Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün konuyu açıp işin varacağı yere varması niyeti içindesiniz. Uzun süreli beraberliğinizin artık vaktini doldurduğu kanısındasınız. Ama nasıl davranmanız gerektiğini de bilemiyorsunuz.

Bu günlerde işinize karşı nefrete yakın duygular içindesiniz. Elinizde birikmiş tüm işleri tamamlamış olmanız, bugünü rahat geçirmenizi sağlayamıyor. Bu bunalımınız uzun sürmeyecek.

Paranızı çok dikkatli bir şekilde harcamanız sizinle ilgili haksız yorumlara yol açıyor. Bugün umutsuz olduğunuz küçük çapta bir ortaklıktan gelecek para haberi yüzünüzü hayli güldürecek.

İlginç görüşlerinizle, bu akşam yaşanacak tartışmaya katılmamanız gerekiyor. Bazı sataşmalar olsa bile, sükunetinizi korumanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Küçük bir yolculuğunuz var. Bu yolculuktan yepyeni umutlarla döneceksiniz. Akşama içinizi ısıtan konuklarınız olacak. Tamamen umudunuzu kestiğiniz bir konuda yüzünüz gülecek. Aile içinde faklı bir yere konmuşsunuz ve sizin dışınızdaki bireyler bundan memnun görünüyor. Konulduğunuz yerin sorumlulukları size biraz ağır geliyor.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 07:11 Ay-Jüpiter görünümü, bir alacağınızı tahsil etmeniz, bir dosttan gelen güzel bir haber, bir işin tamamlanması, eğitim veya farklı bir konuda yapılacak görüşmelerin işaretçisidir. Sizi rahatlatır ve moralinizi yükseltir. Saat 08:47 Ay-Neptün zorlu görünümü, bu saatte çok akıllıca düşünmemizi gerektiriyor. Çünkü gelişmeler, farklı bir yön kazanabilir. Biz buna hazırlıklı olmadığımız için, üzerinde bir plan yapmadıysak, yanlış bir karar verebiliriz. Durumumuza bir bakalım. Ona göre hareket edelim. Saat 14:22 Mars-Pluto kavuşumu, sağlıkla alakalı konularda zorlayıcıdır. Kişinin mutlaka kemik ölçümü, derinlemesine arınma ve temizlik, üreme yollarıyla ilgili şikayetlerini doktora göstermesi gerekir, Tedavinin başarılı bir şekilde ehil eller tarafından yapılmasında yarar vardır. Bu görünüm sizin hemhayatınız hem günlük tempodaki yaşam biçiminiz,çevrenizle olan ilişkilerinizi de kapsadığı için, odaklanma ve dayanıklılık gücü vericidir. Ayrıca psikolojik anlamdaki telkin ve olumlamalar bir hayli yararlı olur. Kişi iç dünyasında yaşadığı şok veya sıkıntılar yüzünden düzgün uyuyamıyor, garip baskılar hissediyor, verimli bir yaşam sürmüyor olabilir. Şikayetlerin tümünün kontrol edilmesinde yarar vardır. Bu görünüm, işinizle ilgili konularda sabırlı çalışmanın önemini, kendinizi geliştirmenin değerli olduğunu göstermektedir. Saat 14:41 Ay-Satürn karşıtlığı, aşk hayatınız, çocuk meseleleri, sosyal yaşantınız, yatırımlarınız, borsa ve spekülatif konularında belli bir dirençle karşılaşabileceğini işaret etmektedir. Ancak bunu, engellenmişlik gibi düşünmek yerine, durumunuzu daha ciddiyetle gözden geçirmek yönünde bir fırsat olarak görmeniz daha yararlı olur. Sorumluluklarımızı göz ardı etmeyeceğiz. İşlerinizde başarı, özel hayatınızda huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

19 Ekim 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Doğuştan lider bir yapınız var. Buyurgan yapınız yüzünden, çoğu kez yanlış anlaşılıyorsunuz. Yeteneklerinizi sizin kadar beceriklice sergileyen çok az kişi bulunur. Dar düşünceli ve bağnaz kişiler tarafından yargılanmanız sorun değil. Beğenilme duygunuz yüzünden, çoğu kez yanlış ilişkiler yaşıyorsunuz. Üstelik sizin kadar verici ve yüce gönüllü  biri çok az vardır. 

19 Ekim 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel sorunlarınızı işinize yansımasına müsaade etmeyin. Sizi durdurmaya çalışan kişiler olabilir. Fakat hız kaybetmeden yolunuza devam etmelisiniz. Aklınızdakileri çekinmeden anlatın. Bu şekilde mevcut işlerinizde önemli ölçüde ilerleme kaydedebilirsiniz.Günün Atmosferi:Mars - Plüton birleşimi enerjiyi güçlü kılıyor Emeklerinizin karşılığını göreceğimiz günler. Öte yandan son dakika gelişmeleri ya da sürprizleri yaşayabiliriz. Diyaloglar, görüşmeler, ziyaretler ya da etkinlikler bizi aydınlatabilir. Mars - Plüton görünümü iki yönlü etkilere sahip. Bir yandan etrafımızı baskın, dediğim dedik ve obsesif kişiler sararken, diğer yandan da yenilikleri ve değişimleri kucaklıyoruz. İnsanoğlunun şeytani yönleriyle yüzleşiyoruz. Hedef odaklıyız, müthiş bir disiplinle çalışıyoruz. Gücümüz ve enerjimiz yerinde... Bu görünüm aynı zamanda tensel çekimi ve istekleri de artırıyor. Kimimiz bir takım kişileri kafaya takabilir. Öğle sonrası saatlerde, maddi başlıklarda sorunları gündeme getirebilir. Öte yandan çekingeniz, biraz güven kaybı içindeyiz. Bu nedenle ilişkilerimizde de sıkıntılar yaşayabiliriz. Daha pozitif ve bütünleştirici olmamız gereken bir gün.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek yönünde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İşlerinizde aksamalar olabilir. Aşk hayatınızda mücadele edeceğiniz konular sizi değişime sürükleyebilir. Kendinizi zorlanmış hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi sıkılmış hissedebilirsiniz.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki insanları özenle seçiyor ve yeni dostluklar kurmak istiyorsunuz. İş yaşamınızdaki başarınız bu durumdan kaynaklanıyor. Gelirinizde de artışlar olacak.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün geçici bir süre ruhsal olarak engellenmiş, sınırlanmış, baskı altında hissedebilirsiniz ve aile ilişkilerinizde mesafe, soğukluk yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda romantik teklifler alabilir, partnerinizle kaliteli zaman geçirebilirsiniz ancak onların duygusal iniş çıkışları veya geçmişle ilgili bazı takıntılarının, incindikleri yerlerin üzerine gitmemelisiniz.

19 Ekim 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güçlü insanlarla işbirlikleri devreye girebilir. Hırsla hareket etmek, yapacaklarınıza kanalize olmak ve başkalarını çok fazla düşünmemek kayıplar yaşamanıza neden olabilir.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınız ve dahil olduğunuz sosyal topluluklardaki çekişmeler ve gerilimler nedeniyle bugün sabah saatleri biraz izolasyona sığınabilirsiniz.Arkadaş ortamlarınız ve dahil olduğunuz kurumlarla iletişim trafiğiniz de yoğun olacaktır. Her konuda konuşabilecek ve iletişim kurabilecek bir gün sizi bekliyor. Ani ve planlanmamış bir uçak yolculuğuna çıkabilirsiniz. Entelektüel düzeyinizi yükseltebilecek bir zihinsel başlangıç sürecine girebilirsiniz. Hizmet alanınızda karşınıza çıkabilecek asap bozucu kişi ve konulara karşı agresif davranmamalısınız.

19 Ekim 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

19 Ekim 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 30' 44" R
Ay
Balık
09° 49' 42"
Merkür
Koç
18° 27' 05"
Venüs
Boğa
04° 55' 07"
Mars
Koç
02° 10' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 03"
Satürn
Balık
16° 51' 01"
Uranüs
Boğa
22° 31' 46"
Neptün
Balık
29° 00' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 13"
Lilith
Başak
23° 41' 26"
True Node
Koç
15° 22' 17"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>