Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün cazibenizle dikkat çekebilirsiniz. İletişimde çok enerjik ve canlı yaklaşımlarınız olabilir ve birçok kısa yolculuğa çıkabilirsiniz. Yeni başlangıçlar için olumlu bir gün.

İşinizle ilgili bazı sorunları aşırı büyütmenizin gereksizliği anlayacak ve yeni bir hevesle işinize sarılacaksınız. Her türlü güçlüğü yenecektecrübeniz ve enerjiniz var. Ayrıca size her konuda yardımcı olacak arkadaşlarınızın da olduğunu unutmamalısınız.

Bugün parasal yatırımlarınızda önemli kararlar alma eğilimde olabilirsiniz. Bu durum çok olumlu gözükse de sizi umduğunuzdan fazla baskı altında bırakması mümkün. Esnek davranarak çok kazançlı çıkabileceğiniz bir gündesiniz.

Dışsal şartların sizi fazlasıyla zorladığı anlar yaşayabilirsiniz. Gelişmeler karşısında sakinliğinizi korumaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günden güne şekillenip istemediğiniz boyutlara ulaşan bir çözümsüzlükle ilgili olarak kısa yolculuklar söz konusu olabilir. Bu gidiş gelişler, zamanlama sorunları doğuracak olsa da sonunda kazançlı çıkacaksınız. Bugünlerde yaratıcı fikirlerinizle kendinize uzak gördüğünüz konularda ve alanlarda ilgi çekebilirsiniz. Bu alanlardaki tanışmalar yeni fırsatlara zemin hazırlayacak.

8 Mayıs 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar günün ilk etkili görünümü, saat 00:58 Venüs-Neptün arasında gerçekleşecek. İdealleriniz, ortaya koymak istediğiniz hedefleriniz, arkadaşlık ilişkileriniz, umutlarınız, projeleriniz ve ülkünüz konusunda gerçekçi olunuz. Eğer zaman kaybetmek ve de dağılmamak istemiyorsanız, mantıkdışı ve görünmez korkularınızın esiri olmayınız. Siz eğer kendinizden geçmeden akıllı ve sağlam temeller üzerine yaşamınızı kurmaya karar verirseniz hiçbir kişi veya olayın etkisi altında kalmadan zekice ilerleyebilirsiniz. Saat 02:25 Ay-Venüs görünümü, sizin hedeflerinizle partnerinizin istekleri arasındaki farklılığın sizi tedirgin etmesi anlamına gelebilir. Siz düşüncelerinizi söylemek istemezsiniz. Çünkü bunu söylediğinizde karşı tarafın anlamayacağını bilirsiniz. Saat 05:08 Kova burcunda oluşacak sondördün, proje ve planlarınızı diğer insanlara ifade etmek, göstermek ve bu yolla onların takdirini kazanmak veya başarılı sonuçlar elde istiyorsunuz. İnsanlar tarafından saygı görmek, size karşı olan kişileri susturmak niyetindesiniz. Haklı olabilirsiniz. Ancak sondördün etkisinde, başkalarıyla çatışmak, inatlaşmak, restleşmek zamanı değildir. Elimizden geldiğince uzlaşı içinde hareket etmemiz doğru olacaktır. Saat 07:11 Ay-Jüpiter görünümü, ilişkimiz ve ailevi değerlerimiz, geçmişten bugüne dek yaşadıklarımızı düşündüğümüzde, aradığımız desteği, sevgiyi, anlaşmayı bulamadığımızı düşünürüz. Bu bizi rahatsız eder. Saat 15:50 Ay-Merkür görünümü, başkalarıyla kurulan olumlu yöndeki iletişim ve haberleşmenin göstergesidir. İşlerinizin rast gitmesi ve gönlünüzün hoş olması dileğimle,

8 Mayıs 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Aslan burcuysan, yatırımlarını artırmak adına yeni anlaşmalar imzalayabilirsin.

8 Mayıs 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal boyutta yaşayacağınız farkındalıklar sizlere insanlara değer verme konusunda yeni fikirler edindirecektir. Bundan böyle fedakarlık yaptığınız kişilere karşı gerçekten hak edip hak etmediğini sorgulayacak, bunu hak etmeyen kişilere karşı da yeni bir sınır çizme ihtiyacı içerisinde olacaksınız.

8 Mayıs 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda teknik konularda sıkıntı çıkabilir. Bazı işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları toparlamak için fırsat yaratmalısınız. Eşinizle ilgili konularda özenli olmanız gerekebilir. Ev konularında daha yoğun koşullar oluşabilir. İkili ilişkilerinizde dengeyi yakalamak zorlaşabilir. Uğraştıran durumlar söz konusu.

8 Mayıs 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün katılacağınız toplantılarda kalabalık ortamlar sizi sıkabilir. Mutsuz olduğunuz zaman bulunduğunuz yerden uzaklaşmalısınız. Yalnızlık size iyi gelecektir.

8 Mayıs 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal paylaşımlarınızla, görüş ve fikirlerinizle başkalarını etki altına almaya girişebilirsiniz. Ancak karşınızda güçlü kişiler bulabileceğinizi de unutmamalısınız. Arkadaşlık ve dostluklar konusunda da aldanmalara dikkat etmelisiniz.

8 Mayıs 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başka insanlarların düşüncelerine önem verecek, onlarla beraber hareket etmek isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla geçmiş konuları konuşabilir, ondan yardım alabilirsiniz.

8 Mayıs 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesai arkadaşlarınızla gerginlik yaşayabilirsiniz. Ağzınızdan çıkan her söze dikkat edin. Tansiyonu yüksek, öfkeli kişilerin yanından uzaklaşmalısınız. Tartışmaları uzatmak ve büyütmek hiçbir fayda vermez. Yolculuklarda aniden tanıştığınız kişilerin zeki ve üretken tavırları dikkatinizi çeker. Siz siz olun yine de yen projelerinizi herkesle paylaşmayın.

8 Mayıs 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişkilerinizle ilgili bazı hareketlenmeler ve yoğunluk, günün ana konusunu teşkil edebilir. Bu duruma meydan veren şeylerin başında, ilişkilerde beklenmedik pürüzlerin çıkması ve bunların aşılması zorunluluğu gelebilir.

8 Mayıs 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 09' 46" R
Ay
Terazi
02° 21' 45"
Merkür
Boğa
03° 48' 21"
Venüs
Boğa
23° 34' 44"
Mars
Koç
13° 46' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 17"
Satürn
Balık
17° 59' 39"
Uranüs
Boğa
23° 24' 29"
Neptün
Balık
29° 23' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 22"
Lilith
Başak
25° 22' 18"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>