Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir arkadaş topluluğunda tanıştığınız kişi, artık umudu kesmenize karşın, bugünlerde sizi arayabilir. Ondan etkilendiğinizi herkese belli etmiş olmanız, bu anlamda toplu bir bekleyişe yol açmış görünüyor.

Eforunuzla göz dolduruyor ve başarıyı hak ediyorsunuz. Bugün aşk veyaşamınız umutlarla dolu. İş hayatınızda sizi önemli yerlere getirecek görüşmeler yapılıyor.

Gecikmiş bir alacağınız bugünlerde sizi yollara düşürebilir. Borçlunuzun rahatlığına hiç bir anlam veremiyorsunuz. Ailedeki sistemsiz para kullanımından şikayetçi görünüyorsunuz.

Bazı konularda etkilenmeye fazlaca açık görünüyorsunuz. Yine böyle yapıp alacağınız yanlış bir karar sizi çok hatalı bir yola sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişmesini kaçınılmaz bulduğunuz birtakım özelliklerinizin üzerine gitmeniz için uygun bir dönem. Bu konuda göstereceğiniz kararlılık ve azim, çabanızı kolaylaştıracak destekleri getirebilir. Pratik zekanız, pratik yöntemler üretmeye oldukça elverişli. Gelişmiş sorumluluk duygunuzla, iradeniz dışında çözülemeyen bazı problemleri kolayca ortadan kaldırabilirsiniz.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 03:39 itibariyle etkili Güneş-Jüpiter karşıtlığında güne adım atıyoruz. İş hayatında başarıyı, toplum içinde saygın bir yer edinmeyi, güven içinde yaşamayı fazlasıyla önemsediğimiz bir gündeyiz. Bunlardan bir tanesi bile eksik olsa, kendimizi rahat hissetmeyiz. Ancak abartıya kaçmamalıyız. Bazen hayat, daha sakin ve emin adımlarla ilerlemeyi gerektirir. Başarı sonra da gelebilir, güven zamanla gelişebilir. Önemli olan sorumluluk bilinciyle hareket etmek, fazla endişeli, aşırı abartılı davranmamaktır. Aile içindeki maddi-manevi ortaklık bilinciyle kararlar vermek faydalıdır. Sadece dış başarıyı değil, içimizdeki huzuru da önemsememiz gerekir. Siz kendinize güvenirseniz, insanlar da sizi takdir ederler. Aşırı hırs veya aşırı güvensizlik insanı yanlış kararlara sürükler. Sakin olunuz, bilinçli davranınız, kendinize inanınız. Saat 06:10 Ay-Balık burcunda ilerleyecek. Elimizde olmadan hassas düşünebiliriz. Siz nasıl bakarsanız hayata, hayat size onu sunacaktır. O zaman gelin, yaşamın ne kadar değerli bir armağan olduğu bilinciyle güne adım atalım. Saat 23:22 Ay-Satürn görünümü, zorlukların aşılmasında kuvvet verir. Karışmış, bozulmuş ne varsa, bunların düzene kavuşmasını sağlar. Sorumluluk ve güvenilirlik olguları önemsenir. Buna göre hareket edilir. Arzu ettiğiniz her şey sizinle olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında aksayan bazı durumlar varsa bugün yapıcı konuşmaların ile telafi edebilirsin.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizin şu zamanda gerçekleşecek olması çok yakın gibi gözüküyor. Ancak siz bu noktada artık hayallerinizden vazgeçmiş gibi görünüyorsunuz. Bir zamanlar çok isteyip de hayatınızda gerçekleşmeyen şeyler tekrar kapınızı çalmak üzere. Hayallerinizin gerçek olması mı yoksa siz vazgeçtikten sonra tekrar umutların yeşermesi mi sizi mutlu eder?

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularda dikkatli olmanız gerekebilir. Ortaklı konularla ilgileneceğiniz bir gün. Gelecek beklentilerinizle ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz. Korku ve endişe duyduğunuz konularla ilgili tartışmalara girebilirsiniz. Kadın arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha hayalci olabilirsiniz.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konular bugün ön plana çıkacak. Özelliklehayatındaki parasal meselelerle ilgilenmeniz mümkün. Eğer gayrimenkul alımı veya satımıyla ilgili faaliyetlerde bulunursanız, maddi açıdan kârlı çıkabilirsiniz. Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakları farkındasınız. Girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir,görüşmeleri yapabilir veyaşamınız için yeni çıkış yolları arayabilirsiniz. Strese bağlı olarak sırt ve eklem ağrıları yaşayabileceğiniz bugün iletişimde çatışmaya açık bir enerjide olduğunuz için ilişkilerinizde daha sakin iletişim kurmayı tercih etmelisiniz.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli seçenekler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Anne veya babanızın hayatında da şanslı açılımlar söz konusu olacak. Bu aralar şansınıza ve yapacaklarınıza güvenmelisiniz.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinizde bazı kişilerin, sizin gücünüzden ve konumunuzdan faydalanması öne çıkar. Her şeyin aşırısı fazladır. İlişkilerinize sınır çizip herkesin babası olamayacağınızı kabullenmelisiniz. Harcamalarınızı israfa dönüştürmemelisiniz. Yatırım kararları için iki kere düşünün. Doğru kişilerle ortaklık yapmakhayatınızda birinci şartınız olmalı.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

9 Mayıs 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 40' 23" R
Ay
Koç
12° 19' 15"
Merkür
Koç
19° 56' 40"
Venüs
Boğa
07° 39' 51"
Mars
Koç
03° 53' 24"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 25"
Satürn
Balık
17° 02' 10"
Uranüs
Boğa
22° 39' 29"
Neptün
Balık
29° 03' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 36"
Lilith
Başak
23° 56' 16"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>