Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Araya çoktandır bir soğukluk girdi, şeklindeki düşünceleriniz, daha anlaşılır dayanaklar istiyor. Birtakım yargılara varmak için henüz erken. Genel sorunların etkilerini görmezden gelmemelisiniz.

Sezgilerinize güveniniz biraz aşırı gibi. İş ilişkilerinizle alakalı önemli kararlar zamanı. Akılcı kararlar ve akıllı seçimler, yaşanan bazı sorunların yüzeysel olduğunu ortaya çıkartacak.

Zamansız ve iyice düşünmeden yapılan harcamaların bir alışkanlığa dönüşmesini engellemeniz gerekiyor. Birkaç güne kalmadan sevindirici haberler alabilirsiniz.

Hayati önem taşıdığını düşündüğünüz birtakım projeleriniz, yeniden gözden geçirilmeyi gerektiriyor. Parasal sıkışıklıklara elverişli bazı yenilenme niyetlerinizi ertelemenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızda bazı olumlu değişiklikler olabilir. Ama bu değişikliklerin gerçekleşmesi için, gözünüzü karartıp risk almanız gerekiyor. Sizi şaşırtacak biraz da kızdıracak bir haber söz konusu. Siz yine de kendinizi tutmalı ve vereceğiniz tepkiye dikkat etmelisiniz. Son günlerdeki kırıcı tavırlarınız, haklı görülse de yanlış bir tarz olarak değerlendirilebilir.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Güneş-Pluto görünümü, saat 02:10 itibariyle etkilidir. Hangi konuda olursa olsun, üzerinizde baskı kurabilecek her şeyden kurtulma arzunuzu gösteriyor. Kişi kendi kendine yetmekten yana. Ancak şöyle bir baktığında kurallara uymak zorunda kaldığını ve alışkanlıkların kimi zaman kendisini çember içine aldığını düşünüyor. Moralimizin, sağlığımızın her şeyden daha önemli olduğunu unutmamalıyız. Saat 07:35 Ay-Satürn görünümü, özgür olmak, dilediğimiz gibi kendimizi ifade etmek isterken, yapmak zorunda kaldığımız işler canımızı sıkabilir. Saat 09:50 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bildiklerimizi açık ve net bir dille ortaya koymamızı sağlıyor. Tecrübelerimizi önemseyeceğiz. Fikirlerimizi başkalarıyla paylaşacağız. Kişisel anlamda gelişimimize önem vereceğiz. Arzu ettiğimiz bir yolda ilerlemeyi, özgür olmayı, seçimlerde bulunmayı tercih edeceğiz. Saat 16:30 Merkür-Mars görünümü, fikirlerimizi, plan ve projelerimizi gözden geçirilmesi yönünde önemlidir. Bir yere yerleşmeyi, orada çalışmayı veya okumayı düşünüyorsak mali şartlara, oranın yaşam koşullarına, gerekli evrakları toparlamaya çalışmalı ve analiz yapmalıyız. Görünenle yetinmeyeceğiz. Her şey hemen olsun istiyoruz. Belki de sözler veriyoruz, sözler duyuyoruz. Aslı astarı var mı diye bakmamız gerekiyor. Yolculuklar güvenli firmalarla yapılmalıdır. Belgelerimiz tamam olmalıdır. Tayin-terfi-ihtisas konularında hazırlıklar titizlikle takip edilmelidir. Sevdiklerinizle beraber huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne ilginç fikirler ile başlayabilirsin. Yeni projeler üretebilir ve düşüncelerini arkadaşlarına anlatabilirsin.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklediğiniz projelerden ummadığınız geri dönüşleri alabilir ve bu konuda onay görüyor olmaktan büyük bir mutluluk duyabilirsiniz. Şimdiye kadar gerçekleşmemiş olan hayallerinizle ilgili bir sorgulama yapmanız yaptığınız hataları görmeniz açısından faydalı sonuçlar doğurabilir. Hayalleriniz konusunda asla pes etmeyin.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yeni insanlar ve çevreler içinde bulabilirsiniz. Uzaklar, yabancılarla ilgili gelişmeler de sizi etkileyebilir.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın arkadaşınızla dertleşmek isteyecek kadar doldunuz. Ama özel hayatınızı ne kadar yakınınız olursa olsun paylaşmamanız gerektiğini unutmayın.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güne ilginç fikirler ile başlayabilirsin. Yeni projeler üretebilir ve düşüncelerini arkadaşlarına anlatabilirsin. Bugün yapman gereken pratik işlere odaklanman kolay olacak. Duygularının dalgalandığı bir gün... Annen, evin veya önem verdiğin kişiler ile ilgili isteklerini gözden geçirebilirsin. Bu arada evraklar ve faturalar ile ilgili bazı karışıklıklar oluşabilir. Evli bir Aslan burcuysan, eşinin uzak davranışları aranızda bir tartışmaya dönebilir. Fevri davranmadan önce onu anlamaya çalışmaya ne dersin?

12 Mayıs 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerginliklerinizi kontrol edin. Çok çabuk tepki verebilir, sinirli konuşmalar içine girebilirsiniz. Gelecek haftaya hazırlanırken kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kapalı grup ilişkilerinizde gizli güce sahip kişilerin desteğini arkanızda hissedersiniz. Kimseyle düşman olmadan grupların sevilen yüzü olmak size özel bir yetenek. İnatçı tavırlardan kaçınmalısınız. İş değiştirmek ya da terfi almak için planlar yapmaya şimdiden başlayın. Gelecek hedeflerinizde cesaretli atılım enerjisi mevcut. Hayatınıza hırslı, dinamik bir ilişki çekebilirsiniz.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde küçük başarılar sizi tatmin etmiyor ama ancak küçük başrılardan sonra büyüklerin tadına varabilirsiniz. İnsanlara istediğinizi kolayca yaptırma yeteneğinizi iyi değerlendirdiğiniz taktirde önünüzde çok parlak günler uzanıyor.

12 Mayıs 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 30' 42" R
Ay
Koç
09° 52' 18"
Merkür
Koç
19° 49' 19"
Venüs
Boğa
07° 27' 32"
Mars
Koç
03° 45' 43"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 04"
Satürn
Balık
17° 01' 21"
Uranüs
Boğa
22° 38' 54"
Neptün
Balık
29° 03' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 03"
Lilith
Başak
23° 55' 09"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>