Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşk yaşayamayacağınızı düşünmeniz, tamamen yanılsama. Aşka dair bakışınız bir anda değişebilir. Ruhsal durumunuz, biraz da gönlünüzün boş olmasından kaynaklanıyor gibi.

Kısa vadeli planlarınızda birkaç değişiklik, sizi karamsarlığa düşürmemeli. İş gezinizden umduğunuz kazançlarla döneceğiniz söylenemezse de, yine de memnun olacağınız sonuçlar alacaksınız.

Birkaç güne kalmadan ciddi bir para meselesinin peşine koşmanız gerekebilir. Planladığınız küçük yatırımların bir kısmı ilginç bulunuyor, bu konuda destek görebilirsiniz.

Bu akşam gerçekleştireceğiniz büyük buluşma için iyice hazırlanmalısınız. Üzerinizdeki heyecanı hemen atın ve kendinize bir çeki düzen verin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelecek günlerde hayallerinizi büyük ölçüde yakalayacaksınız. Bunu hakkediyorsunuz. İçinizde umutla beslenen coşku, sizi mahcup etmeyecek. Canlı, hayata bağlı birisiniz. Ama bu özellikleriniz, istediğiniz yaşamı size sağlayamıyor. Bugünlerde can sıkıntısına çok açık bir durumda görünüyorsunuz. Sıkıntınızın arkasında ferahlama görünüyor.

11 Mayıs 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Ay-Balık burcu geçişiyle Cuma gününe uyanıyoruz. Bu enerji, iyimserlik ve şans verici, sevgiyle buluşmanızı sağlayıcıdır. Maddi birikiminiz, parasal ilişkileriniz, cinsellik gibi geniş alanda sizleri destekleyici özel bir kuvvettir. Borçlarınızı ödeme ve parasal konulardaki sıkıntılarınıza bir an önce çözüm bulma yönünde sizi inançlı kılar. Saat 12:02-15:40 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. İş, para ve ilişki konularında yeni bir karar verirken çok iyi düşünelim. Ölçelim, artı ve eksileriyle gözden geçirelim. Saat 15:40 itibariyle Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Her konuda kendimizi ön plana almamızı sağlıyor. Hırs verir ve başarma arzusu yoğundur. Liderlik gücünüzü bir çok alanda göstermenizi ve insanlar üzerinde etkili olunmasını sağlar. Fakat dozunu iyi ayarlamakta yarar var. Sizi mutlu edecek haberler almanız ve güzellikler yaşamanız dileğimle,

11 Mayıs 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortaklıklar konusundaarkadaşlarının fikirleri önde olacak ve alacağınız kararlar gündeme gelecek.

11 Mayıs 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda yardım almaktan çekiniyor olmanız sizin başkaları tarafından yanlış anlaşılmanıza neden oluyor olabilir. Doğruyu bilseniz dahil başkalarının fikrini almaktan çekinmeyin. Her türlü fikre açık olun. Göreceksiniz o zaman işler bambaşka bir şekilde ilerleyecektir. Bugün yaşayacağınız olaylar gerçek dostunuzu anlama noktasında tespit edici olabilir.

11 Mayıs 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni ufuklara açılmak için heyecan duyduğunuz bir gündesiniz. Yolculuklara çıkmak için planlar yapabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kaynaklı programlardaki aksamalar biraz sizi rahatsız edebilir. Kabullenme içine girebilirsiniz. Gündelik kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

11 Mayıs 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınız son derece aktif ve keyifli geçiyor bugünlerde. Sosyal çevreniz zor durumlarda hayatınızı kolaylaştırmaya hazır görünmekteler. Dost çevrenizin kalitesi artıyor.

11 Mayıs 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde yetenekleriniz ve çalışmalarınızla ön plana çıkarken, aileniz, kurumlar ve çalışma arkadaşlarınızdan daha fazla destek görebilirsiniz. Aile içi ilişkilerde dikkatli olunması gereken bugün, hayatınızdaki erkeklerle güç mücadelesine girmemeye ve ev alım satımı gibi bir işiniz varsa ertelemeye çalışmanız faydalı olacaktır.

11 Mayıs 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarıyla olan ilişkilerinizde kendinizden taviz vermeye yatkınsınız. Yapılması gereken işlerinizi tamamlamada sizin elinize kimse su dökemez.

11 Mayıs 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğlen saatlerine kadar boşlukta kalacak olan Ay, haftalık bilançonuzda hatalara neden olur. Gözden kaçıracağınız rakamlara dikkat etmelisiniz. Ortaklık ilişkilerinizde netleşmeyen konular su yüzüne çıkacaktır. Öğleden sonra Ay Koç burcuna geçince yaptığınız kişisel hataların daha çok farkına varıp düzeltmek istersiniz. Akışta kalın. İnançlarınızı savunun.

11 Mayıs 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Aşk hayatınızda fırtınalar esse bile karşınıza çıkan fırsatlar kendinizi iyi hissetmenize yarayacak.

11 Mayıs 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 39' 35" R
Ay
Koç
12° 06' 60"
Merkür
Koç
19° 56' 03"
Venüs
Boğa
07° 38' 50"
Mars
Koç
03° 52' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 13"
Satürn
Balık
17° 02' 06"
Uranüs
Boğa
22° 39' 26"
Neptün
Balık
29° 03' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 33"
Lilith
Başak
23° 56' 10"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>