Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçtenliğiniz ve aşka bakışınızla ideal bir sevgili olarak duruyorsunuz. Bugünlerde gözlerinizi yerden kaldırmanız, çevrenize bir bakınmanız yaşamınızda yepyeni başlangıçlar için yeterli olabilir.

Bugün verimli görüşmeler için randevular kesilebilir. İlginç önerileriniz, çok yakında gerekli kişilerin ilgi alanına girecek gibi görünüyor. Birkaç basamağı birden çıkma aceleciliğinden vazgeçmelisiniz

Para harcama isteği sizde bir dürtüye dönüşmüş gibi. Bugünkü koşullar böyle bir rahatlığa hiç elverişli değil. Terazinin bir kefesi daima ağır basıyor, dengeleyemiyorsunuz

Kendiniz gibi bir aşığı bulmanız hiç de ihtimal dışı değil; belki de çok yakında. Aşkı, düşüncelerinizdeki kadar özgürce yaşama isteğinizde karşılaştığınız problemler, statükoya teslimiyetinize neden olmamalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürüyor, kendinize daha çok vakit ayırabilirsiniz. İlişkilerinizde iddialı ve cesur bir tutum izleyebilirsiniz. Korkusuzca yapabileceğiniz girişimler söz konusu olabilir, enerjinizle ve ışığınızla parlayabilirsiniz.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar yeni haftamız saat 06:26-11:41 kısa süreli Ay-boşluk etkisiyle başlayacak ve ardından saat 11:41 Ay-Başak burcunda ilerleyecek. Bu enerji, bütçemizi analiz ederek, açıklarımızı kontrol etmemizi sağlıyor. Ne kadar güvendeyiz ve ay sonuna doğru ödemelerimiz anlamında sıkışıklığımız ne durumda? İşte bu soruları kendi içimizde düşünmeye çalışıyoruz. Saat 14:19 Ay-Uranüs görünümü, kazanç elde etme ve başarılı olma arzumuzun işaretçisidir. Saat 22:39 Ay-Satürn görünümü, sağlığımızla ilgili konularda yapılacak tetkiklerin işaretçisidir. Ayrıca bir işin en doğru, en verimli şekilde halledilmesi için gösterilen çabanın göstergesidir. Parasal anlamda gelir getiren işlere yönelirsiniz. Dişlerinizi mutlaka doktora gösteriniz. Bakım, tamirat getiren araç ve gereçlerinizi kontrol ettiriniz. Yeni haftamız her birimiz için güzel gelişmelerle geçsin. Kalben sevgilerimle,

18 Haziran 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gruplaşmadan rahatsız olduğunu açıkça dile getirebilirsin. Fakat amacını aşan cümleler kurmamalısın.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda uzun zamandır kuramadığınız dengeyi oluşturmak üzere kişilerle güçlü diyaloglar kurabilir ve bu bağlantılar sayesinde yeni fikirler edinerek hayatınızda yeni başlangıçlara yer açabilirsiniz. Özel İlişkilerde ise kıskançlık ve baskıdan dolayı bazı sorunlar yaşamanız olası gözüküyor.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda bugün endişeli bir ruh halinde olabilirsiniz. Gelir ve giderlerinizi gözden geçirebilir, lükse kaçan harcamalarınızı kontrol etmek sizi rahatlatacak Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen olaylara karşı temkinli olmanızda fayda vardır.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Endişe duyduğunuz konularda tedbirli olun. Ortaklı konularda başarılı olmak için çaba sarf edebilirsiniz. Çalışma hayatınızda vereceğiniz mücadeleler sizi yorabilir.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gözlem gücünü, sorgulayan yanınla birleştirdiğinde gerçeklere yaklaştığını göreceksin. Çalışma ortamındaki gruplaşmadan rahatsız olduğunu açıkça dile getirebilirsin. Fakat amacını aşan cümleler, haklıyken haksız düşmene neden olabilir. Bilgi edinmeyi sevdiğin için, akşam saatlerinde kendini, felsefi ve sosyolojik kitapların arasında bulabilirsin. İlişkisi olan yahut evli bir Akrep burcuysan, geçmişte yaşadığınız sorun tekrar gün yüzüne çıkabilir. Sorunun hallolmamış olduğunu fark ederek, içsel bazı kararlar alabilirsin. Davranış ve tutumların da göstereceğin değişiklik karşı tarafın geri adım atmasını sağlayacak. Ailede, senden yaşça küçük bir yakının eğitimiyle ilgili kaygılar yaşaması, onunla motive edici konuşmalar yapmanı sağlayabilir.

18 Haziran 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailevi konularda karşınıza gelecek olan seçenekler sizi destekleyecek. Önemli kararlarınızı verirken geçmişte yaşanan olayları göz ardı etmeyin.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay haftanın ilk günü, çalışkan Başak burcuna yerleşiyor. Oldukça aktif ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Pek çok görüşme yapıp çoğundan olumlu sonuçlar elde edersiniz. Cesaret ve dayanıklılık gerektiren işlerde başarı şansınız oldukça yüksek. Yeter ki aşırı gurur ve kibirin kurbanı olmayın. Kalbinizi her zaman sevgiyle doldurun. Başladığınız engelli koşuyu yarım bırakmadan finale taşırsınız.

18 Haziran 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün duygularınızı denetim altına almanız zor olacak. Parasal konulara yönelik endişeleriniz artabilir ve karamsar duygularınızı sevdiğinize yansıtabilirsiniz. Yapmanız gereken işleri hemen yapıp sakinleşebilirsiniz.

18 Haziran 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 28' 30" R
Ay
Balık
24° 12' 56"
Merkür
Koç
19° 04' 40"
Venüs
Boğa
06° 08' 30"
Mars
Koç
02° 56' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 01"
Satürn
Balık
16° 56' 02"
Uranüs
Boğa
22° 35' 12"
Neptün
Balık
29° 01' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 31"
Lilith
Başak
23° 48' 02"
True Node
Koç
15° 23' 42"
Son Güncelleme : 04/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>