Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşama yakın üzerinizde etkisi olan bir ahbabınız, gergin sinirlerinizi yumuşatıp sizi daha yapıcı davranmaya yöneltebilir. İlişkiniz destek görmeden toparlanacak gibi görünmüyor.

Yapmayı hedeflediğiniz yeniliklere bu günlerde ilk adımı atabilirsiniz. Sorunsuz ilişkiler kurmak istiyorsunuz. Bu konudaki kararlılığınız ve titizliliğiniz, size problemsiz biryaşamı sunmaya elverişli.

Bu konudaki inişleriniz çıkışlarınız bir süre için de olsa, dengeye oturmuş bir görüntü içinde. Belli bir zaman içinde para durumlarınızda bir istikrar söz konusu olabilir.

İnsan değerlendirmelerinizde yanılgılar yaşayabileceğiniz bir gün. Davranışlarıyla sizde antipati uyandıran biri, size açmak istediği meselede sandığınız kadar tutucu davranmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel bir ilişkinizde bazı uzaklaşmalar söz konusu. Bu soğukluğu, ortak dostlarınızın bağladığı küçük nedenlerin dışında aramaya çalışacaksınız. Aile ilişkilerinizdeki esenlikle ilgili inancınız, önümüzdeki günler içinde göreceğiniz belirtilerle, size şaşkın üzüntüler yaşatabilir. İnsanları anlamaya çalışmanın, bir yerden sonra yararsız olduğunu düşünmekten vazgeçebilirsiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın günün tamamında Başak burcunda ilerlediği bir güne uyanıyorsunuz. Bugün gelirinizle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Uzun zamandır ince detaylara önem vermediyseniz, her harcamanızı ve gelirinizi tek tek irdeleyebilirsiniz. Ay'ın Merkür ile yaptığı pozitif açı sayesinde maddi kaynaklarınızla ilgili yeni bir haber alabilirsiniz. Bazılarınızın gelirinde artış olacağına dair bir gelişme de yaşanabilir.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarını azaltıyorsun!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Yaşamın her alanında sorumluluk hissediyorsun. Bu durum omuzlarına artı bir yük olarak biniyor. Bilmem farkında mısın? Gezegenlerin seyri biraz esnemene yardımcı olabilir. Kendi işini yapan bir Aslan burcuysan, yapacağın anlaşmada içine sinmeyen şartlar ve maddeler olduğunu düşüneceksin. Eğer sevgilin konusunda destek almadığını düşünüyorsan ilişkinize ara bulmak için hiç ummadığın kişiler devreye girebilir. Hiç tahmin etmediğin insanların sana bugün nasıl referans olduğunu görüyorsun. Bugün dost, düşman bir arada seçimlerinde dikkatli olmalısın! Bunlarla birlikte eklemlerinle ilgili hassasiyetin artabilir. Dikkat etmende fayda var.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kazandığınız paraların bereketini arttırabileceğiniz bir gün içerisindesiniz. Ekonomik koşullarınızı herkesle paylaşmamalısınız. Önemli toplantılarınızda yanlış bulduğunuz durumlara karşı duygu ve düşüncelerinizi çekinmeden ifade ederseniz, karşınızdaki kişilerden destek görebilirsiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili pratik çözümler getirebilirsiniz. İş hayatınızda kişisel yeteneklerinizi kullanarak başkalarından destek alabilirsiniz. Gün içinde harcamalarınızı kontrol altına almalısınız. Çocuklarınızla zaman geçirmek iyi gelebilir. Akşam saatlerini zevk alacağınız konulara ve hobilerinize ayırmak isteyebilirsiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün boyunca burcunuzda ilerleyen Ay size cesur olma, kendinizi gösterme ve ortaya koyma imkanı tanıyor. Girişken davranabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise keyif ve konforunuz çok daha ön planda olabilir.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam olumlu destekler alırken, sosyal ortamlar ve davetlerde yer alabilir, eğitim öğretim ve görüşmelerden yana fırsatlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda teklif ve davetlere açık olduğunuz bir zamandasınız.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu özgüven ve değer duygusuyla ilerliyorsunuz, haz ve huzur arayışınız yoğun olacaktır. Aileniz, yakın çevrenizin gereksinimleri ön planda. Akşam saatlerinde dengeyi korumak önem kazanıyor. Sağlığa dikkat edin.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aslan; haftanın bu ilk günündeyerindeki performansınla alakalı gündeme gelebilirsin. Yeteneklerinin herkesin gözünde üst seviyede olması hem gururunu okşayacak hem de motivasyonunu arttıracak. Ciddi, bağımsız ve yaratıcı yönün ön planda. Karşı cinsle olan ilişkilerde bugün oldukça şanslısın.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 43' 03" R
Ay
Balık
27° 51' 49"
Merkür
Koç
19° 14' 44"
Venüs
Boğa
06° 26' 59"
Mars
Koç
03° 07' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 32"
Satürn
Balık
16° 57' 17"
Uranüs
Boğa
22° 36' 04"
Neptün
Balık
29° 02' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 21"
Lilith
Başak
23° 49' 42"
True Node
Koç
15° 24' 01"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>