Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güzel bir akşam geçirmek için her şey yerli yerinde. Sevgilinizle birlikteliğinizin her anını dolu, dolu yaşamak isteğiniz hiç eksilmemiş gibi. Duygusal dünyanız oldukça aydınlık.

Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanamıyorsunuz. Yeteneksiz insanların sizin üstünüzde olması, sizi olumsuz etkiliyor. Ama kararlılığınız, yakında sizi belli yerlere getirebilecek.

Kazancınızın birçok insana oranla daha tatmin edici olması, daha fazlasını hak ettiğiniz gerçeğini yok etmiyor. Gelecekten çok umutlu oluşunuz, sağlam nedenlere dayanıyor.

Yeterince hazır olmadığınızı düşündüğünüz görüşmeyi ertelemeniz hiç gerekmiyor. Niyetinizi ve hedeflerinizi yeterince ortaya koyabileceğiniz birçok done var elinizde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi özenle korumaya çalıştığınız bir problem, gözünüzün önünde dallanıp budaklanıyor, sorun yumağı haline geliyor. Sizin bu konuyla alakalı, elinizi bağlayan birtakım bağlarınız var. Bir akraba ilişkinizde size yakınlaşma isteğine soğuk duracaksınız. Önümüzdeki günlerde sıkı bir pazarlığın içinde olabilirsiniz. Bu pazarlık, alıp almamakta kararsız kaldığınız bir malla ilgili.

5 Ocak 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 02:10-11:12 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Başkalarına veya haksızlıklara karşı tepkili davranabiliriz. Bir meseleyi inatçı bir şekilde savunabiliriz. Saat 03:53 Mars-Kuzey düğüm görünümü, hangi konularda zorlanıyorsanız bunları gözünüzde büyütmek yerine, bilinçli bir şekilde isteklerinize odaklanmanın önemini vurguluyor. Belki birileri sizin üstünüzde güç uygulamaya, baskı kurmaya, sizi yıldırmaya çalışıyor olabilir. Siz de bunun karşılığında sert tepkilerde bulunmaya hazırsınız. Oysaki bunlar çözüm değil. Tam tersine biraz yavaşlayın ve şartların olgunlaşmasını bekleyin. Kazanan siz olacaksınız. Ailevi ve parasal konularda özellikle buna dikkat edin. Saat 11:12 Ay-Başak burcu seyri, maddi ve manevi tüm değerlerinize daha fazla önem vermenizi, özenli ve dikkatli bir şekilde hareket etmek isteyeceğinizi gösteriyor. Saat 14:25 Ay-Satürn görünümü, sağlığımızla ilgili konularda yapılacak tetkiklerin işaretçisidir. Ayrıca bir işin en doğru, en verimli şekilde halledilmesi için gösterilen çabanın göstergesidir. Parasal anlamda gelir getiren işlere yönelirsiniz. Dişlerinizi mutlaka doktora gösteriniz. Bakım, tamirat getiren araç ve gereçlerinizi kontrol ettiriniz. Her şeyin en olumlu, en güzel şekilde gerçekleşmesi dileğimle,

5 Ocak 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İhtiyacın olan şey küçük bir kıvılcım! Ay, ateş burcunda yer alırken bir heyecanı kucaklayabilirsin.

5 Ocak 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi beklentilerinizi karşılayan önemli bir gün. Önemli fikir ortaklıkları her an kapınızı çalabilir. Yeni ve orijinal fikirlere karşı açık olmalı her yeni fikri artısı ve eksisiyle biçim tartmalısınız.

5 Ocak 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda başkalarından yardım alabilirsiniz. Eksik işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlerden para kazanabilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerle program yapabilirsiniz. Ticari konulara önem verebilirsiniz. İşlerinizi daha iyi hale getirmek ve kazançlarınızı arttırmak için mücadele edebilirsiniz.

5 Ocak 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinizin size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz.

5 Ocak 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde hissettiğiniz duygular ile karşınızdaki kişilerden gördüğünüz davranışlar bir çelişki yaratabilir ve yaşadığınız süreçten emin olamayabilirsiniz, ne var ki bu geçici bir etkidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, iletişim ve yolculuklar konusunda şans ve fırsatlar elde edebilir, varolan ilişkilerinizde aşk duygusunu daha fazla hissedebilir ve kendinize olan güveninizi doruk noktada hissedebilirsiniz.

5 Ocak 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal iletişiminizde karşı tarafın yerine kendinizi koymanız gerekiyor. Maddi konularda yapılması gerekenler için harekete geçin.

5 Ocak 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteseniz de yalnız kalamayacağınız bir gün sizi bekliyor. Çevrenizdekilere belli etmeseniz de bugün, kazancınızla ilgili gereksiz bir endişeye kapılabilirsiniz. Endişelerinizin yersiz olduğunu günün ilerleyen saatlerinde anlarsınız. Gelir gider dengesi arasında bir analiz raporu hazırlamak en doğrusu olacaktır. İş anlaşmaları yapmak, hazırladığınız raporları sunmak için iyi bir gündesiniz.

5 Ocak 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

5 Ocak 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 30' 19"
Ay
Kova
25° 00' 24"
Merkür
Koç
17° 51' 57"
Venüs
Boğa
03° 38' 23"
Mars
Koç
01° 22' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 28"
Satürn
Balık
16° 45' 43"
Uranüs
Boğa
22° 28' 11"
Neptün
Balık
28° 58' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 45"
Lilith
Başak
23° 34' 32"
True Node
Koç
15° 21' 00"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:25

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>