Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çoğu konuda mantık ve anlayış olarak birbirinize uyuyorsunuz. Bugün de bu benzerliğiniz bir sorunun üstesinden beraberce gelmenizi sağlayacak. Bu küçük sorunlar sizi birbirinize daha da bağlıyor.

Sizden istenileni fazlasıyla yapmayı alışkanlık haline getirdiniz. Takdir toplamayı ve beğenilmeyi seviyorsunuz. Çok yorulup sağlığınızı bozmamak için enerjinizi dikkatli kullanmanız gerekebilir.

Önemli bir sorun yaşamamakla birlikte günübirlik yaşamak sizi huzursuz ediyor. Böyle bir zamanda insanın geleceğini düşünmesi gerektiğini biliyorsunuz. Ama bu konu kafanızı daha fazla kurcalamamalı, yakında elinize para geçecek.

Başkalarını savunma huyunuz başınızaaçabilir. Özellikle sevdiğiniz insanlara karşı başka kimseleri savunmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ay burcunuzda ilerlerken her zamankinden daha coşkulu bir tutum içinde kendinizi ortaya koyabilir, lider özelliklerinizi öne çıkarabilir, ilişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz. Cesur ve cömert yönlerinizle dikkat çekicisiniz.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Saat 01:17 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, güven duygunuzu yükselticidir. Hayata farklı bir pencereden bakarsınız. Kendinizi merkeze alarak, herkesin dikkatini çekebilecek adımlar atmayı, başarılı olmayı hedeflersiniz. Bu kavuşum size güç vericidir. Saat 11:55 Ay-Satürn görünümü, bizi bir miktar hizaya getiriyor. En azından sınırlarımızın farkında olmamızı sağlıyor. İllaki diretmek yerine, karşımızdaki kişinin ne söylediğini ve ne istediğini anlamaya çalışırız. Saat 11:55-19:41 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu saatlerde yapılacak işlerde dikkat ve tedbirlilik yararlı olacaktır. Saat 12:44 Satürn-Uranüs görünümü, aşk hayatımızı ilgilendiren konularda veya çocuklarımız varsa onlarla ilgili meselelerde yenilikleri işaret ediyor. Bir şeyleri yerli yerine koymada, uzun vadeli bir ilişkiye yönelmede, mevcut ilişkiyi güçlendirmede karşınıza fırsat ve olanaklar çıkartıyor. Ay-Başak burcu seyri Saat 19:41 itibariyle etkili olacak. Bütçemize uygun şekilde ihtiyaçlarımızı alacağız. Hesabımızı bileceğiz. Sağlık konularına eğileceğiz. Etrafımızda gelişen durumları titiz bir şekilde ele alacağız. Saat 21:30 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, tutkularımız ve arzularımız epeyce fazla. İstediğimiz bir şeye sahip olmak, gücümüzü kabul ettirmek isteriz. Başkaları bunu hafife aldığında bir hayli içerleriz. Siz isteyince iyi de, ben isteyince neden böylesiniz diyerek tepki gösteririz. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Kasım 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akışına bıraktığın olayları kontrol altına almanın zamanı. Görüşmediğin bir arkadaşınla yüzleşme yaşayabilirsin.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamımızı değecek hareket ve duygulara, büyük düşüncelere, gerçek sevgilere ve kalıcı şeylere adamalıyız.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kişisel açıdan daha hassas ve iniş çıkışlı olabilirsiniz. Ailevi konularla, sevdiklerinizle de ilgilenebilirsiniz.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç sizinle. Her sorunu çözmeniz mümkün..

11 Kasım 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken her zamankinden daha coşkulu bir tutum içinde kendinizi ortaya koyabilir, lider özelliklerinizi öne çıkarabilir, ilişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz. Cesur ve cömert yönlerinizle dikkat çekicisiniz.

11 Kasım 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sanatsal işlerinizde, aşk hayatınızda ve gelecek planlarınızda kalıcı değişimlere kapınızı açabilirsiniz. Hayatınızı gözden geçireceğiniz bir dönemdesiniz.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uranüs ile Satürn arasındaki olumu etkileşim yaratıcı zekanızla yeni keşifler yapmanızı sağlar. Sevdiğiniz kişiyle aniden yurt dışında yaşamaya karar verebilirsiniz. Kaostan çıkıp bir düzene doğru ilerleyebilirsiniz. İlk başta hayatınızın farklı alanlarını birbirine entegre etmekte zorlansanız da sonuçta değişim size iyi gelir.

11 Kasım 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz. Parasal durumdan çok sıkışıksınız.

11 Kasım 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 21' 36" R
Ay
Oğlak
10° 29' 43"
Merkür
Koç
16° 31' 32"
Venüs
Koç
29° 38' 54"
Mars
Balık
28° 52' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 05"
Satürn
Balık
16° 28' 41"
Uranüs
Boğa
22° 17' 04"
Neptün
Balık
28° 52' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 48"
Lilith
Başak
23° 12' 58"
True Node
Koç
15° 23' 31"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>