Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendi kendinize sorup yanıtladığınız sorulardan doğru cevaplar almanız pek mümkün olmayacak. Sevgilinizdeki son değişikliklerle ilgili meraklarınızı açığa çıkartmalısınız.

Karşılığını yeterince göremediğinizyoğunluğunuzun, genel yorgunluğunuz ve moralsizliğinizdeki belirleyiciliği oldukça fazla. Dönem dönem içinizi dolduran isteksizliğin, temelindeki nedenlerle ilgili yanılgılarınız var.

Bugünlerde alacağınız para haberleri, sizi yeni düşünceler içine sokabilir. Günü geçen ödemelerinizle ilgili olarak, yakında sonuç alacağınız görüşmeleriniz olacak.

Sizi etkilediği konularda size yararlı olduğunu düşünen kişiler, farkında olmadan bazı kararlarınızı geciktiriyor. Zorlandığınız kararlarınızda birtakım etkilerden kurtulmanız, bu kararlarınızı kolaylaştıracak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde yaratıcı fikirlerinizle ilgi toplayabilirsiniz. Bu ilgi, ekip çalışmalarınızda size başarılar getirebilir. Arkadaşlık konularında daha yakın tanışma fırsatları yaratacaksınız. Karmaşık bulduğunuz bir konuyla ilgili gönülsüz girişimlerinizde, başarılar söz konusu. Sağlamcı yaklaşımlarınız özgüvenli karakterinizle bazen çelişebiliyor.

19 Şubat 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, saat 05:12 Ay-Kuzey düğüm görünümü, mevcut şartlar nedeniyle gönlümüzce hareket etmemiz kolay olmaz. Bu da bizi rahatsız edebilir. Bütçemiz, sağlığımız, aşk hayatımızla ilgili konular üzerinde hassas düşünebiliriz. Saat 18:20 Ay-Venüs görünüm etkisi sizleri rahatlatıcıdır. Moraliniz yerine gelir. Hayatla bağınız bu saatlerde güçlüdür. Cesaret ve kararlılıkla hareket edersiniz. Aşkta şanslı bir zaman dilimidir. Yeni bir tanışma veya sevdiğinizle birlikte olmak için uygundur. Yeni tanışanlar, özellikle partnerinizi iyi gözlemleyiniz. Hemen karar vermeyiniz. Saat 20:43 Ay, Neptün ile zorlu görünüm yaptığında, iç dünyamızda yaşadığımız gelgitlerin, anlaşılması zor olan duygularımızın, ideal bir yaşam arzumuzun peşine düşüyoruz. Birileri ne derse desin, yanlış veya doğru hiç fark etmiyor. Bizim ne gördüğümüz önemli hale geliyor. Yanılsak bilsek bile bu saatlerde pek umurumuzda olmaz. Yeter ki biraz olsun rahatlamamızı sağlasın. Pazar günümüzün hepimiz için, güzellik, huzur, barış ve sevgi dolu geçmesi dileğimle,

19 Şubat 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal açıdan kendini toparlama eğilimde olabilirsin. Hayatının diğer alanlarında dengeyi bulmak isteyeceksin.

19 Şubat 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Motivasyonunuzu yükseltecek konularla karşılaşmanız bazı kararlar almanızı sağlayabilir. Gündelik yaşamınızı ve sağlığınızı düzenleyebilecek önemli destekler alabilirsiniz. Geleceğe dair önemli kararlar alabilirsiniz.

19 Şubat 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı olduğunuz bir konuya zaman ayırmaya bakın. Tembellik etmek yerine dışadönük aktiviteler için uygun imkanlar var.

19 Şubat 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevecen bir mizacınız olmasına rağmen bu özelliğinizi dışa tam olarak yansıtamıyorsunuz. İş yerinizde oldukça taktir ediliyorsunuz. Savurganlığınızı bırakmalısınız.

19 Şubat 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aşk hayatınız açısından muazzam bir günden geçmektesiniz. Flört teklifleri ile karşılaşabilir, varolan ilişkilerinizde özellikle akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile romantizmi daha yoğun hissedebilir, varolan olası problemlere çözümler üretebilirsiniz. İşlerinizin tanıtımı, çocuklarınızla ilişkileriniz ve aşk hayatınızdaki iletişim açısından pozitif bir günde bulunmaktasınız.

19 Şubat 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla kafanızdaki planları devreye sokabilir, ilişkiniz doğrultusunda isabetli kararlar alabilirsiniz. Bu konuşmalar, varsa çocuğunuzla ilgili konuları da içerebilir.

19 Şubat 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hobileriniz ve hayatınızın zevk aldığınız konularında başka insanların denemediği detayları keşfetmek isteyebilirsiniz. İçinizde sakladığınız aykırı ruhu ortaya çıkarabilirsiniz. Macera içeren spor dallarına yönelebilir, gezme ve dünyayı keşfetme amaçlı kültür videoları izleyebilirsiniz. Çocuklarınızın spor aktivitelerine destek olabilirsiniz. Hizmet alanınız ve ortaklaşa kazanımlar arasındaki fikir yaratıcılığı şansına sahip bulunuyorsunuz. Çılgın fikirlerinizin kabul gördüğü ve otoriteler tarafından onaylandığı bir etkiye sahipsiniz.

19 Şubat 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konuları gözünüzde fazla büyütme eğilimindesiniz. Paranızı dilediğiniz gibi harcamayı istiyorsanız da, mevcut konulardaki maddi kaygılar ve geleceğe yönelik parasal planlamalar, sizi bundan alıkoyabilir.

19 Şubat 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 19' 39" R
Ay
Boğa
07° 24' 20" R
Merkür
Koç
21° 17' 31"
Venüs
Boğa
09° 46' 05"
Mars
Koç
05° 12' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 37' 30"
Satürn
Balık
17° 10' 29"
Uranüs
Boğa
22° 45' 24"
Neptün
Balık
29° 06' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 12"
Lilith
Başak
24° 07' 38"
True Node
Koç
15° 23' 09"
Son Güncelleme : 07/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>