Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Neyin doğru neyin yanlış bir tarz olduğunu söyleyen birilerine kulak vermenizde yarar var. Deli gibi severken, bunu gizlemeye çalışmanız zararlı bir tavır olabilir.

Mutlak egemenlik saplantınızı biraz törpülemek, sorumlulukları yaymak durumundasınız. Birçok şeyin tek odaktan kontrolü, kaçınılmaz olarak sorunlar çıkartabiliyor.

Paranızın, temel gereksinimleriniz dışında dağıldığı birçok yer var. Siz bunların lüks değil, gerekli harcamalar olduğunu düşünüyorsunuz, ama bu tek başınıza değerlendirebileceğiniz bir konu değil.

Dünyadaki son gelişmelerden işinizin özel olarak bir etkilenişimi var gibi. Bu, hiç bilmediğiniz bazı değişik önlemler almanıza yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içinde bir özleminizi gidereceğiniz yolculuğunuz olabilir. Bugün soğukkanlı, belki de biraz hesapçı davranmanız gereken bir gün olabilir. Çözümsüz gibi görünen bir sorunun görüşülmesinde alacağınız tavır oldukça önemli. Takıntılarınızla tartışma çıkartabilir ya da kıvrak zekanızla esnek bir şekilde netice alabilirsiniz.

7 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Saat 06:55 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle dikkati çekmeniz gayet kolaydır. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilir, aşk hayatınız ve yaşamsal alanlarda aktif bir gün geçirebilirsiniz. Bu enerji sizin özellikle yaşıtlarınızla aranızda güçlü bir diyalog kurmanızı sağlayıcıdır. Saat 13:45 itibariyle Yengeç burcunda ilerleyecek Ay, duyarlılığın yükselişidir. Aileniz, sevdiğiniz kişi, değer verdiğiniz insanların önemi üzerinde düşünürsünüz. Hassassınız. İlgi beklersiniz. Sıkıntılarınızı kimseye anlatmazsınız. Dinlenmek, güven duyduğunuz insanlarla bir arada olmak rahatlatıcıdır. 07 Kasım saat 14:38-01 Aralık saat 12:14 tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Ailenizi ilgilendiren konular, eviniz, yerleşim yerinizle ilgili meseleler üzerinde odaklanacağız. Baskın kişi olmaya çalışabiliriz. İsteklerimizi kabul ettirmekten yana olabiliriz. Bunun ayarını iyi bilmek gerekiyor. Evli ancak sorunlu bir ilişkiniz varsa, problemleri mantıklı şekilde ele alınız. Oturduğunuz evden memnun değilseniz, bir başka yere taşınmayı düşünebilirsiniz. Eğer bekarsanız ve birlikte yaşamayı düşündüğünüz birisi varsa, bunun artı ve eksilerini gözden geçiriniz. Aile büyüklerinizle alakalı sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Saat 23:48 Ay-Jüpiter görünümü, duygularımızı, hassas olduğumuz meseleleri dışa karşı gizleriz. Sanki bilinmesini istemeyiz. Çocuklarımız, ailemiz, sevdiğimiz her şey bizim için kıymetlidir. Huzur ararız. Sıkıntımızı içimize atarız. Bazen en ufak bir şeyi gözümüzde büyütürüz. Beklentilerimiz olmasa bile, bize ihtiyaç duyanları geri çevirmeyiz, hatta gereğinden fazla yardımcı oluruz. Güzel yüreğiniz mutlulukla buluşsun, kalben sevgilerim sizlerle olsun.

7 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sesini, yazını, görüşmelerini yayınlamak için ilginç bir fırsat günü. Daha fazla başarılı olmak arzusundasın.

7 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herhangi bir ilişki krizinde fail veya mağdur olun, zorlukları dönüştürmek için olayları fırsata dönüştürebilirsiniz.

7 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğe yönelik konularda tamamlanmalar olabilir. Aynıçevresinde olduğunuz kişilerle iletişiminizi arttırmak sizi güçlendirebilir. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler yaşayabilirsiniz. Gün içinde işlerinizde yavaşlamalar olabilir. Öğleden sonra bilemediğiniz konulardan dolayı sıkıntılar çıkabilir. Engellerle karşılaşabilirsiniz.

7 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte ev aile yaşamınızda daha keyifli ve bereketli günler başlıyor. Ailenizden göreceğiniz destekle kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

7 Kasım 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte ev aile yaşamınızda daha keyifli ve bereketli günler başlıyor. Ailenizden göreceğiniz destekle kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

7 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs, ev ve aile alanlarınızda iyi ilişkiler kurmanız için size destek verecek. Tadilat, dekorasyon, tamirat, boya, badana işleriniz varsa aksiliklere hazırlıklı olmalısınız.

7 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay İkizler burcunda seyahat ederken gruplar önünde iletişimi bol bir gün geçirirsiniz. Kalabalık topluluklara yönelik yapacağınız sunum ve toplantılarda başarı elde edersiniz. Sevdiğiniz kişiyle geleceğe yönelik önemli kararlar alabilirsiniz. Seyahat planı yapmak için harika bir gün.

7 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Buhayatı veya özel hayat için olabilir. İyi düşünün ve geleceğinizi etkileyecek bu karar için etki altında kalmayın. Sonuca ulaşmak için herşey mevcut. Yeterki istikrarlı olun. İçinize kapanmayın. Sevdiğinizden yardım isteyin.

7 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 07' 02" R
Ay
Oğlak
07° 10' 20"
Merkür
Koç
16° 27' 17"
Venüs
Koç
29° 20' 25"
Mars
Balık
28° 41' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 36"
Satürn
Balık
16° 27' 21"
Uranüs
Boğa
22° 16' 13"
Neptün
Balık
28° 52' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 57"
Lilith
Başak
23° 11' 18"
True Node
Koç
15° 24' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>