Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizle mücadeleye kararlı görünüyorsunuz. Ama tahminlerinizin ötesinde bir dirençle karşılaşabilirsiniz. Yeni duygularınızı bastırma eğiliminiz biraz zorca günlerin habercisi.

Bugünlerde atmaya hazırlandığınız adımları yere sıkı basmanız gerekiyor. Mesleğinizde oldukça yetkinsiniz. Görev insanı olarak önünüz açık olmasına rağmen, kendi işinizi kurma niyetleri içindesiniz.

Geleceğe yönelik yatırım konularında, sağlamcılığınız sizi küçük hesaplara bağlıyor. Geçmişe dayalı, bugün de süregelen bir para tartışmasında tutumunuz pek beğenilmiyor. Yanlış değerlendirdiğiniz bir şeyler var.

Gecikmesinden şikayetçi olduğunuz gelişmeleri, başka inisiyatiflere teslim etmiş gibisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişte başınızdan geçen birtakım olaylar, hiç istemediğiniz halde, bugünlerde hafızanızı zorlayabilir. Bu, yeni bazı sorgulamaları ve üzüntüleri getirecek. Sessiz sedasız halletmeye çalıştığınız bir problem, iradeniz dışında sizin zararınıza gelişiyor. Bundan sorumlu tutup suçlayacağınız kişi, ummadığınız şekilde ters tepki verebilir.

9 Mart 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 9 Mart saat 07:45-10 Temmuz saat 21:02 arasında Jüpiter gerileyecek. Bu süreç bir yanıyla Ekim 2017 tarihinden bu yana olanlara bir bakmak, diğer yanıyla Temmuz sonrasına hazırlıktır. Bu dönemde, ailemizle ilgili durumlara bakacağız. Sorunlarımız varsa bunların nedenleri üzerinde duracağız, çözüm yollarını kendi içimizde gözden geçireceğiz. İletişim, paylaşım gibi olgular üzerinde duracağız. Nasıl bir evde yaşıyoruz, nasıl bir aileye sahibiz, onların bizden, bizim onlardan beklentilerimizi ele alacağız. Yuva kurmayı, bir ev satın almayı, bir yere yerleşmeyi, kısaca köklerimizi güçlendirmeyi, kişisel değerlerimizin aile içindeki önemini, geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa etmeyi önemseyeceğiz. Bunları hırslı, takıntılı ve çıkarcı bir bakış açısıyla değil, manevi iç huzuru, zenginliğiyle gözden geçirmemiz bize hayırlı kapılar açacaktır. Arazi, emlak, miras, bir mülkün paylaşımı gibi konular gündemimizde yer alacak. Vatan toprağına dönmek isteyenler, uzaklarda olup ailesini özleyenler, birlik ve beraberlik olgularına daha fazla önem verecekler. Bu bir süreçtir. Yavaş seyreder. Ancak iç gözlem ve düşüncenin zenginleştiği bir zaman dilimidir. Gelişimin ibresi ailemiz, yuvamız, kişisel değerlerimizdir. Hoşgörülü olmak, hakkı gözetmek gerekir. Kibirlilik, gösteriş, bencillik kaybettirir. Buna uygun davranmayanlar kaybeder, önemseyenler kazanır, gelişir ve büyür. Bu geri hareketin bizleri içsel anlamda geliştirmesi, büyütmesi ve arınmamızda katkı sağlaması dileğimle,

9 Mart 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte yaşadığın sıkıntılarını bugüne taşıyabilirsin. Stresli ruh halin bir telefon ile dağılacak.

9 Mart 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hayata karşı geliştirdiğiniz yeni fikirlerinizin ve farklı bakış yollarınızın yaşamınıza dokunuşunu görecek ve bu yeni oluşumun sizlerde uyandırdığı tepkileri daha çok seveceksiniz. Yaşamda yapılan her yeniliğin insanı ister istemez değiştirdiğine şahitlik edebilirsiniz. Aslında sizler de yenilik sever ve ufku geniş insanlarsınız. Fakat bazı noktalarda yine de kendinizi geliştirmeniz ve eski alışkanlıklarınızı terk etmeniz gereklidir. Bekar aslanlar ise uzun süredir yaşadığı kalp ağrılarının yerini şifalandiracak ve gerçekten sevgiyi hak edecek birileriyle tanışabilir ve kendini bu sevginin güvenli kollarına bırakabilirler.

9 Mart 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerdeki değişken koşullara ayak uydurmanız gerekebilir. Sorumluluklarınızdaki yoğunluk kendinizi göstermeniz için iyi bir fırsat olabilir. İşlerinizde daha fazla mücadele etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz. Hobileriniz için harcama yapabilirsiniz.

9 Mart 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü maddi konularda kaygı ve korkularınızı işinize yansıttığınız sürece başarınıza gölge düşüreceğinize işaret etmekte. Korkularınızı kontrol altına almalı ve bir an evvel kendinizi toparlamalısınız. Bugün sadece maddi konularda değil tüm olumsuz düşüncelerinizi kontrol altına almalısınız düşündüğünüz her şey gerçekleşebilir. Özel yaşamınızda ise karışık duygular içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Eş ya da sevgilinizin davranışları konuşmaları içinizde garip bir duygunun belirip zihninizde soru işaretlerinin oluşmasına sebep olabilir.

9 Mart 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinizi iyileştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve beklediğiniz finansal çözümü bulabilirsiniz. Bu süreçte sevdiğiniz kişi ile ev ortamında olmayı tercih edebilir, kalabalık ortamlar yerine sakin yerlerde olarak, enerjinizi yükseltebilirsiniz.

9 Mart 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Jüpiter'in gerilemesi hızlı gelişen olaylarda gözden kaçırdıklarınızı size gösterecek. Birkaç ay boyunca işlerinizde yavaşlamalar ve ertelenmeler oluşursa bu etkileri göz ardı etmeyin.

9 Mart 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Akrep burcunda geri hareketine başlıyor. 12 Temmuz'a kadar geri gidecek.Bu dönemde yatırımlarla ilgili durağan bir süreçle karşılaşabilirsiniz Ebeveyninizin sağlık sorunları canınızı sıkabilir. Miras konularında anlaşmazlıklarla karşılaşabilirsiniz. Uzaklarla olan bağlantılarınızda beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

9 Mart 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün ilgilenmeniz gereken işleri düşündükçe sıkılabilir, hatta oldukça sinirlenebilirsiniz. Bu işlerin sizi engellediği düşüncesini kafanızdan çıkarın. Görevlerinizi ve sorumluluklarınızı yerine getirmeye başlayın.

9 Mart 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 35' 46" R
Ay
Oğlak
13° 44' 28"
Merkür
Koç
16° 35' 58"
Venüs
Koç
29° 56' 52"
Mars
Balık
29° 04' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 29"
Satürn
Balık
16° 29' 59"
Uranüs
Boğa
22° 17' 54"
Neptün
Balık
28° 52' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 38"
Lilith
Başak
23° 14' 35"
True Node
Koç
15° 22' 56"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>