Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinizi biraz daha yakından tanımaya ihtiyacınız olduğunuzu düşünüyorsunuz. Partnerinizin belli kararları alma aceleciliği var. Onun ısrarlarına fazla direnemeyebilirsiniz.

Birarkadaşınızla uzun zamandır sürdürdüğünüz işbirliği, yakında bir miktar para katılımı gerektirebilir. Birbağlantınızla ilgili endişelerinizde haklılıklar görünüyor.

Bazı ödemelerinize erken hazırlanmanız, sonradan zorlanmalara neden olabilir. Bugünlerdeki sıkıntılarınız geçici görünüyor. Çok yakında yeni bir gelir kapısı söz konusu.

Bazı arkadaşlık ilişkilerinizdeki sıkıntılarınızda, abartılı değerlendirmelerin sonuçlarını yaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayallerinizi gerçeklerle çakıştırma çabanız, sizi sandığınızdan da fazla yoruyor. Düşlerinizle gerçekler arasındaki mesafeyi kısaltmanız gerekiyor. Başarıyı ve başarısızlığı çok uç duygularda algılıyorsunuz. Bunun iddialı bir bakış olduğu düşüncenizin yanılsama olduğunu göremiyorsunuz. Oysa hayatı bu gerginliği yaşamadan sürdürebileceğiniz birçok yeteneğiniz var.

11 Mart 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 05:05 Ay-Satürn kavuşumu, Pazar gününün, ilk görünümü olup işlerimize ağırlık vermenin işaretçisidir. Yapılacaklar planlanır, pratik şekilde hareket edilir, hiçbir şey hafife alınmaz. Sağlığımıza dikkat ederiz. Saat 10:00 Merkür-Satürn görünümü, çevremizdeki insanlar, olaylar ve durumlar hakkında pek olumlu düşünmeyiz. Sanki herkes bize karşıymış gibi gelir. Söylediklerimizi anlamamakta ısrar eden kişiler gerginliğe neden olabilir. Hepimizden bu etkiden nasibimizi aldığımız için, herkes kendini haklı görebilir. Benim tavsiyem bu saatlerde biraz dinlenin, sakinleşin. Sonra tekrar duruma bakarsınız. Saat 14:23 Mars-Uranüs görünümü, aşk hayatımızı canlandırıyor ve bizi hayatın güzelliklerini yaşama hususunda hevesli kılıyor. İnsan böyle bir enerjinin etkisi altında şöyle gönlünce hareket etmek, aktif bir şekilde kararlar vererek tazelenmekten yana. Karşımıza biri çıktığında hemen ilişkiye başlayabiliriz. Canımız sıkılıyorsa şöyle bir yolculuğa çıkıp kısa süreli de olsa rahatlayabiliriz. Eğitimden, ticarete kadar geniş bir alanda harekete geçebiliriz. Ben bunları yapmayın demiyorum. Ancak size tavsiyem, lütfen biraz üstünde düşünün. Bir adım atmadan önce doğru mu yanlış mı olur, ne kazandırır ne kaybettirir, eksiğim var mı diye mercek altına almayı ihmal etmeyelim. Saat 14:56 Güneş-Pluto görünümü,yoğunluğu veya herhangi bir konuda hissedilen baskılardan kurtulma arzunuzu gösteriyor. Kişi kendi kendine yetmekten yana. Ancak şöyle bir baktığında kurallara uymak zorunda kaldığını ve alışkanlıkların kimi zaman kendisini çember içine aldığını düşünüyor. Moralimizin, sağlığımızın her şeyden daha önemli olduğunu unutmamalıyız. Saat 17:42 Ay-Neptün görünümü, merak ettiğiniz durumları, rüya veya farklı bir yolla hissetmenizi, anlamanızı sağlayabilir. Ancak parasal konularda, kime ne verdiğinizi ve kimden ne aldığınızı iyi biliniz. Çıkarlarınız konusunda akıllıca hareket etmek en doğrusudur. Boyunuzu aşan borçlar altına girmeden önce çok iyi düşünmek gerekir. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

11 Mart 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yeterince ilgi görememekten şikayetçisin. Maddi birikimlerini artırabileceğin bir bilgi edinebilirsin.

11 Mart 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aile büyüklerinize karşı sorumluluklarınızı yerine getirmekte zorlanabilir ve üzerinizde baskı varmış gibi hissedebilirsiniz. Ancak onların istediklerini yapmak aslında bizim onlara karşı görevimiz olduğu için bu sizi fazlasıyla rahatsız etmemeli. Bu noktada onlara gereken yardımı vermekten çekinmemeli ve üzerimize düşen görevleri zamanında yerine getirmeyi öğrenmeliyiz. İlişkisi olmayan aslanlar ise bugün sosyal çevre aracılığı ile kendilerini cezbedecek kişi ile karşılaşabilirler.

11 Mart 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın tamamlanması gereken işler ve sorumluluklar olabilir. Eve yönelik konular da uğraştırabilir.

11 Mart 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün her şeyden önce fiziksel çekiciliğiniz ön planda tüm gözler üzerinizde olacak bu hayranlıkla olabileceği gibi kıskançlıkla da olabilir.. Bir yıldız gibi parlayacaksınız adeta, Fakat bu durumhayatınızda meslektaşlarınız ve mesai arkadaşlarınız tarafından hoş karşılanmayabilir ve moralinizi bozmak için adeta sözlerinde sizi hedef alan tarzda yaklaşımları olabilir. Kimsenin moralinizi bozmasına müsaade etmeyin ve emin olun ki sizin zayıf bir yönünüzü yakalayarak sizi üzmekten başka bir düşünceleri yok! Siz bu tarz şeylere takılıp kalmadan işinizle ilgili kararlı olmalı ve yapmanız gereken işleri planlayarak sizi her halinizle seven başarılı olmanız için sizleri destekleyen gerçek dostlarınız önerilerine kulak vermelisiniz. Özel yaşamınızda birlikte olduğunuz insanın maddi konularda ki ısrarcı tavırları sinirlerinizin gerilmesine sebep olabilir.

11 Mart 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi sosyal ortamlar ve görüşmelerde enerjiniz ve ışığınızla en iyi şekilde gösterebileceğiniz bu zamanda, kalabalık ortamlar ve organizasyonlarda yer alabilir, arkadaş çevreniz ve sevdiğiniz kişilerle keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz. Gün içinde finansal konularda geçici problemler yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızdaki teklifleri değerlendirmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

11 Mart 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, bazı girişimlerinizde sorunlar oluşabilir. Bakış açınızı olumlu tutmaya gayret etmeniz gerekiyor.

11 Mart 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Uranüs arasındaki zorlu etkileşim, yolculuklarda dikkat etmenize işaret edebilir. Hızlı araba kullanmaktan kaçının. Son anda seyahat planlarınızda değişiklikler gündeme gelebilir. Kardeş ve akın akrabalarla ilişkilerinizde ani kopukluklar ve ayrılıklar yaşayabilirsiniz.

11 Mart 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Etrafınızdaki insanları, sadece olmalarını istediğiniz şekilde görmekten, onları idealize etmekten kaçının. Kendilerini, gerçekte olduklarından daha güçlü veya daha iyi niyetli olarak düşünürseniz, ileride bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

11 Mart 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 38' 12" R
Ay
Oğlak
14° 17' 56"
Merkür
Koç
16° 36' 45"
Venüs
Koç
29° 59' 57"
Mars
Balık
29° 05' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 04"
Satürn
Balık
16° 30' 13"
Uranüs
Boğa
22° 18' 03"
Neptün
Balık
28° 52' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 47"
Lilith
Başak
23° 14' 52"
True Node
Koç
15° 22' 50"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>