Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son zamanlardaki jestlerinizin onda yarattığı umutları yeniden kırmamalısınız. Değişmeye, ortak paydalarda buluşmaya isteksiz gibisiniz. İlişkinizde, sevgilinize yapay bazı zorunluluklar yüklüyorsunuz.

Çok yoruluyorsunuz. Kendinizi daha az yormak için aldığınız kararlar işe yarayabilir. Bazı sorumlulukları üzerinizden atmak, temponuzu biraz da olsa yavaşlatmak zorundasınız.

Önemsemediğiniz küçük harcamalar gözünüze görünmüyor. Sizi düzene sokmak isteyenleri dikkate almanızda yarar var. Hafta sonuna doğru sizi kısmen rahatlatacak bir para haberiniz olabilir.

Bir aile ferdinizin tek taraflı fedakarlıklarını doğru gözlemleyerek onu yeniden değerlendireceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızla bugünlerde bir küskünlük içine girebilirsiniz. Fazla rahat, geniş davranışları sizi fazladan sorumluluklara sokabiliyor. Sürpriz bir ziyaret söz konusu. Hiç beklemediğiniz anda, hiç beklemediğiniz birisi kapınızı çalabilir. Bazı sorunların üzerine gereğinden fazla gidiyorsunuz. Bu davranışınız o sorunları biraz daha büyütüyor gibi.

19 Nisan 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay hareketini günün geniş kısmında Terazi burcunda sürdürüyor. Öğlen 14:12'de bir dolunay meydana geliyor. İletişim problemleri baş gösterebilir. Sıklıkla yanlış anlaşıldığınızı düşünebilirsiniz. Sinirleriniz gergin olabilir. İlk aklınıza gelen cümleyi söylemeyin. Eğitim hayatınızda da agresif bir günde olabilirsiniz. İletişim kurduğunuz elektronik aletlerinizde beklenmedik arızalar ortaya çıkabilir. Gün içerisinde Ay ilerlerken 15:40'ta Akrep burcuna geçiyor. Ailenizle ve evinizle ilgili konular bu saat sonrasına ön plana çıkabilir. Dolunay yazısının ayrıntıları için tıklayabilirsiniz.

19 Nisan 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gereksiz sorunları hayatından çıkarıyorsun!Bugün saat 13:50'de hava burcunda Dolunay başlayacak. Bugün artık beni neler mutlu neler mutsuz ediyor belirlemeliyim, diyebilirsin. Buradan hareketle hayatındaki bazı sorunların da ne kadar gereksiz olduğunu anlayacaksın. Sunum yapmak, işini ve yeteneğini göstermek önemli fırsatları beraberinde getirecek. İlişkisi olmayan bir Aslan burcuysan bir arkadaşının seni başka bir arkadaşıyla tanıştırma isteğiyle karşılaşabilirsin. Ailesinden uzakta yaşayan bir Aslan burcuysan, onlara duyduğun özlem artabilir. Öyle ki eski günleri düşünerek duygusallaşabilirsin. Stresli geçen günler, baş ağrısı yaşamana neden olabilir. Sağlığına özen göstermelisin.

19 Nisan 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz vasıtasıyla tanıştığınız kişilerden yeni teklifler alabilirsiniz. Ancak hemen karar vermemelisiniz.

19 Nisan 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde gündeminiz daha hareketli olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda eğitimlere katılabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişimler sizi etkileyebilir. Ailevi konular kafanızı meşgul edebilir. Geçmişle alakalı konularda kendi iç sesinizi dinleyerek hareket etmeniz faydalı olacak. Tartışmalı durumlar söz konusu.

19 Nisan 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İç dünyanızda kendinize acımasızca ve mükemmeliyetçi bir şekilde yüklenirken dışardan tam tersi mükemmeliyet ile gösteriş yapabilirsiniz.

19 Nisan 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi anlamda yavaş yavaş güzel gelişmeler ile karşılaşacaksınız. İdeallerinizin ve düşüncelerinizin değiştiğini fark edeceksiniz. Tüm kayıplar ve sıkıntılardan sonra iyileştirici etkiler de gelmeye başladı. Günlük rutinlerinizi tamamen değiştiriyorsunuz.

19 Nisan 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde eksik bilgi nedeniyle insanları kişilik özellikleriyle yargılayabilirsiniz. Adil ve hoşgörülü olmak önemli. Akşam saatlerinde kararsız kaldığınız konularda zorunlu seçimler yapabilirsiniz.

19 Nisan 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Terazi burcunda meydana gelen Dolunay uluslararası alanınızda meydana geliyor. Kariyerinizi etkileyen kararlar alabilir, ilişkilere başlayabilirsiniz. Akademik konularda yeni projelere girişebilirsiniz. Ayrıca aşk hayatınızda heyecanlı bir dönem geçirirsiniz. İlişkiler, ortaklıklar ön plana çıkar. Yurt dışı projeleri önem kazanır.

19 Nisan 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

19 Nisan 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 14' 30" R
Ay
Boğa
21° 07' 47" R
Merkür
Koç
22° 06' 29"
Venüs
Boğa
10° 55' 52"
Mars
Koç
05° 55' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 50' 50"
Satürn
Balık
17° 14' 59"
Uranüs
Boğa
22° 48' 41"
Neptün
Balık
29° 08' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 16"
Lilith
Başak
24° 13' 55"
True Node
Koç
15° 20' 17"
Son Güncelleme : 08/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>