Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duyguları yoğun. Bugünler içinde sevindirici gelişmeler olabilir. Kendisiyle ilgili sorunlar yaşıyor gibi, ama onun size biraz uzak gelen davranışları daha değişik, daha yapıcı yaklaşımlarla anlaşılır hale gelebilir.

Ataklığınız ya da yavaşlığınız en olmadık durumlarda ortaya çıkabiliyor. Değişik tarzınız başarılıyaşamınızda ilgi topluyor, ama işin ritmiyle paralellik kurmakta güçlük çekiyorsunuz.

Tutumlu oluşunuzun sizi yanlış anlamalara yol açması, sadece yanlış anlamaya kararlı insanlarda gözleniyor. Ayağınızı sağlam basıyorsunuz, kendinizin kara gün dostu olabiliyorsunuz.

Çalışma hayatınızda kolay tetiklenen, gaza gelen biri olduğunuza inanan kişilerde hareketlilikler var, dikkatli olun. Gurup içindeki bir görüşmede kışkırtmalara karşı dikkatli olmanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kararlı ve egemen imajınızı bir övgü biçiminde ele aldığınızda, kendinizi de şaşırtan davranışlar içine girebiliyorsunuz. Bugünlerde buna dayalı bazı aşırılıklar sorun yaratabilir. Yaşadığınız bazı iç çözümsüzlükleri abartıp davranışlarınızda belirleyici rol oynamalarına neden olabilirsiniz. Yakın dostluklarda özenli olmanız gereken günler.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 18 Şubat-20 Mart arasında Balık burcunda seyredecek Güneş süresince finansal konularda hakkınızı mutlaka iyi gözetmelisiniz. Ticari konularda ve insanlarla olan bu türden alışverişlerde hesabınızı iyi yapınız. İlişki meselelerinde duygularınızı anlamayan, sizi fedakarlıkta bulunmaya sevk eden partnerinize karşı daha dikkatli olunuz. Bu süreçte şartları iyice gözden geçirmeden ne ilişkiniz ne de maddi konularda hayali kararlar almayınız. Riskli işlere kalkışmayınız ve ödemeyeceğiniz borçlar altına girmeyiniz. Bu süreçte siz Aslanların mutlaka aklı başında karar vermeniz, mali konularda dikkatli olmanız gerekir. Piyasanın durumuna bakalım. El atına binen çabuk iner sözünü unutmayalım. Saat 21:52 itibariyle moralinizi yükseltecek Ay-Yay burcu geçişi, hayatın güzelliklerini hissetmenizde, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizde sizi destekleyicidir. Sıradanlaşmak bir Aslan için oldukça keyifsiz bir durumdur. İşte Yay burcundaki Ay, sizin gibi pırıltılı kişiler için harika bir enerjidir. Saat 22:33 Yay-Balık burçları arasında oluşacak sondördün, paramız, çıkarlarımız söz konusu olan durumlarda abartılı kararlar vermememiz, şu anki duruma bir daha bakmamız gerektiğini gösteriyor. Aşk hayatımız, çocuklarımız, yenilikler söz konusu ise, bilinçli davranmakta yarar var. Huzur ve mutluluk her dem bizlerle beraber olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

18 Şubat 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın yoğunluğu nedeniyle yorgun hissedebilirsin. Olaylara daha esnek bakıp sakin bir gün geçirebilirsin.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dedikodular ve bazı gizli kalmış konular hakkındaki söylemlere dikkat etmeniz gereken bir gün. Duygusal huzursuzlukları davranışlarınıza yansıtmamalısınız. İlişkilerinizdeki beklentilerinizi arka plana atmalısınız.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayattan daha çok keyif alabileceğiniz eğlenceli koşullar var. Sevdiklerinizle birlikte olmak iyimserlik getiriyor.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yenilemek, yeni idealler ve farklı istekler içinde olabilirsiniz. Bu arada iddiacı ve tartışmacı bir tavır içinde bulunmaktan kaçınmalısınız. Eviniz ve yakınlarınız ile ilgilenmeniz gerekebilir ve bu arada fikirleriniz tamamen değişebilir. Şimdilik fikirlerinizi anlatmamalısınız. Yanlış anlaşılmalar olabilir. Aslında sabırlı ve disiplinli tavrınız ile önemli kişileri etkileyebilirsiniz.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

18 Şubat 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa para konuları, banka işlemleri, nafaka ve miras alanlarınızda kimliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Eşinizin maddi durumuyla ilgili konular gündeminizde olacak.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sizin için keyifli ve eğlenceli bir gün olacak. Beklediğiniz haberleri alabilir, sevdiğiniz ilgisiyle kendinizi daha da güçlü hissedebilirsiniz. Parasal konulara yönelik yepyeni gelişmeler olacak.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yerine getirmeniz gereken görevler çok fazlaymış gibi görünebilir ve stres yaşamanıza neden olabilirler. Kendinizi rahatlatacak bir aktivite bulun ve sıkıldığınzda da ona yönelin ama aşırılıktan kaçınmayı da unutmayın.

18 Şubat 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 09' 10" R
Ay
Boğa
04° 45' 52" R
Merkür
Koç
21° 08' 30"
Venüs
Boğa
09° 32' 45"
Mars
Koç
05° 03' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 34' 58"
Satürn
Balık
17° 09' 36"
Uranüs
Boğa
22° 44' 47"
Neptün
Balık
29° 06' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 37"
Lilith
Başak
24° 06' 26"
True Node
Koç
15° 23' 32"
Son Güncelleme : 07/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>