Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun kişisel yaşamının gereği olan ayrılıklara alışmaya çalışmalısınız. Sevgilinizin bu anlayışa ihtiyacı var. Önümüzdeki günlerde kısa da olsa, yeni bir özlem daha yaşayabilirsiniz.

Bu günlerdeortamınızda topluca yaşadığınız bazı endişeler tadınızı kaçırıyor. Ama bu anlamda kötü bir sürprizleriniz yok. Günlük sorunları biraz daha umursamaya çalışın.

Önümüzdeki günlerde sıkıcı bir para tartışmanız olabilir. Küçük yatırımınız size uzun zamandır bir şey kazandırmıyor. Bu parayı daha hareketli bir alana kaydırmayı düşüneceksiniz.

Özel bir konudaki rahatsızlığınızın süreklilik göstermemesi sizi gevşetmemeli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde gözünüzü biraz korkutup sizi düşündürecek bir sorumlulukla karşılaşabilirsiniz. Hareketli kişiliğinizle mutluluğu kovalıyorsunuz. Önünüze çok yönlü tercihler çıkabilir. İnsan ilişkilerindeki becerileriniz, sizi ilginç sosyal oluşumlar içine sokabiliyor. Bu da, size her anlamda bir imkan zenginliği kazandırıyor. Bu imkanları kullanmada ise, biraz ağırsınız.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 04:11 Ay-Güneş görünümüyle güne adım atıyoruz. Karşı cinsle olan ilişkinizde duyguların ve iletişimin rahat akışı demektir. Eğer sorunlarınız varsa hem geçmişte olanları gözden geçirirsiniz hem de bundan sonrasında anlaşmazlık yaşanmaması için tedbir alabilirsiniz. İlişkisi düzgün seyirde gidenler birbirlerine karşı anlayışlı davranabilir, farklılıklarına saygı duyabilirler. Yeni tanışmalarda bu olumlu enerji akışı destekleyici ve rahatlatıcıdır. Saat 05:09 Ay-Jüpiter görünümü, ilişkimiz ve ailevi değerlerimiz, geçmişten bugüne dek yaşadıklarımızı düşündüğümüzde, aradığımız desteği, sevgiyi, anlaşmayı bulamadığımızı düşünürüz. Bu bizi rahatsız eder. Saat 07:54 Güneş-Pluto görünümü, fikirlerinizi dış dünyada ifade etme gücünüz yükselebilir. Neye inanıyorsanız ve neyi hedeflemişseniz o yolda cesaretle kendinizi savunabilir ve ileriye doğru hamlede bulunmak isteyebilirsiniz. Kimileri için bu,veya başka amaçlar adına seyahat anlamı taşıyabilir. Saat 09:03 Venüs-Mars görünümü,veya özel ilişkilerimizde güvenilirlik ve paylaşım olgularını öne almamızı sağlar. Duyarlıyız. Sevdiklerimize önem veriyoruz. Onların da bize aynı şekilde yaklaşmalarını bekliyoruz. Zorluklar tabii ki hayata dair. Bunlarla baş edebilmek için gerçekten yanımıza olan ve bizi anlayan kişiye ihtiyacımız var. güvenli bir iş, zevkli bir hayat, güçlü dostlukların öneminin farkındayız. Bunlara ne kadar sahibiz, hayatımızdan memnun muyuz, bunlar üzerinde duracağız. Kimseye eğilip bükülmeden yaşamak için bedenimize, ruhumuza iyi gelen ne varsa ona yöneleceğiz. Can sıkan insanlar yerine, pozitif yönde hayatı ele alan kişilerle bağlantı kuracağız. Saat 17:55-21:39 arasında boşlukta ilerleyecek Ay, ilişkinizle ilgili konularda arkadaşça paylaşımın sorunların çözümünde son derece etkili olacağının işaretidir. Belki bazı çiftler için problem çok daha büyüktür. O zaman yapılması gereken özellikle bu saat aralığında elinizden geldiğince sakin olmaya çalışmaktır. Saat 21:39 Ay-Balık burcunda ilerliyor. Hani, merhametten maraz doğar diye bir söz vardır bilirsiniz. Yapılan iyiliklerin kimi zaman kıymeti bilinmez. Bilinmediği gibi, karşınızdaki kişi sizi hiçe sayabilir. Balık burcunda ilerleyen Ay günlerinde insan geçmişte yaşanmış acı tecrübeleri hatırlayarak dikkatli olması gerektiğini düşünebilir. Hakikaten de çıkarlarımızı, bizi zor duruma düşürebilecek kararlarımızı, ilişkilerimizi bugün şöyle bir düşünelim. Ne kendimizden aşırı derecede fedakarlık edelim ne de başkalarının bizi üzmesine izin verelim. Günün güzellikleri sizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Nisan 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şaşıracağın olayları duyacağın bir gün. Takınacağın tavırla, gelenekçi düşündüğünü fark edeceksin.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularla ilgili beklediğiniz destekleri bugün alabilirsiniz. Size teklif edilen bazı finansal oluşumlar kafa karışıklığına neden olabilir. Bugünü sevdiğiniz kişilerle geçirmek ve onların fikirlerinden yararlanmak manevi anlamda sizi rahatlatabilir, yorulan zihninizi canlandırabilir.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş yerinizle ilgili konular gündeminizde olabilir. Yaptığınız plan ve programlar gün içinde işlerinize kolaylık getirecek. Uğraştığınız işlerle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Bu arada gizli kalmış konular da ortaya çıkabilir. İkili ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Yeni finansal haberler doğrultusunda kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs, kombinasyon burcunuz Yay'a geçerek, sosyal ilişkilerinizde her türlü başarıyı size veriyor. Bulunduğunuz ortamlarda odak noktası haline geleceksiniz. Herkes sizin ağzınızdan çıkan sözleri takip ediyor.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

11 Nisan 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir seyahat veya eğitim işiniz ertelenebilir ya da sağlığınız yüzünden siz bir seyahatinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. İşlerinizde güzel bağlar oluşabilir.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesai arkadaşlarınızla aranızda patlak veren bir sorunu lider ruhunuz ve tecrübenizle çözebilirsiniz. Eskiden kalan konuşulmayan meseleleri bir anda su yüzüne çıkartmaktan kaçınmayın.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

11 Nisan 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 02" R
Ay
Oğlak
14° 57' 02"
Merkür
Koç
16° 37' 40"
Venüs
Boğa
00° 03' 32"
Mars
Balık
29° 08' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 45"
Satürn
Balık
16° 30' 28"
Uranüs
Boğa
22° 18' 13"
Neptün
Balık
28° 53' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 56"
Lilith
Başak
23° 15' 11"
True Node
Koç
15° 22' 44"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>