Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun zamandır yaşadığınız ilişkilerin aşk olmadığını siz de biliyorsunuz. Aşkın insanın bağımsızlığını yok ettiğini düşünüyorsunuz. Yakın bir gelecekte bu fikrinizin değişeceği ve kalıcı bir ilişki yaşayacağınıza dair bir belirti görünmüyor.

İş ilişkilerinizde bütün çalışma keyfinizi kaçıran kronikleşmiş bir geçimsizliğiniz var. Siz bunun hiç bitmeyeceğine inanmaya başladınız. Bu Konuda önümüzdeki günlerde sizi çok şaşırtacak bir gelişme olacak.

Bugünlerdeki para sıkıntınızı yaz aylarının çekiciliğine bağlıyorsunuz. Kazancınızı zorlayacak şekilde masraflı yaşıyorsunuz. Yakın bir zamanda biraz karışık bir para meselesinin içinde olacaksınız.

Bir aile bireyiniz bir yatırım işinde yanlış yönlendiriliyor. Bu işe müdahale etmeniz gerekiyor, aksi takdirde siz de sıkıntı yaşayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok iyi gizlediğiniz bir çekingenliğiniz var. İyi gizlediğiniz için, bu yanınız ortaya çıktığında, biraz kasıntı biri gibi görünüyor, böyle değerlendiriliyorsunuz. Herkesin çekingenlik gösterdiği veya çok rahat davrandığı durumlar olabileceğini kavrayamıyor, boş yere sıkıntı yaşıyorsunuz. Bir aile bireyinizle, ailenin öteki bireylerine bir sürpriz hazırlığı içindesiniz. Bu akşam yapmayı kararlaştırdığınız bu sürpriz öğrenilecek, ama size belli etmeyecekler.

14 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 04:31 Merkür-Neptün karşıtlığı, maddi konular üzerinde titiz düşünmemiz, bütçemizi düzenlememiz, alacağımıza vereceğimize dikkat etmemiz yönünde etkilidir. Ayrıca yaşam şeklimize göre eskinin geride kalması anlamı taşır. Bu karşıtlık, maddi konularda özellikle çok dikkatli bir şekilde hareket edilmesi gerektiğini gösterir. Yapılacak görüşmeler, kurulacak bağlantıların akla yatkın, gerçekçi bir şekilde ele alınması lazımdır. Yanılmamak için dikkatli olmalıyız. Riskli işlere girişmemeli, maddi ve manevi anlamda gözümüzü dört açmalıyız. Aklınızı çelmeye çalışan kişilere dikkat ediniz. Bugünlerde özellikle iş, ilişki ve finansal anlamdaki her türlü meselede aklınız başınızda hareket etmeye çalışınız. Büyük borçlar altına girmeyiniz. Saat 06:58 Ay-Pluto görünüm etkisinde, baskıya, denetlenmeye gelemeyiz. İyi niyetinizi kullanmasına izin vermeyiz. İş-aile ve girişim konularında gücünüzü kanıtlamaktan yanasınız. Saat 07:33 Ay-Jüpiter kavuşumu, bize ait olana tutkuyla bağlanmanın işaretçisi. Ailemiz, yuvamız, sahip olduğumuz her şeyi korumaktan ve kontrolü elimizden tutmaktan yanayız. Biz sevdiklerimizden bize karşı aynı yoğunlukta ilgi bekliyoruz. Bunu göremediğimiz zaman en ufak bir meseleyi daha büyütebiliriz. Saat 10:52 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, hangi konularda zorlanıyorsanız bunları gözünüzde büyütmek yerine, bilinçli bir şekilde isteklerinize odaklanmanın önemini vurguluyor. Belki birileri sizin üstünüzde güç uygulamaya, baskı kurmaya, sizi yıldırmaya çalışıyor olabilir. Siz de bunun karşılığında sert tepkilerde bulunmaya hazırsınız. Oysaki bunlar çözüm değil. Tam tersine biraz yavaşlayın ve şartların olgunlaşmasını bekleyin. Kazanan siz olacaksınız. Ailevi ve parasal konularda özellikle buna dikkat edin. Saat 11:54 Güneş-Ay görünümü aşkı yüreğinizde sorguladığınızı gösteriyor. Bunun da sebebi, derinliklerinizdeki tutkunun büyüklüğünden. Kendinizin farkındasınız. Başkalarını da görüyorsunuz. Daha iyi yerlerde olmalıyım diye düşünmektesiniz. Gönülden sevgilerimle,

14 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatlerinden sonra boşlukta hareket edecek. Gökyüzü kendini ifade ederken, çözüm üretmek yerine bahane üretmeyi tercih edebileceğine işaret ediyor. Ayrıca aile büyüklerinin arasında uzun zamandır devam eden küslükler ön plana çıkabilir. Öğle saatlerinden itibaren işlerini pratik ve hızlı bir şekilde halletmen çalışma arkadaşlarının dikkatinden kaçmayacak. Bazı arkadaşlarının sana söyleyeceği sözlerin övgü mü yergi mi olduğunu anlamakta zorlanabilirsin. Egosu yüksek kişilere de dikkat etmelisin. Kendi işini yapıyorsan, sözleşme ve anlaşmalarda gözden kaçıracağın bir madde, ilerleyen zamanlarda sorun olarak karşına çıkabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Aslan burcuysan, değer verdiğin kişiye doğa yürüyüşüne çıkabilirsin. Akşamüzeri sosyal medya üzerindeki bazı paylaşımlar, farklı fikirler bulmanı sağlayabilir.

14 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızda sizi yoran bütün olaylardan uzaklaşıp kafa dinlemek istediğiniz bir gün. Kendinizi duygusal anlamda arındırmak ve sakin kalmak isteyeceğiniz bugünde insanların gerçek yüzlerini görmek istemeyebilirsiniz.

14 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kariyeriniz ile ilgili konularda ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Size sunulan teklifleri düşünmeden kabul edebilirsiniz. Bu konuda cesur kararlar vermeden önce düşünmenizde fayda vardır. Kararınızda riskli unsurlar olabilir. Kendinizi yetenekli olduğunuz konularda ifade etmeniz sizin için daha yararlı olabilir. Kendinize zaman ayırın.

14 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGUSAL açıdan kendinizi mutlu hissetmeniz sizin elinizde. İlişkisi olan Aslanlar partnerleriyle anlaşma yoluna gidebilirler. Güçlü bir aşk ilişkisi süreci ile karşı karşıyasınız

14 Eylül 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

14 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın akrabalarınızın ve arkadaşlarınızın davranışlarından memnun olacaksınız. Düşünceleriniz kararlı olmakla birlikte istekleriniz sizi zorlayabilir. Bugün alacağınız bir haber keyfinizi yerine getirecek.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcuna geçen Ay bugün sizi yalnızlığınızla güçlenmeye davet ediyor. Sevdiklerinizle çevrili kurduğunuz dünyada ne kadar mutlusunuz? Yoksa mutlu gibi mi görünüyorsunuz? Meditasyon yaparak, çıktığınız içsel yolculukta bu soruların cevabını arayın. Bulduğunuz cevaplar, gelecekte size radikal dönüşümler yaşatır.

14 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Siz hiç yorulmaz mısınız? Arı gibi çalışıyor dinlenmeye hiç vakit ayırmıyorsunuz. Herşeyin bir yeri ve zamanı var. Böyle giderseniz sağlığınız bozulur. Gezin, eğlenin, değişik hobiler edinin. Sevdiğiniz de bundan şikayetçi. Sizin bir işkolik olduğunuzu düşünüyor.

14 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 34' 20" R
Ay
Koç
10° 47' 24"
Merkür
Koç
19° 52' 04"
Venüs
Boğa
07° 32' 09"
Mars
Koç
03° 48' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 57"
Satürn
Balık
17° 01' 39"
Uranüs
Boğa
22° 39' 07"
Neptün
Balık
29° 03' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 16"
Lilith
Başak
23° 55' 34"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>