Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda büyük yenilikler yok. Ama sevgilinizin kafasından sizin farkında olmadığınız düşünceler geçiyor. Bu arada sizinle ilgilenen başka birisinin varlığını fark edeceksiniz.

Umulmadık bir anda ortaya çıkan acil bir durumda sakinliğinizi korumanız gerekecek. Yatırım planlarınızı şimdiden yapmanız ve bu planlara bağlı kalmanız gerekiyor. Riskli yatırımlara girmek için iyi bir zaman değil.

Elinizdeki parayı çok güzel değerlendirmeniz gerekiyor. Taksitli alışverişlere girmek hiç de iyi bir fikir değil. Bunun yerine bir süre para biriktirmeniz gerekiyor. Beklenmedik şeyler çıkabilir.

Bir arkadaşınız hakkında son derece yanlış bir yargıya varmışsınız. Bu yargıya varmanızı sağlayan kişileri önce iyi tanıyın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev ve ailenize ilişkin konular gündeminizde olabilir. Evinizle, mutfağınızla ilgilenebilirsiniz. Yemek, sofra düzeni, beslenmeye dair uğraşlarınız olabilir.

16 Şubat 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, saat 09:40 itibariyle etkili olacak Ay-Akrep geçişiyle Perşembe günümüz başlıyor. Yapılması gereken işleri, kendi bildiğiniz şekilde bitirmek istersiniz. Ailevi veya duygusal konularda bir gözden geçirmede bulunursunuz. Duygularınızı dışa karşı bir maskeyle gizlersiniz. Duruma göre, başkalarının davranışlarına göre gerektiğinde tavrınızı belli edersiniz. Saat 21:15 Merkür-Venüs görünümü, ilişkimizde karşılıklı olarak fikirlerimizi paylaşabiliriz. Farklı yönde düşünsek bile ortak bir noktada buluşmayı biliriz. Yalnız Aslanlar bu görünüm sayesinde yeni biriyle tanışabilirler. Genel olarak hevesli ve arzulu şekilde hayata bakarız. Bugünkü işlerinizde, paylaşımlarınızda her şey gönlünüzce olsun. Güzel niyetlerinizin karşılık bulması dileğimle,

16 Şubat 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerin senin için fazlasıyla önemli. Sosyal hayatın,konusunda değerlendirilmesi gereken fırsatlar sunabilir.

16 Şubat 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Stresin bedeninizi veya sağlığınızı olumsuz etkilemesine müsaade etmeyin. Gün boyunca iddialı duruşunuz iletişimde sizi zorlayabilir. Çalışmalarınız ve organizasyonlarınızı dikkatli bir şekilde sürdürmelisiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili konularda değişiklikler yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. İşlerinizde acele karar vermeyin. Geçmişle ilgili konularda daha fazla içinize dönebilirsiniz. Kendinizle kalmanız size iyi gelebilir. Mücadelesini verdiğiniz konularda sakin kalmanızda fayda var.

16 Şubat 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elinizi bile kaldırmak istemiyorsunuz bugün. Bir yanınız da mücadeleci istekleriniz için güç topluyor adeta. Siz her zaman zoru seviyorsunuz. Zafer sizin olacak.

16 Şubat 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişime yönelik konularda fazlasıyla ölçülü ve dengeli olabilirsiniz. Gün içinde sinirleriniz kolay zıplayabilir, Sizi az tanıyan insanlara karşı toleransınızı yüksek tutmaya çalışın.

16 Şubat 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile, ebeveyn, akrabalar veya aile kökleriyle ilgili konularda meraklı araştırmalara girişebilirsiniz. Bir sır veya sizden saklananları ortaya çıkartabilirsiniz.Konuşulmamışlar, konuşulması ertelenenler ilginç ve beklenmedik şekilde gündeme oturacaktır. Ancak yine de öğrendiklerinizden hoşlanıp hoşlanmamak sizin kişisel menfaatlerinize göre şekillenecektir. Maneviyatla ve aile kavramıyla ilgili özel enerjiler açığa çıkacaktır. İçinize, derin duygular ve düşüncelerle iç sesinizi dinleyeceğiniz etkilere sahip olacaksınız.

16 Şubat 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sakince bir köşeye çekilip kafanızda dolaşıp duran konular üzerinde düşünmek isteyebilirsiniz. Bu konuları kafanızda netleştirmek faydalı olacaktır ama onlarla ilgili herhangi bir hareket planı yapmak için uygun bir günde değilsiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 41' 02" R
Ay
Boğa
12° 46' 28" R
Merkür
Koç
21° 36' 15"
Venüs
Boğa
10° 13' 17"
Mars
Koç
05° 29' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 42' 42"
Satürn
Balık
17° 12' 14"
Uranüs
Boğa
22° 46' 41"
Neptün
Balık
29° 07' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 24"
Lilith
Başak
24° 10' 05"
True Node
Koç
15° 22' 12"
Son Güncelleme : 07/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>