mutlu etmek ön plana çıkacak. Akrabalarınızı ya da arkadaşlarını evinizde ağırlayabilir veya minik ev toplantıları düzenleyebilirsiniz.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

1 Aralık tarihine kadar Akrep burcunda seyahat edecek olan Venüs, evinize bolluk, bereket, şans, fırsat ve yeni ilişkiler taşıyacak.Bu dönemde evinizi satabilir, yeni yatırımlara yönelebilir. Miras yoluyla elde ettiklerinizi kendi adınıza değerlendirebilirsiniz. Değerli bir tablo almak fikri de sizi mutlu eder.

8 Kasım 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

8 Kasım 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 24' 50" R
Ay
Oğlak
11° 14' 09"
Merkür
Koç
16° 32' 32"
Venüs
Koç
29° 43' 00"
Mars
Balık
28° 55' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 52"
Satürn
Balık
16° 28' 59"
Uranüs
Boğa
22° 17' 16"
Neptün
Balık
28° 52' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 60"
Lilith
Başak
23° 13' 20"
True Node
Koç
15° 23' 23"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>