Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Bir konuda inatçı yaklaşımlarınız sonuçta sizin zararlı çıkmanızla sonuçlanabilir.

Bugün çalışmalarınıza ara vermeden devam edeceğiniz ve daha çok istikrarlı hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Yeni başlangıçlar yapmaktan çok elinizdeki işleri tamamlamaya çalışacaksınız.

Maddi konularda bugün oldukça rahat olacaksınız ve üzerinde fazla düşünmeden harcamalar yapacaksınız fakat dikkatli olmalı ve bu konuda aşırıya kaçmamalısınız.

Karşınıza çıkacak sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak yinede enerjinizin büyük bir kısmını bu sorunların çözümüne harcayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü olmasını istediğiniz inandığınız hemen her konuda yaşanacak süpriz gelişmelere işaret etmekte. İnancın gücü yaşamanızın her safhasında etkili bir şekilde kendini gösterecek. Adeta yeniden yapılanacak kendinize olan güveninizi tazeleyeceksiniz. Maddi konularda geçmişte yaşanan aksiliklerden aldığınız dersleri profosyonel çalışma hayatınıza aktarıyor olmanız saygınlığınızı daha da arttıracaktır. Özel yaşamınızda ise aile büyükleri ile tartışmalar ciddi boyutlara gelebilir.

20 Ağustos 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 05:56-12:24 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Yer değiştirme ve nakil yoluyla başka bir ortamda çalışmak ve yaşamak gibi meseleler  üzerinde ciddiyetle düşünmenin işaretçisidir. Ancak olan resme bakmak gerekir, karar değişikliğinde bulunulmamalıdır. Boşluk süresince, yarım kalan işlerinizi bitirebilirsiniz. İşbirliğine açık olmanızda yarar var. Böylece huzursuzluktan uzak durursunuz. Yakın çevrenizdeki bazı kişilere yardımcı olmanız gerekebilir. Saat 12:24 Ay-Akrep burcu seyir etkinliğinde, başta otorite konumunda bulunan kişilerle olan ilişkiniz olmak üzere geleceğinizi ilgilendiren her konuda  yapıcı düşünmeye çalışmanın zamanıdır. Durumları bu bakış açısı altında düzenlemediğiniz sürece, çevrenizdeki insanlarla anlaşmanız, fikirlerinizi kabul ettirmeniz mümkün değildir. Saat 16:22 Ay-Jüpiter olumlu görünümü, iletişimi güçlendiriyor. Kısa bir yürüyüş, dostlarla bir araya gelmek, kardeşimizle ilgilenmek, hareketlilik yönünden olumlu bir enerjidir. Konuşmak, içimizdekileri paylaşmak isteriz. Neşeli bir şeyler duymak, canlanmak isteriz. Yüzümüzü gülümseten bir gün olsun. Her işinizde kolaylıklar dileğimle,

20 Ağustos 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sanatsal yeteneklerinizi ortaya koyacağınız gerçekçi yaklaşımlarınızla maddi manevi aklınızla yaşamınızı kontrol edebileceğiniz özel bir süreç sizleri karşılamakta. Ailevi konularda da özellikle anne ile ilgili konularda sıkıntılar ve beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle aile büyüklerinizin sağlık sorunlarında yanlış teşhislerin netleşmesi zorlukların aşılmasına da yardımcı olacaktır. Şimdi aşk ve aile hayatınızda karanlıklar sona eriyor.

20 Ağustos 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tartışmacı veya zor kişilerle muhatap olsanız dahi nezaketinizden ve sakinliğinizden ödün vermemelisiniz. Bazı konuların sizinle veya yaptıklarınızla ilgisi olmadığını düşünebilirsiniz. Ancak, yine de empati yapmaya ve karşı tarafı anlamaya çalışmakta fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Çözülmesi zor olan konularda çözüm üretmeye ya da sorunları daha net analiz etmeye yatkın olacağımız bir gündeyiz(özellikle öğle sonrası saatlerde). Sezgilerimiz güçlü ve içsel bilgiler ön planda. Eğitim, sözleşme, hukuk, ticaret, anlaşma, turizm, dua, ibadet, yabancılarla bağlantılı işler konusunda olumlu ilerleyebileceğimiz bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Ağustos 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Erken saatlerde hareketli bir güne başlayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki ilişkilerden etkilenebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda ailevi konular gündeminizi oluşturabilir. Babanızla ilgili olaylar sizi etkisi altına alabilir. Akşama doğru başkalarından alacağınız desteklerle akıcı koşullar oluşabilir. Gün daha hareketli ve keyifli bir hal alabilir.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özel hayatınızlahayatınızı ayırt etmeniz gerekiyor. Birinin üstüne çok düşünce diğerlerini unutuyorsunuz. Sıkıntıları ise sonradan ortaya çıkıyor.

20 Ağustos 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi ve motivasyonunuzu arttıran görüşmeler gerçekleştirebilir, partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyalog kurabilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz. İletişim alanında abartılı diyaloglarla karşılaşabileceğiniz, duyguların coşkulu aktartıldığı bir zamandasınız.

20 Ağustos 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapacağınız planlarda kararsızlık devrede olabilir. Üzerinizdeki üşengeçlik öğleden sonra rahat ortamlarda vakit geçirmenize ve aile hayatınıza yönelmenize neden olabilir.

20 Ağustos 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hobileriniz ve hayatınızın zevk aldığınız konularında başka insanların denemediği detayları keşfetmek isteyebilirsiniz. İçinizde sakladığınız aykırı ruhu ortaya çıkarabilirsiniz. Ailenizden birinin sağlığı ile de yakından ilgilenmeniz gerekebilir, ama durumun geçici bir durum olacağını da bilin.

20 Ağustos 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

20 Ağustos 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 47' 16" R
Ay
Başak
03° 12' 28"
Merkür
Boğa
00° 34' 10"
Venüs
Boğa
20° 32' 48"
Mars
Koç
11° 54' 04"
Jüpiter
Boğa
27° 41' 23"
Satürn
Balık
17° 49' 41"
Uranüs
Boğa
23° 15' 55"
Neptün
Balık
29° 20' 29"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
21° 30' 55"
Lilith
Başak
25° 05' 54"
True Node
Koç
14° 52' 42"
Son Güncelleme : 16/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>