Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eskimişlik korkuları, yeni gönül kaymalarına zemin hazırlayabilir. Böyle bir olasılık iki taraf için de hiç olanaksız görünmüyor. Dostlar arasında bazı sorgulamalardan kaçınmak gerekiyor.

Güvensizlikler taşıdığınız bir konu yakında aydınlığa kavuşacak gibi. Görüştüğünüz kişinin aranılan kişi olduğu yolundaki bazı duyumları yetersiz bulmakta haklı görünüyorsunuz.

Elinize geçen yeri hazır parayı kullanmanın gerekliliği konusunda kafanız biraz karışmış görünüyor. Bu konularda son zamanlarda aldığınız birtakım garantilerde kötü niyet yok, ama size sorumsuz bir rahatlık barındıracağı söylenebilir.

Sabrınızı çok zorlayan saplantılı ilişkilere katlanmak zorunda değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eş, dost ilişkilerinizde, onlarla alakalı olmayan nedenlerle çelişkiler içine girebilirsiniz. Bu ilişkilerde ihtiyaç hissettiğiniz dengeler, birbiriyle ilgisiz konular arasındaki etkilenişimi en aza indirmenize bağlı. Bugün, sizin için biraz hareketli ve yoğun geçebilir. Bazı düşüncelerinizi yeniden ele alma isteği duyacağınız öneriler, sizi bugün hareketlendirebilir.

8 Mart 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 01:03 Ay-Yay burcunda ilerleyecek. Zorlukların üstesinden gelmenizde yardımcıdır. Güzel bir gelişme sizin için ileriye yönelik bir umut ışığı olabilir. Bilirsiniz, sizin gibi hayatın güzelliklerinin tadına varmaktan hoşlanan kişiler doğaldır ki kaybetmek istemezler. Hatta böyle bir ihtimal bile onları huzursuz etmeye yeter de artar bile. Saat 03:33 Ay-Venüs görünüm etkisi sizleri rahatlatıcıdır. Moraliniz yerine gelir. Hayatla bağınız bu saatlerde güçlüdür. Cesaret ve kararlılıkla hareket edersiniz. Aşkta şanslı bir zaman dilimidir. Yeni bir tanışma veya sevdiğinizle birlikte olmak için uygundur. Yeni tanışanlar, özellikle partnerinizi iyi gözlemleyiniz. Hemen karar vermeyiniz. Saat 07:15 Ay-Merkür görünümü, ifadeyi güçlendirici, iletişimi kolaylaştırıcı, söylemek istediğiniz her ne ise, özgürce konuşmanızda yardımcıdır. Kurulan bağlantılar, medya, yayın veya internet yoluyla yapılan görüşmeler başarılı şekilde gerçekleşir. Emekçi kadınların 365 günü kutlu olsun. Gönülden sevgilerimle,

8 Mart 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgiline kendi doğrularını dayatmak isteyebilirsin. Alabileceğin tepkiye karşı ısrarcı olmamalısın.

8 Mart 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sosyal yaşamda gördüğünüz olaylar ve işittiğiniz bazı durumlar sizi fazlasıyla rahatsız edecek bir noktaya çıkabilir. Eğer bu konu sizi birinci elden etkiliyorsa mutlaka kendinizi savunmalı ve ılımlı bir şekilde konuya müdahale etmelisiniz. Fakat sizi ilgilendiren bir durum söz konusu değil ise kendinizi bu noktada geri çekmek ve olaya müdahale etmemek daha mantıklıca olacaktır. Bazı konularda öğrenmeniz gereken şeyleri hayatınızda dahil ettiğiniz takdirde aslında daha mutlu olacağınızı göreceksiniz. Mesela ilk olarak kimsenin avukatlığına kalkışmamayı öğrenmeniz iyi olacaktır. Çünkü en çok sıkıntı çektiğiniz konunun bu olduğunu sizler de iyi biliyorsunuz.

8 Mart 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmenin çok daha kolay ve keyifli olduğu bir gündesiniz. Hayal gücünüzü kullanacağınız işlerle ilgilenmek size keyif verecektir. Zevk aldığınız konularla ya da hobilerinizle ilgilenmek size çok iyi gelecektir. Bugün çocuklarınız sizden ekstra bir ilgi bekleyebilir. Yüksek enerjiniz ve neşeli tavırlarınız ile insanların ilgisi üzerinizde olacak.

8 Mart 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün ikili ilişkilerinizde denge uyum ve sabırlı davranmanın güzelliklerine işaret etmekte. Dargınlıklar sona erebilir ve dostlarınızla ilişkilerinizi yeniden daha güçlü bir hale getirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eski eş ya da sevgilinizin rahatsız edici davranışları ile karşılaşabilir var olan ilişkinizde bunun rahatsızlığını yaşayabilirsiniz. Eş yada sevgilinize dürüst davranmalı geçmişin günü gölgelemesine izin vermemelisiniz.

8 Mart 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tedirgin ve karamsar duygular içinde bulunsanız bile bunları yansıtmayacak ve enerjik bir biçimde çalışmalarınızı sürdürmeye devam edeceksiniz. Enerjinizi olumlu yönde kullanabilir, hoş teklifler alabilirsiniz.

8 Mart 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda agresif ve sinirli olabilirsiniz. Keyfinize düşkün olmanız, yapmanız gereken işlerle çakışabilir. Sakinliğinizi koruyun ve hemen moralinizi bozmayın.

8 Mart 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken aşk, hobi, yaratıcılık alanınıza ışık tutacak. Sosyal ilişkilerinizin canlı olacağı birgününe merhaba diyorsunuz. Komisyon faaliyetlerinden gelir elde edersiniz. Eğlence sektörüyle ilgili konular ön plana çıkar. Dernek, örgüt faaliyetlerinde aktif rol alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı geliştiren bir eğitime katılmak harika olacaktır. aşk

8 Mart 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte bulunduğunuz ortamdan uzaklaştıkça kendinizi daha fazla keyifli ve mutlu hissedebilirsiniz. Bu da yaşamınızda seyahatlerin, gezilerin öne çıkmasına neden olabilir. Kişisel gelişim, eğitim, öğrenim gibi konularda keyifli gelişmelerin olabileceği bir dönem başlıyor sizin için.

8 Mart 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 05" R
Ay
Oğlak
15° 52' 56"
Merkür
Koç
16° 39' 01"
Venüs
Boğa
00° 08' 40"
Mars
Balık
29° 11' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 43"
Satürn
Balık
16° 30' 51"
Uranüs
Boğa
22° 18' 27"
Neptün
Balık
28° 53' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 11"
Lilith
Başak
23° 15' 39"
True Node
Koç
15° 22' 35"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>