Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşk yaşayamayacağınızı düşünmeniz, tamamen yanılsama. Aşka dair bakışınız bir anda değişebilir. Ruhsal durumunuz, biraz da gönlünüzün boş olmasından kaynaklanıyor gibi.

Kısa vadeli planlarınızda birkaç değişiklik, sizi karamsarlığa düşürmemeli. İş gezinizden umduğunuz kazançlarla döneceğiniz söylenemezse de, yine de memnun olacağınız sonuçlar alacaksınız.

Birkaç güne kalmadan ciddi bir para meselesinin peşine koşmanız gerekebilir. Planladığınız küçük yatırımların bir kısmı ilginç bulunuyor, bu konuda destek görebilirsiniz.

Bu akşam gerçekleştireceğiniz büyük buluşma için iyice hazırlanmalısınız. Üzerinizdeki heyecanı hemen atın ve kendinize bir çeki düzen verin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecek günlerde hayallerinizi büyük ölçüde yakalayacaksınız. Bunu hakkediyorsunuz. İçinizde umutla beslenen coşku, sizi mahcup etmeyecek. Canlı, hayata bağlı birisiniz. Ama bu özellikleriniz, istediğiniz yaşamı size sağlayamıyor. Bugünlerde can sıkıntısına çok açık bir durumda görünüyorsunuz. Sıkıntınızın arkasında ferahlama görünüyor.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 11 Mayıs saat 00:42 Akrep burcunda oluşacak Dolunay, ailemiz,hayatımız, finansal konular, plan ve projelerimiz üzerinde etkilidir. Eğer çok iyi odaklanırsak, kimlerle temasa geçeceğimizi düşünürsek bugünkü yorgunluğumuza değecek sonuçlar alırız. Odaklanmalı, bir hedef belirlemeli ve doğru analizde bulunmalıyız. Bu Dolunayın yöneticisi Mars-İkizler burcunda ilerliyor ve size iki ayrı proje veya işle ilgili fırsatları getiriyor. Belki şimdi yoruluyor hatta zorlandığınızı düşünüyorsunuz. Fakat önümüzdeki iki hafta sonra oluşacak Yeniay, arzu ettiğiniz gelişmelerin işaretçisi olacaktır. Bu Dolunayda dikkat edeceğiniz husus, finansal anlamda hesabı bilmenizdir. Kredi ile borçlanmak,yapmak, ev satın almak, özel harcamalarda bulunmak zorlayıcı olabilir. Tam anlamıyla iyi bir planımız yoksa mevcut işimizden ayrılmak, birileriyleyapmak hele bir de yüksek bir borcun altına girmek sakıncalıdır. Artı ve eksileriyle duruma bakmak en doğrusudur. Dolunayın önemli bir başka görünümü, sosyal ilişkiler, yurtdışı, girişim ve işlerinizi güçlü bir şekilde düzenlemenizi sağlayıcıdır. Hayalci değil, gerçekten elle tutulur gözle görülür olanı önemsersek, yorumun başında belirttiğim gibi, iki hafta sonraki Yeniayda arzu ettiğiniz yönde işlerinizi düzenleyebilir, dostlarınızdan destek görebilirsiniz. Berat Kandilimizin olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,

11 Mayıs 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini ve ilişkini sorgulayabileceğin bir gün. Sevgilin için her şeyi göze alırken hayal kırıklığına uğrayabilirsin.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda kendinizi ifade etmek durumunda kalabilirsiniz. Anne ve babanız ya da yakın çevre ile ilgili planlar size bugün şifa verecek nitelikte olabilir.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda farkına varmaya başladığınız konular sizi rahatsız edebilir. Gençlerle birlikte işler yapmak isteyebilirsiniz. Evle ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Teknik işleri halledebilirsiniz. Emlak işleri sizi oyalayabilir. Akşam saatlerinde yaratıcı konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlginç kişileri çekici bulabilirsiniz. Ayrıca bir arkadaşınız ile aranızdaki ilişki aşka dönüşebilir. Bu arada sizin de ilgiye ve sevgiye olan ihtiyacınızın arttığı bir dönemdesiniz. Sevdiğinizin davranışlarından etkilenebilirsiniz. Ancak sizin de sevdiğinize karşı daha ilgili davranmanız gerekiyor. Arkadaşlarınıza ayırdığınız zamanın bir kısmını sevdiğiniz ile geçirirseniz, ilişkiniz daha sıcak olabilir.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde yetenekleriniz ve çalışmalarınızla ön plana çıkarken, aileniz, kurumlar ve çalışma arkadaşlarınızdan daha fazla destek görebilirsiniz. Aile içi ilişkilerde dikkatli olunması gereken bugün, hayatınızdaki erkeklerle güç mücadelesine girmemeye ve ev alım satımı gibi bir işiniz varsa ertelemeye çalışmanız faydalı olacaktır.

11 Mayıs 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınıza odaklanmanız gerekebilir. Evinize ve düzeninize gereken önemi vermelisiniz. Başka bir yere yerleşme kararı devreye girebilir.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ebeveyniniz, aile büyükleriniz, kendi geçmişiniz ve atalarınız hakkında önemli farkındalıklar ve gerçeklikler edinebileceğiniz bir Dolunay yaşayacaksınız. Gizli meseleler gün yüzüne çıkabilir ve sizin yakın geçmişte ilgili konularla ilgili aldığınız kararların ne kadar önemli ve değerli olduklarını gözlemleyebilirsiniz. İç dünyanız, aileniz ve yaşlı akrabalarınızla olan ilişkileriniz değerlendirmeye tabi tutulabilir. Yapmış olduğunuz bir mülk yatırımında maddi değerlendirme veya satış söz konusu olabilir. Bir miras davası sonlanabilir.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Aşk hayatınızda fırtınalar esse bile karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi iyi hissetmenize yarayacak.

11 Mayıs 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 29' 50" R
Ay
Boğa
09° 08' 54" R
Merkür
Başak
20° 06' 43" R
Venüs
Terazi
27° 25' 19" R
Mars
Yengeç
09° 25' 18" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 10"
Satürn
Balık
15° 03' 38"
Uranüs
Boğa
27° 06' 05"
Neptün
Balık
28° 30' 56"
Plüton
Oğlak
29° 44' 45"
Chiron
Koç
22° 15' 37"
Lilith
Terazi
09° 15' 35"
True Node
Koç
06° 37' 45"
Son Güncelleme : 21/09/2024 02:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>