Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşk hayatınız oldukça karışık, kararsızlık içerisinde bocalıyorsunuz. Sevdiğiniz insanda bulamadığınız ilgiyi başkalarında aramak sizi duygusal açıdan yıpratıyor.

İşinizle ilgili alacağınız kararları hayata geçirmek için hızlı davranmanız gereken bir gündesiniz. Bugün bol boltoplantılarına katılacak, işinizle ilgili yeni bağlantılar kurmaya çabalayacaksınız.

Kısa zaman önce gelirinizde beklemediğiniz bir artış oldu . Bu artış sayesinde ekonomik olarak oldukça rahatladınız. Bütçenizde gözle görülür bir iyileşme görülüyor.

Sağlığınıza dikkat etmeli kendinizi yorucu faaliyetlerden sakınmalısınız. Çevrenizde sırlarınızı söylediğiniz insanlara dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedefinize ulaşmanız gün geçtikçe daha da güçleşiyor. Bu hedefe tek kendi çabanızla, destek almadan ulaşmak istemeniz yolunuzu uzatıyor olabilir. Oysa destek almak ve bu konuda ikna etmek durumunda olduğunuz insanlar yok değil. Son zamanlarda edindiğiniz bazı alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor. Bugün yaşayacağınız bir olay bu konuda sizi hareketlendirebilir.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 00:42 Ay-Mars ve saat 10:57 Ay-Pluto görünümleri, sizi baskı alır ve uymanız gereken mecburiyetleri, kuralları, sorumlulukları tekrar hatırlatır. Bu sizin gibi kral ve kraliçe ruhlar için çekilir durum değildir. Saat 17:00 Ay-Uranüs karşıtlığı, mecburiyetlerden hoşlanmadığınızı gösteriyor. Tamam kibarım, iyiyim ama bir yere kadar diyerek tepkinizi ortaya koyabilirsiniz. Size karşı anlayışlı olunmasını ve rahat bırakmalarını bekleyebilirsiniz. Saat 19:54 Ay-Jüpiter kavuşumu rahatlatıcı bir enerjidir. Şöyle dışarıda bir yemek, dostlarla sohbet etmek, sevdiğimizle buluşmak veya hoşumuza giden bir şeyler yapmaktan zevk alırız. İlk buluşmalar için gayet olumludur. Dikkatleri üzerimize çekebiliriz. Günümüz, güzelliklerin başlangıcı olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

15 Şubat 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde yoğun bir gün olacak, tempolu çalışabilirsin. Akşam saatlerinde alacağın bir haber, keyfini yerine getirecek.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre akraba veya kardeşlerle ilgili finansal konular gündeme gelebilir. Önemli bir ödeme yapmak zorunda kalabilirsiniz. İş hayatınızda daha kararlı davranışlar sergileyeceksiniz.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel olarak hareketli bir gündesiniz. Yazışma ve konuşmalarınızda kendinizi daha cesur hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi tamamlamak için mücadele edebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar ilginizi çekebilir. Yeni haberler gündeminizi etkileyebilir. Ticari faaliyetlerinizde daha yoğun olarak ilgilenebilirsiniz.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle yüzleşerek hayatınızda doğru bir süreç başlatacağınızın işaretini veriyorsunuz. Aşk yaşamınızı canlandıracaksınız. Sevgiye hasret kaldığınız için bu iyi gelecek.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler, konuşmalar açısından oldukça yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Aktarmak istediğiniz mesajlar olduğunu düşünebilirsiniz. Meşgul gündeminiz içinde beklenmedik durumlara karşı kontrollü davranmanız gerekebilir.

15 Şubat 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişime yönelik konularda fazlasıyla ölçülü ve dengeli olabilirsiniz. Gün içinde sinirleriniz kolay zıplayabilir, Sizi az tanıyan insanlara karşı toleransınızı yüksek tutmaya çalışın.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finansal açıdan kendinizi irdelemeniz ve sıkı bir hesaplamaya girmeniz olasıdır. Beklenmedik harcamalar ve devlete ait cezalar gibi maddi olarak yara alabileceğiniz koşullara bugün de dikkat etmeniz gerekmektedir. Kısa yolculuklar ve özellikle esintili doğa gezintileri size çok iyi gelecektir. Eğitim, pazarlama ve reklam konularında olumlu ve dengeli sosyal diyaloglar yakalayabilirsiniz. Kariyerinize odaklanacağınız ve mesleki alanınız her neyse, yoğun ve kalıcı olabilecek çalışmalara yöneleceğiniz bir güne başlıyorsunuz.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her türlü sosyal faaliyette yer alma şansınızın olduğu bir gündesiniz. Olasılıkla, arkadaşlarınızla birlikte katılabileceğiniz, eğlence içerikli aktiviteleri tercih edeceksiniz. Bu aktiviteler esnasında, cebinizdeki tüm parayı harcamamaya çalışın.

15 Şubat 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 07' 33" R
Ay
Boğa
04° 21' 28" R
Merkür
Koç
21° 07' 07"
Venüs
Boğa
09° 30' 41"
Mars
Koç
05° 02' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 34' 34"
Satürn
Balık
17° 09' 28"
Uranüs
Boğa
22° 44' 41"
Neptün
Balık
29° 06' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 31"
Lilith
Başak
24° 06' 15"
True Node
Koç
15° 23' 36"
Son Güncelleme : 07/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>