Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı yapıcı niyetli eleştirilerin suçlamalara dönüşmesinden çekinmelisiniz. Karşınızdaki insanın iyi niyetli ve ilişkiniz adına hala umutlu olduğunu görebilmelisiniz.

Olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektiriyor. Birilerinin yakında, bu konuda uyarılarını alabilirsiniz. İş hayatınızda gereğinden fazla sakin birisiniz.

Artık paranın kıymetini anladığınızı düşünüyorsunuz, ama bu kadarı yeterli değil. Yakın çevrenizdeki tutumlu insanları hiç olmazsa bazı durumlarda örnek alabilirsiniz.

İkili bir ilişkinizdeki tavrınızla, ilişkinizin bitmesi halinde birinci dereceden sorumlu olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kalabalık insan ilişkilerini seviyor ve bunu elde edebiliyorsunuz. Ama yine de içinizde buruk bir yalnızlık, bir şeylerin eksikliğini hissediyorsunuz. Bugünü içinizi ferahlatan, bir arada olmaktan büyük haz aldığınız dostlarınızla birlikte geçirmek isteyeceksiniz. Aile bağları sizin için çok önemli. Bu bağlardaki küçük problemler bile sizi kolayca üzebiliyor.

12 Nisan 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Balık burcunda ilerleyen Ay etkisinde, aşkı değerlendirme biçimimiz, aşka bakış açımız farklı bir pencereden güne uyanmak gibidir. Görülen manzara öylesine güzeldir ki, insan kelimelerle ifade etmekte zorlanır. Peki gerçek midir? veyahut hayal edilen bizim midir? Bu önemli değildir. Çünkü bugün hayatın gerçekleri değil, bizim gördüklerimiz önemlidir. Saat 15:18 Ay-Satürn görünümü, zorlukların aşılmasında kuvvet verir. Karışmış, bozulmuş ne varsa, bunların düzene kavuşmasını sağlar. Sorumluluk ve güvenilirlik olguları önemsenir. Buna göre hareket edilir. Saat 19:26 Venüs-Neptün görünümü, parasal ve mesleki konularda ideallerinize sahip çıkmanın, yanlış seçimlerden uzak durarak ilerlemenin önemini hatırlatır. Borçlarınızı borçla kapamak veya birilerinin eline muhtaç olmak yerine, gerçekten istediğiniz bir noktaya ulaşmak için yapmanız gereken en önemli şey, kendinize güvenmektir. Bazen insan umudunu kolayca yitiriyor ve kendini güçsüz zannetme hatasına düşüyor. Oysaki siz Güneşin en güçlü enerjisiyle donatılmış insanlarsınız. Eğer bir şeyi istiyorsanız önce onu elde edeceğinize inanmalısınız. Bu şifalı enerjinin size çok hayırlı kapılar açabileceğinden kuşku duymayın. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

12 Nisan 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızı kontrol etmeniz bugün zor olabilir. Çalışmalarınızı hızlandıracak, yeni hedeflerin peşinde koşmaya başlayacaksınız. Fakat, zaman zaman gerilim içine girebilir, sabırsız ve öfkeli davranışlarda bulunabilirsiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklaşa kazanımlarınızla ilgili bugün hem şanslı etkiler hem de manevi destekler söz konusudur. İsteklerinizi elde etme konusunda bugün güzel haberler duyabilirsiniz. Ailenizle dayanışma içinde olacağınız, manevi bağlarınızın giderek güçleneceği özel günler kapıda.

12 Nisan 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluklar oldukça ağır basabilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. İş yoğunluğunuz hafifletebilmek için destek alabilirsiniz. Sizin dışınızda gelişen olaylara karşı daha esnek olmaya çalışmalısınız. Bu yoğunluk ve sorumluluk karşısında tükenebilirsiniz.

12 Nisan 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün Aşk hayatınız başta olmak üzere ikili ilişkilerinizde görüş ayrılıkları iletişim sorunları yaşayabilir. İlişkinizle ilgili gerçek olmayan hikayelere inandırılmak istenebilir 3ncü şahıslardan kaynaklanan sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sevip sevildiğiniz bir ilişki içindeyseniz şüpheye düşmemeli ve hiç kimsenin etkisi altında kalmadan hareket etmelisiniz. Bugün hemen herkesle tartışma eğilimi içinde olabilirsiniz yapmayın. Kalp sağlığı ile ilgili sorunları olan Aslanlar da dikkatli olmalı sağlıkları ile ilgili konularda kontrollerini yaptırmalılar.

12 Nisan 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bulunduğun ortamda meydana gelen adaletsiz olaylar ?göz göre göre, bu kadarı da fazla? dedirtebilir. Adaleti beklemektense, adaleti tek başına da olsa sağlama yoluna gidebilirsin. Kendi işini yapan bir Aslan burcuysan, işinle ilgili köklü değişiklikler yapabilirsin. Akşamüstü bir araya geleceğin arkadaşlarınla sakin bir sohbet geçirebilirsin. Ailevi bazı meselelerin sorumluluğunu almak, bir yandan gururunu okşarken bir yandan da endişelenmene neden olabilir. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan, tanışacağın kişiden hoşlanabilirsin.

12 Nisan 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinize yönelik alanlarda başkalarından alacağınız desteklerle rahat ilerleyeceksiniz. Hayata esnek ve rahat gözlerle bakmayı başarırsanız özel ilişkilerinizde çiçekler açabilir.

12 Nisan 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Okült bilgiler, metafizik konularına vakit ayırabilirsiniz.Ruhsal yönden enerjilere açıksınız. Duygusal iniş çıkışlarınızı, meditasyon yoga gibi çalışmalarla dengeleyin.

12 Nisan 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

12 Nisan 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 55" R
Ay
Oğlak
16° 32' 06"
Merkür
Koç
16° 39' 58"
Venüs
Boğa
00° 12' 16"
Mars
Balık
29° 13' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 24"
Satürn
Balık
16° 31' 06"
Uranüs
Boğa
22° 18' 37"
Neptün
Balık
28° 53' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 21"
Lilith
Başak
23° 15' 58"
True Node
Koç
15° 22' 29"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>