Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Teorik olarak ateşli savunucusu olduğunuz bu duygu sizin için yaşanmasa da olabiliyor. Kendinize kurduğunuz yaşamdaki başka zenginliklerin ihtiyacını hissettirmediği şeylerden biri de aşk gibi görünüyor.

Çılgın bir koşuşturma içindesiniz. Ama emeğinizin ancak onda birinin parasal karşılığı var. Kalanı amatör başka alanlar. Maddi çöküntüler yaşıyor, uymayacağınız kararlar alıyorsunuz.

Para sıkıntısı yaşanmayan bir hayatın aday adayı bile değilsiniz. Çünkü cebinizdeki paranın bile hesabını bilmeden yaşıyorsunuz. Çok uzakta dediğiniz büyük ödemeler kapıya dayandı. Önümüzdeki günleri kara, kara düşünerek geçireceksiniz.

Sağlık sorunu olan bir arkadaşınızı çok düşünmenize rağmen, ona gereken alakayı göstermiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonuna sosyal faaliyetlerinizle ilgili bir dolu toplantılar, koşuşturmalar, sığdırdınız. Bu yüzden insanların genellikle dinlenmiş olarak başladığı bir günde ayakta durmakta zorluk çekiyorsunuz. Birkaç gün içinde bir ziyaretçiniz olacak. Bu ziyaretçiyle birlikte tartışmalı bir gurubun içinde olacaksınız. Sağlığınızla ilgili küçük şikayetleriniz var. Haftanın sonuna doğru kendinizi iyi hissedeceksiniz.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 00:05 Ay-Pluto görünümü, ilgi görme, desteklenme ihtiyacının simgesidir. Ancak bu destek sizin üstünüzde baskı oluşturursa buna izin vermezsiniz. Saat 18:13-18:21 kısa süreli Ay-Boşluk etkisinin ardından Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Çevremizdeki insanlarla ilişki kurma arzumuz da yoğunlaşıyor. Dengeli bir şekilde iletişimde bulunmak isteyeceğiz. Ne karşımızdaki kişi ne de biz, üstünlük yarışında değiliz. Nazik bir şekilde konuşmak, fikirlerimizi paylaşmak niyetinde olacağız. Saat 22:34 Ay-Satürn görünümü, fikirlerimizi nazik bir şekilde ifade etmeye çalışacağız. Ancak kısıtlanabilir, istediğimiz huzuru bulmakta zorlanabiliriz. Hafta boyunca her işinizde olumlu gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

10 Eylül 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün boyu bir konuya odaklanmak senin için biraz sıkıntılı olacak. Çevrendeki insanların sana yardımcı olmadığını düşünüyorsun, ilişkinde taleplerini açık ve net şekilde karşı tarafa yansıtıyorsun. Öğleden sonra akışın tamamen değişebilir. Beklentilerini karşılamak için bazı şeyleri göze almak isteyebilirsin. Elde ettiğin başarılar gururunu okşayacak. ?Ben yaptım? demekten geri kalmayacağın bir gün. İşinden memnun olmayan bir Aslan burcuysan, gözü kara davranarak işinden ayrılabilirsin. İş arayışında olan bir Aslan burcuysan, alanının dışındaki bir kurumdan görüşme daveti alabilirsin. Akşam saatlerinde, kardeşin yahut kuzeninle ilgili bir konu, ailenin gündemine oturabilir.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizde oluşan dedikodular canınızı sıkabilir. İnsanların eleştirilerine göre hayatınızı yönlendirmekten vazgeçmelisiniz. İnsanlarla aranızdaki sınırı prensipleriniz ölçüsünde düzenlemeniz gerekiyor.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanmanız gereken olaylarla karşılaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde sıkışmalar meydana gelebilir, çözmek zaman alabilir. Bazı durumları veya insanları olduğu gibi kabullenmeniz gereken zamanlardasınız. Kendinize özel zamanlar ayırmak için program yapabilirsiniz. Gerginliğinizi boşaltmaya bakın.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size bir takım yeni sorumluluklar vermek isteyebilirler. Fakat siz önce özel yaşamınızdakileri gündeme getirmeyi amaçlıyorsunuz. Her işinizi doğru zamanda çözmelisiniz.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde yetenekleriniz ve çalışmalarınızla ön plana çıkarken, aileniz, kurumlar ve çalışma arkadaşlarınızdan daha fazla destek görebilirsiniz. Aile içi ilişkilerde dikkatli olunması gereken bugün, hayatınızdaki erkeklerle güç mücadelesine girmemeye ve ev alım satımı gibi bir işiniz varsa ertelemeye çalışmanız faydalı olacaktır.

10 Eylül 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın akrabalarınızın ve arkadaşlarınızın davranışlarından memnun olacaksınız. Düşünceleriniz kararlı olmakla birlikte istekleriniz sizi zorlayabilir. Bugün alacağınız bir haber keyfinizi yerine getirecek.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kaçamak aşklar yaşamak için içinizde itilim duyabilirsiniz. Ancak, kendinize pek de uygun olmayan kişilere kapılma ihtimaliniz var. Daha sonra pişmanlık duyabileceğiniz davranışlarda bulunmaktan kaçının. Dostlarınızla birlikte olmak ve davetlere katılmak geriliminizi azaltıp rahatlatacak.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

10 Eylül 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 36' 21" R
Ay
Koç
11° 18' 00"
Merkür
Koç
19° 53' 36"
Venüs
Boğa
07° 34' 43"
Mars
Koç
03° 50' 12"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 26"
Satürn
Balık
17° 01' 50"
Uranüs
Boğa
22° 39' 14"
Neptün
Balık
29° 03' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 22"
Lilith
Başak
23° 55' 48"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>