Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde daha atak olma ihtiyacı duyabilirsiniz. Bir şeylerin olgunlaşması için koyduğunuz zamanı sürekli uzatmamalısınız. Duygularından ve kendinden emin tavırlarınız karşınızdakine daha çekici gelecektir.

Planlı çalışmalarınız kazancınızla ilgili yeni beklentilerinize cevap verecek. Daha iyi bir pozisyonda olma isteğinizi yararsız kişilere ulaştırıyorsunuz. Bir süre daha beklemeniz gerekebilir.

Yeni kaynak arayışlarınız var. Bunlarla ilgili görüşmelerde yeni haberler söz konusu. Zaman içersinde belli bir tasarrufa ulaşabilirsiniz, ama bu, beklediğiniz boyutlarda olmayabilir.

Birtakım konularda umut bağladığınız yerlerin, bir oyalama taktiği uyguladığı yönündeki endişelerinizde gerçeklik payı var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün alacağınız telefonları iyi değerlendirmeli ve önemli bir fırsata ilk adımı atacağınızı görebilmelisiniz. Bir arkadaşınızın sağlık sorunlarına üzülüyorsunuz. Arkadaşınızın, sizin ilginizle kendini daha iyi hissetmesi sizi duygulandırıyor. Hayatınızda yapmayı düşündüğünüz yeniliklerden bir kısmı, siz farkında olmadan gerçekleşebilir.

13 Mart 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 01:44 Ay-Kova burcu geçiş etkinliğinde Salı gününe adım atıyoruz. İlişkide paylaşım önemli. Bir tarafın sadece kendini düşündüğü, kendine göre yorumladığı beraberlikte mutlu olmak pek kolay değildir. Saat 15:39 Venüs-Satürn görünümü, insanlarla olan bağımızın ne kadar kuvvetli veya zayıf olduğunu bize gösteriyor. Şaşırıyoruz duyduklarımıza veya olan bitene. Tepki koysak bir türlü, koymasak bir türlü. Olumsuz duygular, mesafeler ve ilişkilerin sağlıksız oluşu bu saatlerde bizi daha fazla yorabilir, üzebilir. Bir şeyleri toparlamak veya tarafsız şekilde yorumlamak kolay değil. Bütün bunlar gösteriyor ki, elden geldiğince sakin olmalı, bir şeylerin üstüne gitmeyelim. Bir şeyleri anlamak için zamana ihtiyacımız var. Saat 18:20 Ay-Venüs görünümü, beraberliğinizle ilgili meselelerde partnerinizin mağrur halleri, sürekli kendinden yana olan tavırları canınızı sıksa da, bu itişmenin tutkularınızın yoğunlaşmasında etkili olduğunu fark edebilirsiniz. Hatta bazen sırf nasıl davranacağını görmek için onu çileden çıkaracak şekilde hareket edebilirsiniz. Saat 23:06 Güneş-Jüpiter görünümü, ihtiyaçlarımızı karşılamak, güven içinde yaşamak amaçlı düşünmeye işarettir. Elde olmadan bazı ödemeler gecikmiş olabilir. Arzuladığımız gibi yürümeyen ilişkiler veya planlar bizi rahatsız edebilir. Bu görünüm kişinin azim ve kararlılıkla bütün bu zorlukları aşabileceğini, umutsuz düşünmek yerine mücadele ederek yola etmenin önemini vurgular. Ailevi konuların ele alınması, finansal durumların gözden geçirilmesinde uygun bir çıkış yolu bulunmasında yardımcıdır.

13 Mart 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapamam dediğin birçok konunun üstesinden geldiğini göreceksin. Bu özgüveninin artmasını sağlayacak.

13 Mart 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bekâr aslanlar için bugün sürpriz tanışmalar ve iletişimler devrede gözüküyor. Uzun süredir beklediği kişilerle tanışmanın sevinci içinde olacak ve bekledikleri kişinin karşılarına çıkmalarından ötürü heyecanın dozu daha da artacak. İlişkisi olan aslanlar ise karşı taraftan alacağı pozitif adımlar ile sevilmenin büyüsünü bir kat daha derinden yaşayacak ve ilişkilerini daha da sağlamlaştırır olmanın bir olmanın mutluluğunu tadacaklar. Birbirinizle stres yaratan konuları bir kenara bırakıp uyumlu olmayı bildiğiniz sürece her şey daha da güzel olacaktır.

13 Mart 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde çok daha özverili ve iyimser olabileceğiniz bir gündesiniz. Dengeleri sağlama konusunda oldukça başarılı olabilirsiniz. Anlayışlı konuşmalarınız karşınıza çıkabilecek sorunları kolayca çözmenizi sağlayacak. Bekârlar için de evlilik konularında yeni gelişmeler yaşanabilir. Birlikteliğinizde uyumlu ve güzel zamanlar yaşanabilir.

13 Mart 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle ilgili önemli görüşmelerinizi bugün gerçekleştirmeye özen göstermeli ve isteklerinizin üzerine giderek hareket etmelisiniz. Geçmişte yaşanan olumsuzlukları güne taşımamalı size bunları hatırlatacak insanların söylediklerine önem vermeden hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle duygusal bağınızın yükselmesi ile sevgiyle gelen güç birliği yaşamınızın her safhasına olumlu olarak yansıyacak.

13 Mart 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi sosyal ortamlar ve görüşmelerde enerjiniz ve ışığınızla en iyi şekilde gösterebileceğiniz bu zamanda, kalabalık ortamlar ve organizasyonlarda yer alabilir, arkadaş çevreniz ve sevdiğiniz kişilerle keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz. Gün içinde finansal konularda geçici problemler yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızdaki teklifleri değerlendirmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

13 Mart 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal işlerinizde güzel şanslar ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Günlük işlerinizin düzeni sekteye uğrayabilir. Kendinizi ve sağlığınızı önemseyin. İletişiminizi kuvvetli tutumaya çalışın.

13 Mart 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayat temponuzdaki roller coaster etkisiyle baş etmek kolay değil.Ama bu durum cesaretle neler başarabileceğinizi kendinize ve çevrenize kanıtlamanıza yardım edecek. Öz güven duygunuzu hayata optimist bakış açınızla bütünleştirirseniz, duygusal açıdan rahatlarsınız. İş ortamınızdaki gerginlik birkaç gün daha etkili olur.

13 Mart 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yaşamınızın canlanacağı bir gün geçirmeniz olasıdır. Kendinizi kalabalık insan gruplarının arasına atabilirsiniz. Ancak; kalabalığa kaynayıp gitmeyecek, kendinizi ön plana çıkararak insanların sizi fark etmesini sağlayacaksınız.

13 Mart 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 58" R
Ay
Oğlak
13° 33' 19"
Merkür
Koç
16° 35' 42"
Venüs
Koç
29° 55' 50"
Mars
Balık
29° 03' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 17"
Satürn
Balık
16° 29' 55"
Uranüs
Boğa
22° 17' 51"
Neptün
Balık
28° 52' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 35"
Lilith
Başak
23° 14' 29"
True Node
Koç
15° 22' 58"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>