Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi korumak adına karşılıklı verdiğiniz ödünlerin, bu korumayı ne kadar yaptıkları şüpheli. Geri adımlarınız, belki de bir yerde durmalı. Yanlış kişilerden etkilenmelerin de olumsuzluklarda payı olabilir.

Şimdilik şikayetçi gibi görünmüyorsanız da, yakın bir zamanda yorgunluğunuzu fazlasıyla hissedebilirsiniz. Aşırı sorumluluklar, hayatınızındışında kalanına zaman bırakmıyor.

Geleceğe yönelik tasarılarınızın gerektirdiği paranın bir kısmı yakında elinize geçebilir. Parayla ilişkisinde zaaflı davranan bir yakınınızın, bugünlerde size bazı zararları olabilir.

Bazı insanları olduklarından fazla yerlere koyuyorsunuz. Bu değerlendirmedeki ölçüleriniz pek anlaşılır görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne sosyal ilişkilerinizde, ne deilişkilerinizde kuruntulara itibar etmemelisiniz. Bir şekilde, bu günlerde biraz daha iyimser olmanız gerekiyor. Mutsuz görüntünüz etrafınızdaki olayları size karşı geliştirebilir. Çok kendinden emin görünen birtakım insanları derinlemesine tanıma çabalarınız, size kalıcı yaşam dersleri verecek.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Saat 03:11 Ay-Pluto görünümü, güven ve istikrarlı bir yaşam sürmek için öncelikle hayatınızı garanti altına alacak şekilde derinlemesine düşünmenin önemini işaret ediyor. Tabii ki maddi ve manevi anlamda sağlam olanı tercih etmemizi sağlayacak. Kafamızda soru işareti uyandıran hiçbir şeyden hoşlanmayacağız. Saat 12:14 Merkür-Jüpiter görünümü, fikirlerimizi öne sürmek, kabul ettirmek arzumuzu işaret ediyor. Kendimize göre düşünüyoruz. Ancak ailemiz, eşimiz veya sevgilimizin bakış açısı bizden farklı olabilir. Her detayı dikkatlice gözden geçirmek ve konuyla ilgili kişilerin de fikrini almak lazım. Kiralama-satın alma gibi konularda karar vermeden önce çok iyi düşünmekte yarar var. Saat 19:10-19:58 arasında Ay-Boşluk etkisi, dikkatli olmayı gerektiriyor. Sıkıntı yaratabilecek en önemli sorun, kafanızın içindekileri uygulama olanağı bulamamanızdır. Bu süre içinde anlayışlı olmak ve mümkün olduğunca şartlara ayak uydurmak, esnek düşünmeye çalışmak en doğrusudur. Önemli bir karar verme durumunda iseniz, mümkünse beklemede kalınız. Enine boyuna düşününüz. Saat 19:58 sonrası Ay-İkizler burcunda seyrine başladığında, yenilikleri uygulama yönünde karşımıza fırsatlar çıkabilir. Daha kolayca işlerimizi yoluna koyarız. Tanıdıklarımızla bir araya gelebiliriz, bir mesele üzerinde görüşmede bulunabiliriz. Uzun uzun konuşmayı tercih edebiliriz. Çünkü beklentilerimizi insanlara böyle daha iyi izah edeceğimizi düşünürüz. İkizler burcu iletişimle birebir alakalıdır. Bağlantılarda başarılı işler ortaya koyabilmek için, konuşmalarımız bir hayli önem kazanır.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yapacağın konular belli. Dengeli bir gün geçirip programının dışına çıkmayacaksın gibi görünüyor. İş hayatında yaşayacağın olaylar nedeniyle elbette kendinle gurur duymalısın ancak bunun kibir haline gelmesine engel olmalısın. Bugün karşılaşacağın insanlarla mesafeni koruman senin için daha yararlı olacaktır. Evli bir Aslan burcuysan ve eş ailesini yeterince samimi bulmuyorsan, kendini hararetli bir tartışmanın içinde bulabilirsin. Kilo problemi yaşıyorsan, kalorisi yüksek, sağlıksız gıdalardan uzak durmaya karar vereceksin.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ile ilgili birtakım sürpriz gelişmelerle güne başlayabilirsiniz. İş ortamında sizin bazı kriz durumlarını nasıl yöneteceğinizi görmek isteyen yöneticileriniz tarafından pürüzler çıkartılabilir. Serinkanlı davranarak olaylara çözüm odaklı yaklaşırsanız günün kazananı olabilirsiniz.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde tamamlanması gereken işlerinizle uğraşabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için çok çalışacağınız bir gündesiniz. Eviniz ve ailevi konularınız gündeminizi etkileyebilir. Evinizin dekoru ile ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Lükse olan düşkünlüğünüzden dolayı harcamalarınızda aşırıya kaçmanız mümkün.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler daha sıcak olacak. Aşk hayatınız hareketleniyor. Endişelerinizden kurtulacak ve günlük yaşamınızı daha iyi şartlarda yaşayacaksınız.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili yeni kararlar alabilir,görüşmeleri yapabilir veyaşamınız için yeni çıkış yolları arayabilirsiniz. Strese bağlı olarak sırt ve eklem ağrıları yaşayabileceğiniz bugün iletişimde çatışmaya açık bir enerjide olduğunuz için ilişkilerinizde daha sakin iletişim kurmayı tercih etmelisiniz.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Toplum önü ilişkileriniz ve bağlantılarınızı idare etmek bu haftabaşında kolay olmayabilir. Sizi etkileyen insanlara karşı takıntılarınızla hareket etmemelisiniz. Affedici yönlerinize sarılın. Akşam saatlerinde çevrenize ilham saçacaksınız.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile içindeki küskünlükleri sonlandırmak için isteseniz de bu hafta gerginlikler devam eder. O yüzden gün içinde sakinliğinizi koruyup, soğukkanlı davranmaya çalışın. İkili ilişkilerinizden beklediğiniz ilgiye cevap alacaksınız. Bir miras konusu gündeme gelebilir. İyimser yapınız dikkat çeker.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz.

9 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 36' 48" R
Ay
Balık
11° 19' 43"
Merkür
Koç
18° 30' 51"
Venüs
Boğa
05° 02' 49"
Mars
Koç
02° 15' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 31"
Satürn
Balık
16° 51' 33"
Uranüs
Boğa
22° 32' 08"
Neptün
Balık
29° 00' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 34"
Lilith
Başak
23° 42' 08"
True Node
Koç
15° 22' 26"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>