Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Saç saça baş başa götürdüğünüz ilişkinizde birbirinizden kopmanız da mümkün görünmüyor. Başkalarının dingin, huzurlu ilişkileri sizi imrendiriyor. Çok heyecanlı ama çok kısa ömürlü olacağını hissediyorsunuz.

Sorunlu bir haftaya başladığınızı düşünmeniz için çok erken. Gelecek günlerde bir rahatlama görünüyor. İşe karşı sabırlısınız. Bu özelliğiniz sayesinde baş aşağı giden işleri düzeltebiliyorsunuz.

İhtiyaç diye gördüğünüz şeyler kazancınızla çelişiyor. Birçok harcamanıza yetişemiyorsunuz. Daha alçakgönüllü beklentiler hayata kızgın yanınızı da sakinleştirecek. Harcamalarınızı biraz azaltmanız gerekiyor. sakinleştirebilir.

Dert çekme günü değil, deyip kenara koyduğunuz özel günleriniz var. Bu yöntem bazı günlerinizi sakin geçirmenizi sağlıyor, ama dertleri yok etmiyor sadece erteliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeterli gibi görünen önlemler sorunun çözümüne yetmedi. Yanılgınızdan dolayı pişmanlık içinde görünüyorsunuz. Kendinizi eliniz kolunuz bağlanmış hissediyorsunuz. Birkaç gün içinde bir söylenti bazı ilişkilerinizde güvensizliklere yol açacak. Ortada gezinen lafların söylenti mi yoksa bir takım gerçeklerin haberi mi olduğunu öğrenmek için çaba göstereceksiniz.

11 Eylül 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 11 Eylül saat:03:56-16 Kasım saat:01:21 tarihleri arasında Mars-Kova burcunda ilerleyecek. Farklı ve genelde kurallara uymayan tarzda ilişkiler yaşanır. Böyle bir hayatınıza girebilir veya siz özgür hareket etmeyi tercih edersiniz. Kolayca aşık olan partner, ilişkinin sorumluluğu yüklenmek istemeyebilir. Bazen oldukça ateşli davranır bazen de varlığı ve yokluğu belli değildir. Keyifli zamanlar geçirilir. Ancak bu evliliğe veya uzun süreli beraberliğe dönüşmez. Uzun süredir birlikte olanlar dahi partnerinin sıra dışı davrandığını hissedebilir. İlişkisinde problem yaşayan Aslanlar, bu dönemde partnerin kendisini biraz daha fazla öne almak istediğini görecektir. Kişi problemleri kaldıramayacağına dair sinyaller verebilir, bu da Aslanlar için yorucu olabilir. Saat 15:10 Güneş-Jüpiter görünümü, kazanç getiricive gelişmelerin işaretçisidir. Şanslı bir etkidir. Ailevi sorunlar çözüme kavuşabilir. Aileye ait bir mal-mülk kazanç anlamında değerlenebilir. Yeni bir projede görev alabilirsiniz. Yerleşim yerinizle ilgili bir değişiklik gündeme gelir. Bir yatırım yapabilirsiniz. Bazılarınız maddi sıkışıklık içinde olabilir. Bu görünüm sizi rahatlatacak bir gelişmenin işaretçisidir. Saat 18:31 Güneş-Pluto görünümü, kazançlı çıkabileceğiniz, verimli bir şekilde çalışabileceğiniz, gücünüzü kanıtlayabileceğiniz,olanakları araştırmanın işaretçisi olduğu gibi, hünerlerinizi geliştirme yönünde sabırlı olmanın önemini gösteriyor. Siz bu güçlü enerjiden faydalı yönde yararlanmak istiyorsanız, sabırlı çalışmayı, düzenli olmayı, kötümser düşünmemeyi bilmelisiniz. Keyifli paylaşımlarda ve sevgilerde buluşmak dileğimle,

11 Eylül 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi başınayapmadan önce birilerine danışmanı öneririm. Bazı konularda ailenden izin alamayabilirsin.

11 Eylül 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuksal meseleleri olanlar için zor bir süreç olabilir. Dahil olmamanız gereken konularda olaylarında dışında kalmayı becerebilmeli ve kendi sınırlarınızı çizmeyi öğrenmelisiniz.

11 Eylül 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hedefleriniz ve hayallerinize yoğunlaşacağınız bir gündesiniz. Düşüncelerinizi netleşmesi sizi mutlu edecektir. İş hayatınızda ortak paylaşılan işler, konular gündeminize gelebilir. Bazı konularda karar vermek için ön planda olmak isteyebilirsiniz. Sosyal çevrenizle bir araya gelmek keyifli organizasyonlar yapmak sizi motive edecek.

11 Eylül 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGUSAL açıdan kendinizi mutlu hissetmeniz sizin elinizde. İlişkisi olan Aslanlar partnerleriyle anlaşma yoluna gidebilirler. Güçlü bir aşk ilişkisi süreci ile karşı karşıyasınız.

11 Eylül 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde yetenekleriniz ve çalışmalarınızla ön plana çıkarken, aileniz, kurumlar ve çalışma arkadaşlarınızdan daha fazla destek görebilirsiniz. Aile içi ilişkilerde dikkatli olunması gereken bugün, hayatınızdaki erkeklerle güç mücadelesine girmemeye ve ev alım satımı gibi bir işiniz varsa ertelemeye çalışmanız faydalı olacaktır.

11 Eylül 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın akrabalarınızın ve arkadaşlarınızın davranışlarından memnun olacaksınız. Düşünceleriniz kararlı olmakla birlikte istekleriniz sizi zorlayabilir. Bugün alacağınız bir haber keyfinizi yerine getirecek.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

15 Kasım'a kadar Kova burcuna yerleşen Mars, ikili ilişkilerinizde sert bir döneme işaret edecek.Partner ilişkilerinde tartışmalara, anlaşmazlıklara açık bir dönemden geçeceksiniz. Sessiz kalmak karşınızdakilerin tecrübesizliğini sağduyuyla yönetmek size düşer. Bu şekilde davranmayı başarmak ileride size çok destek verir.

11 Eylül 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. İşleriniz, arladaşlarınız ve hobilerinize ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın.

11 Eylül 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 26' 39" R
Ay
Koç
08° 51' 06"
Merkür
Koç
19° 46' 18"
Venüs
Boğa
07° 22' 24"
Mars
Koç
03° 42' 31"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 06"
Satürn
Balık
17° 01' 00"
Uranüs
Boğa
22° 38' 40"
Neptün
Balık
29° 03' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 49"
Lilith
Başak
23° 54' 42"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>