Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son zamanlardaki yeni yönelimler sorun çıkartabilir. Dışarıda aradığınız küçük mutlulukları gereksinme nedenlerinizle yüzleşmelisiniz. Yakında bazı oluşumlar sizi tedirgin edebilir.

Geçmiş yanılgılar, yeni girişimlerin yön göstericisi olabilmeli. Bu bakış, geçmiş olumsuzlukları bugünün avantajına dönüştürebilir. İş bağlantılarınızdan bu günlerde çok sevineceğiniz haberler alabilirsiniz.

Gelir durumunuz pek sakınmadan harcayabilmenizi sağlıyor. Kısa vadede sorunlu para ilişkileri görünmüyor. Uzun zamandır sürüncemede olan beklentileriniz hareketlenebilir.

Aşk hayatınızdaki duygusal karmaşayı bir an evvel sona erdirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli bir istikrar kazandırmak istediğiniz ilişkilerinizde düzenlemelere gidebilirsiniz. Ortaya koyup tartışmaya açmaya hazırlandığınız bir konu, sizi bu davranışa itecek. Bazı tavırlarınızın insanlar tarafından yanlış anlaşıldığını düşünüyorsunuz. Ama bu tavırlarınızda yanlış anlamayı kolaylaştıracak taraflar da oldukça fazla.

7 Mart 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 7 Mart saat:02:45-31 Mart saat:07:53 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Venüs süresince ilişkilerimizde bir hayli cesur, aktif, kararlı, sabırsız davranabiliriz. Kendimizden emin bu hallerimiz diğerleri tarafından farklı yorumlansa da, biz pek de önemsemeyiz. Aslanlar bu dönemde bir hayli çekicilik kazanırlar. Bir de Mars Koç burcunda ilerlediği için, bu çekicilik karşı cins tarafından bir hayli beğenilmenizi sağlar. Cinsellik bir hayli ön plandadır. Bekar Aslanlar bu enerji altında, sürpriz ve hızlı bir aşka merhaba diyebilirler. Bu dönem, hem yeni bir çevreye dahil olma isteğinin hem de yeni insanlarla tanışma ihtiyacının öne çıktığı zaman dilimidir. Özgürlük önemlidir. Akıl almak işimize gelmez. Venüs geçişinin hepimiz için yeni bir bakış açısıyla ilişkileri gözden geçirmemizde vesile olması dileğimle,

7 Mart 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını sakınmadan yaşayacağın bir gün olacak. En ufak bir yüz ifadesi bile duygularını açık edebilir.

7 Mart 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gelecekteki yeriniz ile ilgili daha farklı şeyler planlamak isteyebilir ve kendinizi başka yollarda yürürken görmek isteyebilirsiniz. Düşündüğünüz bu konuda tasarladığınız her ne varsa bunu şu an için kendinize saklamalı ve düşüncelerinizi bu noktada kimseye açmamalısınız. Aksi takdirde bir de rekabet ve kıskançlık durumları ile baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Geleceğiniz sadece sizi ilgilendirir ancak başkalarından yardım alma konusunda destek alabilirsiniz.

7 Mart 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Emlak, toprak gibi konularla ilgili gelişmeler olabilir. Bu konularda gün boyunca uğraşıp didinebilirsiniz. Bu konularda aile büyüklerinizin fikirlerine önem vermelisiniz. Yaşam alanınızla ilgili sorumluluklarınızı yerine getirmek için uygun bir gün. Bir süredir ilgilenmekte zorlandığınız konulara el atabilir ve sonuca ulaştırabilirsiniz.

7 Mart 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü olmasını istediğiniz inandığınız hemen her konuda yaşanacak süpriz gelişmelere işaret etmekte. İnancın gücü yaşamanızın her safhasında etkili bir şekilde kendini gösterecek. Adeta yeniden yapılanacak kendinize olan güveninizi tazeleyeceksiniz. Maddi konularda geçmişte yaşanan aksiliklerden aldığınız dersleri profosyonel çalışma hayatınıza aktarıyor olmanız saygınlığınızı daha da arttıracaktır. Özel yaşamınızda ise aile büyükleri ile tartışmalar ciddi boyutlara gelebilir.

7 Mart 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda, işlerinizin tanıtımında ve çocuklarınızla ilişkilerinizde muazzam iyicil destekler alırken, bu alanlarda ani ve sürpriz başlangıçlar yaşayabilir, olumlu haberler alabilir, ayrıca gün içinde spora vakit ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçmiş ve geçmişe ait konuların üzerinde durmamanız gereken bir süreç sözkonusu olacak.

7 Mart 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs, güzel ilişkiler içine girmenize neden olacak. Kıskanç, huzursuz, cesur ve lider yapınızla zaman zaman bazı ilişkilerinizi zorlayabilirsiniz.

7 Mart 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs'ün Koç burcuna geçmesiyle seyahatlerinizin ardı arkası kesilmez. Farklı grupların sözcülüğünü uluslararası arenada üstlenirsiniz. Seminerler akademik konular ön plana çıkar. Eğitimlere önem vereceğiniz bir dönem. Hukuki konularda uzlaşma sağlanır. Hızlı çözümler elde edebilirsiniz.

7 Mart 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişki içinde olduğunuz insanlardan önemli destekler alabilir, siz de onlara aynı şekilde büyük yardımlarda bulunabilirsiniz. Aklınızı kurcalayan bir konu varsa dostlarınıza açılın, çözüm bulmaları hiç de zor olmayacaktır.

7 Mart 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 49' 44" R
Ay
Balık
14° 32' 12"
Merkür
Koç
18° 39' 01"
Venüs
Boğa
05° 19' 14"
Mars
Koç
02° 25' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 38"
Satürn
Balık
16° 52' 41"
Uranüs
Boğa
22° 32' 54"
Neptün
Balık
29° 00' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 18"
Lilith
Başak
23° 43' 36"
True Node
Koç
15° 22' 45"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>