Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Doyurucu bir beraberliğin içindesiniz. Bunu daha da pekiştirme isteğinizin önünde bazı engeller görünüyor. Bu engellerle tanışma ve onlarla savaşma isteğiniz bu akşam sevgilinizle bir tartışma yaşamanıza neden olacak.

Aranılan, kolay kolay gözden çıkarılmayacak birisiniz. İş ilişkilerinizde büyük bir tatmin yaşıyorsunuz. Sadakat duygunuz fazla gelişmiş. Bir takım çelişkilerde haklı yönlerinizi göremiyorsunuz.

Denkleştirerek yaşıyorsunuz. Dost ilişkilerinde çok eli açıksınız. Bu yanınız övülüyor. Şu günlerde küçük bir para tartışması, bu dost ilişkilerinden bazılarına karşı tedbirler koymanıza yol açacak.

Bazı yakınlarınızın dert danışmanı gibisiniz. Ama bu durum, siz onların sorunlarına eğildikçe daha çok sorun üretmelerine neden oluyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mutlu olduğunuz bir dost kalabalığı içindesiniz. Bu kalabalığın içinde ortak sorunlar, ortak sevinçler yaşıyorsunuz. Hayatın gerçeğini yaşama iddiası içindeyken, garip bir biçimde hayattan kopuk görünüyorsunuz. Yaşam biçiminizin yarattığı kanıksama ve alışkanlık, size rahatlık veriyor. Fakat sonraları kendi yarattığınız bu kanıksama ve alışkanlık, büyük bir yalnızlık olarak karşınıza çıkabilir.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 01:58-21:15 arasında etkili Ay boşluk süresince, yer değiştirme ve nakil yoluyla başka bir ortamda çalışmak yaşamak gibi konular üzerinde ciddiyetle düşünmenin işaretçisidir. Ancak olan resme bakmak gerekir, karar değişikliğinde bulunulmamalıdır. Saat 10:55 Jüpiter-Pluto görünümü, başkaları tarafından anlaşılma, desteklenme ve sevilme olgularını yeniden ele almamızı sağlayan bir enerjidir. Olumlu yönde gelişme arzumuzdur. Aile olmak, bir arada yaşamak ve sağlıklı bir hayat sürebilmek için kararlar veririz. Geçmişimizle yüzleşiriz, geleceğimizi inşa edebilmek için gayret gösteririz. Daha üst bir seviyeye çıkabilmek için birileri size destek verebilir. Kişisel anlamda bir büyümenin rotasını çizen bu görünüm, olgunlaşmanın göstergesidir. Reform hareketidir. Yeteneğinizi birveya bir alanda değerlendirme fırsatıdır. Saat 12:02 Venüs-Uranüs karşıtlığı, ailevi konular vehayatımızla ilgili meselelerde riskli işlere kalkışmamak gerektiğini işaret ediyor. Değerlerimize sahip çıkacağız. Sorunlarımız varsa bunları birlikte çözmeye çalışacağız. Bir değişikliğin, beklenmedik ancak canımızı sıkabilecek bir gelişmenin göstergesi olan bu görünüm, maddi-manevi değerlerimizi koruma ve kollama çabamızdır. Dış dünya üzerimize gelir, özgürlüğümüzü kısıtlar veya bizi sınırlar. Bu durumda sorunlar yaşanır. Çabucak koparız, birileriyle ayrılırız, burun buruna geliriz. Sakin olmakta yarar var. Saat 21:15 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, tutkulu yanlarımızı öne çıkartıcıdır. Bir başkasının bizi geçmesine, yenmesine, üzerimizde kontrol kurmasına izin veremeyiz. Kimseye uymak zorunda hissetmeyiz kendimizi. Ne olursa olsun kendi çıkarlarımızın peşindeyizdir. Saat 21:52 Ay-Mars görünümü, aile içindeki bir takım meseleler ve partnerimizle alakalı konular bizi kıskaç altına almaktadır. Ancak kaçışımız yoktur. Bu durum bizde stres yaratabilir. Gönülden sevgilerimle,

12 Eylül 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyu boşlukta hareket edecek. Aile konulu meseleler bugün gündemine yerleşiyor. Haftanın da genelini ilgilendiren bir sağlık problemi ile mücadele etmek zorunda kalabilirsin. Gün içerisinde profesyonel arenada rahatsız edici diyaloglarla karşılaşabilirsin. Kendi çıkarlarını korumak zorundasın. Bırak insanlar kıskandıklarıyla kalsınlar, sen başarılarına bir yenisini daha eklemeye odaklanmalısın. Evliliğinde sorunlar yaşıyorsan, çözüme ulaşmak adına daha açık ve yapıcı konuşmalar yapabilirsin. Akşam saatlerinde ruhsal halini kontrol etmekte zorlanabilir, radikal kararlar almaktan kaçınabilirsin. Sakin kafayla rutin ilerleyen işlerini ve iletişim kopuklarını düzenlemek isteyebilirsin.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre vasıtasıyla tanıştığınız kişilerden yaşamınıza ait bazı yönlendirmeler duyabilirsiniz. Ancak onların söylemlerine kulak asmamanız ve kendi bildiğiniz yöntemlerle ilerlemeniz gerekir.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde koşullar keyifli bir hale gelebilir. Kendinizi sosyal çevrenizde rahatlıkla ve keyifle gösterebilirsiniz. Yapmış olduğunuz işlerinizde şans sizden yana olacaktır. Farklı ve marjinal fikirler üretebilirsiniz. Bu fikirlerinizi hayata geçirmek için dostlarınızla paylaşabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarınızdan tanıtımlar yapabilirsiniz.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YENİ yerler keşfetmek isteyeceğiniz bir gün. Partnerinizle uzun doğa yürüyüşlerine çıkabilirsiniz. Pozitif enerjinizi dışa vurmak istiyorsunuz. Uygun zamandasınız.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam olumlu destekler alırken, sosyal ortamlar ve davetlerde yer alabilir, eğitim öğretim ve görüşmelerden yana fırsatlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda teklif ve davetlere açık olduğunuz bir zamandasınız.

12 Eylül 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın akrabalarınızın ve arkadaşlarınızın davranışlarından memnun olacaksınız. Düşünceleriniz kararlı olmakla birlikte istekleriniz sizi zorlayabilir. Bugün alacağınız bir haber keyfinizi yerine getirecek.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evet bugün sosyalleşmeyi sakın ihmal etmeyin.Hesap kitaplarla boğuştuğunuz, pek çok insana laf anlatmak zorunda kaldığınız bir günün ardından kendinizi şımartmayı hak ediyorsunuz. Kısa yolculuklarla stresinizi atabilir, yeni yerler keşfedebilirsiniz. Komşularınızla çay sohbetine dalabilirsiniz. Yolda karşılaştığınız tesadüflere dikkat edin.

12 Eylül 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

12 Eylül 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 27' 52" R
Ay
Koç
09° 09' 28"
Merkür
Koç
19° 47' 12"
Venüs
Boğa
07° 23' 57"
Mars
Koç
03° 43' 28"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 23"
Satürn
Balık
17° 01' 06"
Uranüs
Boğa
22° 38' 44"
Neptün
Balık
29° 03' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 54"
Lilith
Başak
23° 54' 50"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>