Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Değişmeye, ortak paydalarda buluşmaya isteksiz gibisiniz. İlişkinizde, sevgilinize yapay bazı zorunluluklar yüklüyorsunuz. Sevgililer Günündeki jestlerinizin onda yarattığı umutları yeniden kırmamalısınız.

Bazı sorumlulukları üzerinizden atmak, temponuzu biraz da olsa yavaşlatmak zorundasınız. Çok yoruluyorsunuz. Kendinizi daha az yormak için aldığınız kararlar işe yarayabilir.

Hafta sonuna doğru sizi kısmen rahatlatacak bir para haberiniz olabilir. Önemsemediğiniz küçük harcamalar gözünüze görünmüyor. Sizi düzene sokmak isteyenleri önemsemenizde yarar var.

Bugünleri, sevgilinizin tek taraflı fedakarlıklarını doğru gözlemleyerek değerlendirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sürpriz bir ziyaret söz konusu. Hiç beklemediğiniz anda, hiç beklemediğiniz birisi kapınızı çalabilir. Bazı sorunların üzerine gereğinden fazla gidiyorsunuz. Bu davranışınız o sorunları biraz daha büyütüyor gibi. Yakın bir arkadaşınızla bugünlerde bir küskünlük içine girebilirsiniz. Fazla rahat, geniş davranışları sizi fazladan sorumluluklara sokabiliyor.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 17:59 olana kadar Ay-boşluk etkisi altındayız. Belirsizlik içeren ve sizi bir hayli düşündüren konularda karar vermeyelim. Boşluk kimi zaman, bizi yanlış bir karar vermekten koruyabilir. Düşünme ve analiz etme fırsatı buluruz. İşler yolunda gitmiyor diye hemen olumsuz düşünmeyelim. Boşluk saatleri içinde dikkat edilecek husus, olayları anlamadan dinlemeden karar vermemektir. Saat 17:59 Ay-Yengeç burcunda seyrine başladığında, yuva kurma, huzur bulma, kendinizi garanti altına alma, sizi gerçekten anlayabilecek bir insana kavuşma ihtiyacınız ve hassasiyet bu saatlerde yoğun olabilir. Riskten uzak durmanın simgesi olan Ay-Yengeç geçiş günlerinde, ne kadar güvendeyim sorusunun cevabı her burç için önemlidir. Sizi tedirgin eden konuları, başkalarıyla değil, ilgili kişi veya kişilerle karşılıklı konuşarak çözüme kavuşturmayı tercih edersiniz.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son günlerde alınganlığının üstünde olduğunu bugün daha fazla hissedebilirsin. Fevri çıkışlar yapmamak adına motivasyonunu koruyacaksın. İş arayışındaysan birkaç hafta önce yaptığın başvurudan geri dönüş alabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Aslan burcuysan, tüm sorunları geride bırakmak isteyeceksin. Geçmişte yapılan hataların bir benzerini artık yaşamak istemeyeceksin. Bugün aynı zamanda aniden hiç beklenmedik programlar yapıp yeni ortamlara girmen söz konusu olabilir. İlişkini yeni sonlandırdıysan, katılacağın davette yeni bir ilişkiye başlayabilirsin. Pişman olacağın hızda davranmamaya özen göstermelisin.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde oluşan bağı daha da güçlendirebileceğiniz, yaşamınızı farklı organizasyonlar ile renklendirebileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Duygusal anlamda kendinizi geçmişe takılı hissetmek yaşadığınız anı kaçırmanıza neden olabilir.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişim yönünden yoğun bir gündeminiz olabilir. Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi rahatlıkla ifade edebileceğiniz, dikkatleri üzerinize toplayacağınız bir gün. Gün içinde kendinizi yaratıcı konularla ilgilenirken bulabilirsiniz. Arkadaşlarınız veya kardeşlerinizle buluşup keyifli bir akşam geçirmeniz mümkün.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÜNE yoğun duygular ile başlayacaksınız ve hareketli bir gün geçireceksiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek istiyorsunuz fakat ortaya koymanız pek kolay olmayabilir.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde yetenekleriniz ve çalışmalarınızla ön plana çıkarken, aileniz, kurumlar ve çalışma arkadaşlarınızdan daha fazla destek görebilirsiniz. Aile içi ilişkilerde dikkatli olunması gereken bugün, hayatınızdaki erkeklerle güç mücadelesine girmemeye ve ev alım satımı gibi bir işiniz varsa ertelemeye çalışmanız faydalı olacaktır.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi son derece keyifli ve güçlü hissedeceksiniz. Geleceğe yönelik farklı istekler içine girebilir ve yaşantınızı yeniden düzenleyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki ilişkiler giderek yoğunlaşıyor.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün şans, bolluk, bereket ve fırsat gezegeni Jüpiter, sizin ev ortamınızda düz hareketine başlıyor. Yatırımlardan geri dönüş sağlarsınız. Ailene kalan mirası bölüşme gündeme gelebilir. Evinizde özel davetler vermek için harika bir dönemdesiniz.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

11 Temmuz 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 01' 12" R
Ay
Boğa
17° 48' 59" R
Merkür
Koç
21° 54' 20"
Venüs
Boğa
10° 38' 56"
Mars
Koç
05° 45' 04"
Jüpiter
Boğa
25° 47' 36"
Satürn
Balık
17° 13' 54"
Uranüs
Boğa
22° 47' 54"
Neptün
Balık
29° 08' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 32"
Lilith
Başak
24° 12' 23"
True Node
Koç
15° 21' 06"
Son Güncelleme : 08/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>