Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkilerinizde çok esnek olduğunuz için onun çıkarmaya çalıştığı bütün sorunları bertaraf ediyorsunuz. Onun en büyük sorunu da sizin karşı cinsle samimiyetiniz. İki cins arasındaki dostluğa asla inanmıyor.

İşyerinizde herkesin her şeyini bilen tek kişi sizsiniz. İnsanları dinlemeyi bildiğiniz için size konuşuyorlar. Ağzınızın sıkılığı da cabası. Ama sizin sır verebileceğiniz insan sayısı çok az.

Taşınmanın eşiğinde olmanız sizi ürkütüyor. Ne kadar pahalı olduğunu eski deneyimlerinizden biliyorsunuz. Küçük bir para desteğine ihtiyacınız olabilir.

Kimse bir yere kaçmıyor, yeni dostluklar kurmada biraz daha ağır davranabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam bir toplulukla yemekte olacak ve unutamayacağınız saatler geçireceksiniz. Yeni dostluklar kurmak hoşunuza gidiyor. Herkes sizin yeniliklere çok açık biri olduğunuzun farkında. Düşüncelerini sizinle paylaşmak isteyenlerin sayısı çoğalıyor. Uzak bir akrabanız sizden büyük olmasına rağmen size akıl danışmak istiyor. Seve seve destek olacaksınız.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 09:08 itibariyle etkili olacak, Ay-Başak burcu seyri ile  cumartesi günümüz başlıyor. Değerli bulduğumuz her ne varsa,sözgelimi para-aile-özel hayatımızla ilgili konular üzerinde titizleneceğiz. Ancak mantığı öne alarak düşünmeniz halinde pürüzleri düzeltebilirsiniz. Bütçenizle alakalı hesaplamalarda bulunursunuz. Saat 18:51 Ay-Neptün karşıtlığında, bir yanımız değerlerimiz, sahip olduklarımız, olamadıklarımız yüzünden hesap kitap yapmaya hazır halde. Sanki her şey endekslenmiş güce, elimizde olana, olmayana. Öylesine madde alemine takılmışız ki, bizi rahatlatacak hiçbir şeye geçit vermiyor gibi  zihnimiz. Peki ama hayat bu denli irdelenmeye değecek kadar zor mu? Hiç mi güzelliği yok şu yaşamın. En azından bütün bir haftanın sonunda mutlu olmaya hakkımız yok mu? Tabii ki olmalı. İşte Ay-Neptün karşıtlığı bir başka yanını da keşfetmemizi sağlayabilir. Bilinçaltımızın o en derinliklerinde henüz bizim keşfedemediğimiz o büyülü dünyayı.  Orada sırlara ulaşmak mümkün. Kendi kendimizi rahatlatmak için, bir tür terapi hali ne güzel olur. Belki sevgiliyle tutkulu, romantik bir gece geçirmek, belki de henüz hayatımızda henüz olmayan birini tüm bedenimizle arzulayarak çağırmak gibi. Neden olmasın, bir nefes ötesi belli mi, o da gelir belki. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

15 Kasım 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğiniz kişi ile yolculuk yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bugün bireysel düşünmekten çok, ortak düşünceler içinde olacağınız kişilerle, yeni planlar içindesiniz..Bazı yarım kalan işleriniz yüzünden aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Önünüze çıkacak fırsatları değerlendirmek açısından temkinli davranmak zorundasınız.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilginizi arttırıcı veya yeteneklerinizi geliştirmenizi sağlayabilecek aktivitelere katılabilirsiniz. Sakinliği korumanız ve daha alçakgönüllü olmanız gereken günler. Uyumsuzluklara ya da tartışmalara açık olunması düşük profil çizmenin önemini anlamanızı sağlayacaktır. Özellikle evinizi veya ailenizi ilgilendiren başlıklarda dikkatli hareket etmelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Güneş ve Jüpiter arasındaki olumsuz açı, kendimizi fazla önemseyebileceğimizi ya da karşımızdaki kişileri hafife alabileceğimizi gösteriyor. Dikkatli hareket etmeliyiz. İlişkilerde sorumluluklar artabilir veya ilişkide kısıtlanmış hissedebiliriz. Bizi belli konularda tatmin edebilecek bazı seçeneklere sahibiz. Ancak, hangisinin daha verimli olabileceğini görmekte zorlanıyoruz. Burada asıl önemli konu ise, daha hızlı hareket edebilmek. Zira, bu alternatiflerimizin sunduğu fırsatlar kısa bir süre için geçerli gibi görünüyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ZORLANARAK kazandığınız maddi yada manevi değerleri göz önüne getirin. Herhangi bir kimse için bunları kolayca feda etmeyin.

14 Kasım 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

15 Kasım 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 18' 20" R
Ay
Terazi
16° 28' 58" R
Merkür
Boğa
05° 27' 14"
Venüs
Boğa
25° 02' 21"
Mars
Koç
14° 40' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 05"
Satürn
Balık
18° 04' 16"
Uranüs
Boğa
23° 28' 37"
Neptün
Balık
29° 25' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 11"
Chiron
Koç
21° 41' 54"
Lilith
Başak
25° 30' 12"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>