Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinizi biraz daha yakından tanımaya ihtiyacınız olduğunuzu düşünüyorsunuz. Partnerinizin belli kararları alma aceleciliği var. Onun ısrarlarına fazla direnemeyebilirsiniz.

Birarkadaşınızla uzun zamandır sürdürdüğünüz işbirliği, yakında bir miktar para katılımı gerektirebilir. Birbağlantınızla ilgili endişelerinizde haklılıklar görünüyor.

Bazı ödemelerinize erken hazırlanmanız, sonradan zorlanmalara neden olabilir. Bugünlerdeki sıkıntılarınız geçici görünüyor. Çok yakında yeni bir gelir kapısı söz konusu.

Bazı arkadaşlık ilişkilerinizdeki sıkıntılarınızda, abartılı değerlendirmelerin sonuçlarını yaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayallerinizi gerçeklerle çakıştırma çabanız, sizi sandığınızdan da fazla yoruyor. Düşlerinizle gerçekler arasındaki mesafeyi kısaltmanız gerekiyor. Başarıyı ve başarısızlığı çok uç duygularda algılıyorsunuz. Bunun iddialı bir bakış olduğu düşüncenizin yanılsama olduğunu göremiyorsunuz. Oysa hayatı bu gerginliği yaşamadan sürdürebileceğiniz birçok yeteneğiniz var.

11 Mart 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın tüm gün Boğa burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Kariyer hayatınız bugün öne çıkabilir. İşinize yoğunlaşırken kendinizi ihmal etmemeye dikkat edin. Erken saatte etkili olan Ay-Venüs arasındaki sert görünümhayatınızda gergin anlar yaşamanıza neden olabilir. Yöneticinizle aranızda sorunlar yaşanabilir. Çalışmıyorsanız yok yere kendi motivasyonunuzu düşürecek düşüncelere dalabilirsiniz. Akşam Ay-Neptün açısıyla her şey rayına giriyor. Sabahki sorunlar akşam tatlıya bağlanıyor. Sevgiler, Astromeri

11 Mart 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İdeallerini gerçekleştirmek istiyorsun!Heyecan verici bir gün seni bekliyor. Hayallerin doğrultusunda yaşıyor ve ideallerini gerçekleştirmeye çalışıyorsun. Kendini sınırlamaktan hoşlanmıyor ve özgürlüğünü rahat ifade edebileceğin ortamlarda bulunmak istiyorsun. Senden yaşça büyük kişilerin bilgilerine ve tecrübelerine gereksinim duyabilirsin. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, sevgilinle birlikte gezi programları yapabilirsin. Evliysen, eşinin vereceği müjdeli haber heyecanlanmana neden olacak. Yaşam alanınızı yeniden düzenlemeye başlayabilirsin. Kilo problemin varsa, kalorisi yüksek gıdalardan özellikle abur cuburdan uzak durmanda yarar var.

11 Mart 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyi niyetinizin hiçbir zaman karşılığını almıyormuşsunuz gibi düşünebilirsiniz. Olaylara bu açıdan yaklaşmayın. Dostluklarınızın değerini daha iyi anlıyor olacaksınız.

11 Mart 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Hedeflerinize ulaşmak için yapıcı hareketler içinde olmalısınız. Parasal konularınızla daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sabah saatlerinde olayları fazla abartma eğilimindesiniz. Zevk aldığınız konularla ilgilenmek size iyi gelecektir. Akşam sanatsal aktivitelerde bulunabilirsiniz.

11 Mart 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kaybettiklerinizin kazandıklarınıza değdiğini gördükçe risk almaktan keyif alacaksınız. Hayat denge üzerine kurulu. Bu keşfiniz ufkunuzu açacak.

11 Mart 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde yetenekleriniz ve çalışmalarınızla ön plana çıkarken, aileniz, kurumlar ve çalışma arkadaşlarınızdan daha fazla destek görebilirsiniz. Aile içi ilişkilerde dikkatli olunması gereken bugün, hayatınızdaki erkeklerle güç mücadelesine girmemeye ve ev alım satımı gibi bir işiniz varsa ertelemeye çalışmanız faydalı olacaktır.

11 Mart 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yakınlarınızla ilgili olaylar yaşanabilir. Yüksek öğretim, hukuki konular ve yurt dışı alanında krizlere takılıp kalmadan çözüm odaklı olmak faydalı olur. Venüs ilişkiler anlaşma ve sözleşmeler konularını tetikliyor.

11 Mart 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta başının ilk gününe oldukça iyimser başlıyorsunuz. İş hayatınızda önceden ektiğiniz tohumların meyvelerini toplamaya başlarsınız. Ev almak, evlilik hazırlığı yapmak, ebeveynlerle alınacak kararlı harekete geçirme zamanı. Toplum önünde saygınlık kazanmak, yöneticilerinizle uyumlu ilişkiler içinde olmak ve projelere başlamak için zaman kaybetmeyin.

11 Mart 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Etrafınızdaki insanları, sadece olmalarını istediğiniz şekilde görmekten, onları idealize etmekten kaçının. Kendilerini, gerçekte olduklarından daha güçlü veya daha iyi niyetli olarak düşünürseniz, ileride bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

11 Mart 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 28' 55" R
Ay
Balık
24° 19' 00"
Merkür
Koç
19° 04' 57"
Venüs
Boğa
06° 09' 01"
Mars
Koç
02° 56' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 07"
Satürn
Balık
16° 56' 04"
Uranüs
Boğa
22° 35' 13"
Neptün
Balık
29° 01' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 32"
Lilith
Başak
23° 48' 05"
True Node
Koç
15° 23' 43"
Son Güncelleme : 04/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>