Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda devamlı bir umut beklentiniz var. Cazibe ölçülerinize uygun biriylesiniz, ama yine de yolunda olmayan bir şeylerin varlığını hissediyorsunuz. Her şeyin yoluna girmesi dileğiyle sürdürüyorsunuz ilişkinizi.

İşyerinizin bankeri gibisiniz. Borç vermediğiniz insan sayısı çok az. Dolayısıyla kaçınılmaz olarakçevrenizde en aranılan arkadaşsınız. Eleman olarak da puanınız epeyce yüksek.

Çok yerinde, çok ekonomik kullanıyorsunuz parayı. Çok da iyi bir tasarrufçusunuz. Bu becerilerin peşinden de sıkıntısız bir para durumu geliyor. Bugünlerde bir satın alma işiniz var. İyi masraf yapacaksınız.

Zor güven duyuyorsunuz. İlk ilişki kurduğunuz insanlara, sizinle ilişkilerinde sürekli sınandıklarını hissettiriyorsunuz. Bu sizi zor, bazen de uğraşılmaz biri yapıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinde taşıdığınız size garip, sebepsiz gelen sıkıntının birçok nedeni var. Aldırmadığınız bir iki ufak sorun ve sürekli ertelediğiniz bir temel sorun bir araya gelince sizi bunaltmaya yetiyor. Sorunları yerinde ve zamanında halletme alışkanlığı edinmeniz gerekiyor. Bu akşam bir toplulukla yemekte olacak ve unutamayacağınız saatler geçireceksiniz.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Cumartesi günümüz burcunuzda ilerleyen Ay etkisinde başlıyor. Çevrenizdeki kişileri gayet kolaylıkla kendi yönünüze çekebilirsiniz. Her konuda liderlik gücünüzü göstermek hoşunuza gidebilir. Sizi görenler veya sizinle olanlar kendinize özgü güçlü havanızdan etkilenirler. Saat 16:32-17:30 arasında Ay-Boşluk etkisinde, hoşgörülü davranmakta zorlanabiliriz. Kendimizi ilgilendiren konularda başkalarının duygularını hiçe sayabilir, anlaşmakta zorlanabilir, olumsuz düşünmeye, egomuzu önde tutmaya çalışabiliriz. Ancak bunun dozunu iyi ayarlamalısınız. Sonradan pişman olacağınız kararlar vermek yerine, gözlemde bulunmak, önümüze ardımıza iyi bakmak yararlı olur. Saat 17:30 sonrası Başak burcunda ilerleyecek Ay, parasal konular üzerindeki hassasiyeti çoğaltır. Duygular yerine mantığı öne alarak düşünmeniz halinde yeni güne daha sakin bir şekilde uyanmanız mümkündür. Saat 20:58 Ay-Uranüs görünümü, kazanç elde etme ve başarılı olma arzumuzun işaretçisidir. Saat 21:36 Ay-Satürn görünümü, bir işin en doğru, en verimli şekilde halledilmesi için gösterilen çabanın göstergesidir. Parasal anlamda gelir getiren işlere yönelirsiniz. Dişlerinizi mutlaka doktora gösteriniz. Bakım, tamirat getiren araç ve gereçlerinizi kontrol ettiriniz. Saat 23:38 Venüs-Mars arasındaki zorlu görünümilişkilerinizi gerçekçi yönde gözden geçirmenin ve buna göre ayarlamalarda bulunmanın önemini gösteriyor. Ayrıca sağlıkla alakalı tetkiklerinizi yaptırmanın, sizi zorlayan ve baskı altına alan şikayetlerinizi geciktirmemenin şart olduğunu gösteriyor. Eğer bir projeniz ve planlamanız varsa, ay sonuna kadar üzerinde iyice düşününüz ve hazırlıklarınızı yapınız. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

8 Eylül 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Geçmişte kaldığına inandığın bir ilişkinle ilgili haberler alabilirsin! Arkadaşların ve yakın çevren bugün önemli. Onlarla yüz yüze geleceğin güzel paylaşımlarda bulunacaksın. Sevgilisi ile ayrı düşen bir Aslan burcuysan güzel haberler kapında, sorunlarınızı halletmeniz adına gökyüzü destekçin. Geçmişte kaldığına inandığın bir ilişkinle ilgili haberler alabilir, onunla tekrardan iletişim kurmak isteyebilirsin. Sanatla ilgilenen bir Aslan burcuysan, bugün katılacağın etkinlik, yurtdışı bağlantılarını hareketlendirebilir. Detaycı yapın, gözlem gücüne de yansıyor. Birçok kişinin fark edemediği şeyleri fark etmen, arkadaşlarınca eğlence konusu olabilir.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kariyerde beklediğiniz takdiri ve övgüyü alabilirsiniz. Varlığınız ve yokluğunuzun net bir şekilde anlaşılacağı alanda başarı elde edeceğiniz bir süreç olacak.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken duygusal açıdan daha dalgalı ve hassas olabilirsiniz. Ailenizi, annenizi ilgilendiren konular da öne çıkabilir.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinizden geldiği gibi davranıyorsunuz. Bu yüzden de bazı insanlar size farklı ya da sahte gelebiliyor. İnsanlarla fazla içiçe bulunmamayı tercih ediyorsunuz.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda, işlerinizin tanıtımında ve çocuklarınızla ilişkilerinizde muazzam iyicil destekler alırken, bu alanlarda ani ve sürpriz başlangıçlar yaşayabilir, olumlu haberler alabilir, ayrıca gün içinde spora vakit ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde geçmiş ve geçmişe ait konuların üzerinde durmamanız gereken bir süreç sözkonusu olacak.

8 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişimin kolayca elektriklenebileceği bir gündesiniz. Sözleriniz, konuşmalarınız bugün her zamankinden biraz daha farklı ve agresif algılanabilir. Kısa yolculuk ve görüşmelerle ilgili temkinli davranmalısınız.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Satürn arasındaki kavuşum aşk hayatınıza ciddiyet taşıyacak. İlişkinizin gitmeyen aksak yönlerini tespit ederek, ilişkinizi gelecek için daha sağlam temellere dayandırırsınız. Çocuk yapmayı planlayabilir, çocuğunuzun geleceği için yeni hedefler koyabilirsiniz.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

8 Eylül 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 46' 38" R
Ay
Koç
13° 54' 11"
Merkür
Koç
20° 01' 27"
Venüs
Boğa
07° 47' 48"
Mars
Koç
03° 58' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 56"
Satürn
Balık
17° 02' 42"
Uranüs
Boğa
22° 39' 51"
Neptün
Balık
29° 04' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 57"
Lilith
Başak
23° 56' 59"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:25

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>