Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda durgunuk bugün de devam ediyor. Sevgilinizle aranızdaki problemleri ortadan kaldırmak için yoğun istek bugün yoğun istek duyacaksınız. Fakat bu konuda girişimde bulunamayacaksınız.

İşinizle ilgili ufak tefek problemler konsantrasyonunuzu etkileyecek. İş arkadaşlarınızdan birinin yokluğuyükünüzü bir hayli arttıracak. Fazla yorulmamaya dikkat edin.

Parasal konularda başkalarının yardımına ihtiyaç duyacağınız bir gün geçireceksiniz. Bugün yatırım yapmak ya da paranızı daha akıllıca kullanmak yönünde fikirleriniz olacak.

Bugün doğru olmayan bir takım haberler alabilirsiniz. Bu haberlere kulak asmayın. Çevrenizde sözüne güvenmemeniz gereken insanlar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün güne oldukça neşeli başlayacaksınız. İçinizde yoğun bir enerji hissedeceksiniz. Bu enerjiyi dışa vurmak isteyeceksiniz. Gün içerisinde arkadaşlarınızla olmak onlarla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Ailenizden biriyle bugün bol bol konuşma fırsatı bulacaksınız.

13 Nisan 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Pazar günümüz saat 11:33 olana dek Ay-Boşluk etkisi altında geçecektir.  Parasal konularda titiz düşünmenizde yarar var. Gelir-gider dengemizi bozmadan alışverişlerimizi yapmakta yarar var. Ayrıca sorun çıkaran veya çıkarabilecek meselelerin titizlikle gözden geçirilmesi lazım. Sağlık, ailevi ilişkiler anlamında gerginlikten uzak durunuz. Temizlik, düzenleme, özel ihtiyaçlara bütçede belli bir miktar ayrılması yerinde olur.  Ancak hesabınızı biliniz.  Planladığınız bazı işler  elde olmayan nedenler yüzünden aksayabilir. Saat 11:33 Ay-Terazi burcu seyir etkinliğinde, sevdiğiniz insanlar tarafından takdir edilmek ve başarılı bulunmak istersiniz. Huzur ve güvenliğiniz için, arzularınızın tatmini sizin için çok kıymetlidir. Genellikle cazibenizi veya çekiciliğinizi isteklerinize ulaşmak için seferber edebilirsiniz. Eğer izlediğiniz yöntemler bir işe yaramazsa gerginleşmeniz mümkündür. Hatta doğanıza uygun bir şekilde otoritenizi kabul ettirmeye çalışabilirsiniz. Böyle durumlarda, çevrenizde bulunan kişiler anlayışlı davranırlarsa, kolayca toparlanabilirsiniz. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde  mutluluk  hiç eksik olmasın. Mutlu pazarlar dileğimle,

13 Nisan 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamınızla ilgili karar vermek için acele etmeyin. Bazı girişimci davranışlarınızın engellenmek istenmesi yüzünden, içsel bir tepki içinde olabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda çözümlenmesi gereken çok fazla olay var. Her şeyi olduğu gibi kabul etmelisiniz. Karşıt görüşte olan insanları ikna etmeniz kolay olacaktır..

13 Nisan 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bellibirliği, ortaklık ya da ilişkilerinizi sorgulayabilir. İlişkilerin nereye gittiği konusunda net fikir sahibi olmak isteyebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Medya, bilişim, haberleşme, sınır komşuları, yayıncılık kuruluşları veya bu tür konuların ön plana çıkabileceği bir Cuma günü. Bazı konularda gereğinden fazla iyimser düşünebileceğimiz olayları olduğu şekilde görmekten ya da yorumlamaktan uzak olabileceğimiz bir gündeyiz. Dolayısıyla, belli düzenleme, anlaşma veya planların belli şekilde ilerleyeceğine dair fikrimiz varsa, bir kez daha ve tekrar tekrar bakmamızda ve gerçeği görmemizde fayda var.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

13 Nisan 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÜÇLÜ bir sorumluluk duygusu içinde hareket edeceksiniz. Arzularınızı gemlemek zorunda kalmak canınızı sıkmamalı.

13 Nisan 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTANIN hemen başında bir seyahat gündeme gelebilir. Bu seyahati siz yapmayacaksanız, mevcut gezegen dizilimleri, uzaklardaki tanıdıklarınız size ziyarete geleceklerini ifade ediyor olabilirler. Eğer siz yolculuk yapacaksanız, bazı aksaklıklara karşı önlem almanızı öneririm. Pasaportunuzu kaybetmemek, bavulları karıştırmamak veya göz göre göre eşyalarınızı çaldırmamak için gözünüzü dört açın. TÜM hafta boyunca, uyumu ve sükuneti korumaya özen gösterin. Uyum ortamını korumak, uzun vadede size bazı kazançlar, en azından avantajlar getirebilir. Eğer bir tartışma başlayacak gibi görünüyorsa, yüzünüze o sıcak gülümsemenizi koyun ve olan bitenleri alttan almaya, havayı yumuşatmaya başlayın. Çevrenizin de kısa süre içinde size uyması mümkün olacaktır. Özellikle, eşiniz veya partnerinizle yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan gerilimler yaşamanız mümkün...

13 Nisan 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 58' 24" R
Ay
Balık
01° 51' 58"
Merkür
Koç
18° 07' 45"
Venüs
Boğa
04° 14' 03"
Mars
Koç
01° 44' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 15"
Satürn
Balık
16° 48' 11"
Uranüs
Boğa
22° 29' 51"
Neptün
Balık
28° 59' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 22"
Lilith
Başak
23° 37' 44"
True Node
Koç
15° 21' 32"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>