Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

O sizin taleplerinizi yerine getirdikçe siz daha fazlasını istiyorsunuz. Özgürlüğünü kısıtladığınızı düşünüyor ve zaman zaman bunu dile getiriyor. Bugün birlikte olma isteğinizi geri çevirebilir.

Herkesin sizin gibi olması mümkün değil. Siz kısa zamanda nitelikliçıkarmakta ustasınız ama herkesin yeteneğinin aynı olması mümkün değil. Bazı problemler sizin bu değerlendirmenizden kaynaklanıyor olabilir.

İşyerinde yaşanacak yeni gelişmelerin sizin bütçenize de olumlu bir katkısı olabilir. Geçici bir süre yaşadığınız mali sorunlar çözülecek gibi görülüyor. Yine de harcamalarınızda dikkatli olmanız gerekebilir.

Yakınınızdaki biriyle yaşamaya başladığınız endişeleriniz konusunda haklı çıkabilirsiniz. Hayal kırıklığıyla birlikte kalp kırıklığı da yaşayabilirsiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş yaşamında olduğu kadar özel yaşamınızda da hırslısınız. Çevrenizdekilerin de sizin istediğiniz gibi davranmanızı istiyorsunuz. Müdahaleleriniz bazılarının canını sıkıyor ve bunu da size belirtmekten kaçınmıyorlar ama huyunuzdan vazgeçmiyorsunuz. Bugün kendinizi bu konuyla ilgili bir tartışmanın içinde bulabilirsiniz. Tartışmanın büyümemesi için bu zaafınızı kabul etmeniz gerekebilir.

21 Ekim 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, saat 09:41 Ay-Jüpiter görünümü, duygularımızı, hassas olduğumuz meseleleri dışa karşı gizleriz. Sanki bilinmesini istemeyiz. Çocuklarımız, ailemiz, sevdiğimiz her şey bizim için kıymetlidir. Huzur ararız. Sıkıntımızı içimize atarız. Bazen en ufak bir şeyi gözümüzde büyütürüz. Beklentilerimiz olmasa bile, bize ihtiyaç duyanları geri çevirmeyiz, hatta gereğinden fazla yardımcı oluruz. Saat 10:33 Ay-Neptün görünümü, duygularınızı gizlemenizi, kol kırılır yen içinde kalır misali düşünmenizi sağlar. Sizi olduğunuz gibi kabul eden, zor günlerinizde yanınızda olan kişileri, yıllarca mücadele ederek oluşturduğunuz değerlerinizi korumaya çalışırsınız. Saat 11:28 Ay-Kuzey düğüm görünümü, maddi şartların iyileştirilmesi yönündeki incelemelerin göstergesidir. Hesabımızı iyi yaparız. Saat 20:13 Ay-Pluto karşıtlığında, her şeyi kafanıza takabilir, geçmişe bağımlı kalabilir, kendinizi üzebilirsiniz. Bir yandan geçmişte yaşanılanların üzerinizdeki izlerini silmeye çalışmak diğer yandan hayatınızı verimli hale getirmek için mücadele vermek zor olabilir. Saat 23:04 Ay-Mars karşıt  görünümü duygusal hassasiyetin yükselişi ve zorunlulukların baskın hale gelişidir. Kişi aslında rahata bir hayli düşkündür. Tembellik etmek ister, şöyle istediğim gibi günümü geçireyim, başkaları biraz da  bana yardımcı olsun diye düşünür. Güzel yüreğiniz mutlulukla buluşsun, kalben sevgilerim sizlerle olsun.

21 Ekim 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yaşantınızda atılımlar söz konusu olsa da, siz biraz daha beklemelisiniz. Önemli gelişmelerin başlangıcındasınız. Maddi konularda şartlarınızı zorlamadan, isteklerinizi belli bir disiplin içinde gerçekleştirmelisiniz. Duygusal konularda kendinizi enerjik ve performanslı hissetmeniz, aşk yaşantınızı canlandırıyor.

21 Ekim 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızla gelişen olaylar karşısında kafanız karışabilir ve ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Yeterince tecrübeniz yoksa her işi üstlenmeyin. İmajınız yükselişteyken, yeni insanlarla tanışmak için çok uygun bir zaman olabilir. Günün Atmosferi:Ev, aile ya da toplumsal olaylar önümüzdeki iki günün başlıklarından olabilir. Sabah saatlerinde gereksiz ve aşırı hareketler olumsuz sonuçlar yaratabilir. Öğle saatlerinde ise hassas konular, yaratıcı işler ve entelektüel başlıklar öne çıkıyor. Fakat ne yazık ki günün geri kalanında Pazartesi günü yazdığımız negatif enerjiler hakim olacak. Agresif tepkiler, tartışmalar ya da ufak tefek kazalar söz konusu olabilir. Mars ve Plüto konumu tepkilerin dozunu artırabilir ve kötü etkileri tetikleyebilir. Fakat bir yandan da algılarımız açık olursa ve beklentileri daha net anlarsak, pek çok şeyin üstesinden gelecek gücü yeniden bulabiliriz.

21 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönebilir, bazı konuları kabullenme içine girebilirsiniz. Fikir sahibi olduğunuz konularda fazla ısrarcı olmamaya çalışın. Sorumlu olduğunuz işlerinizde engeller çıkabilir. Akşam saatlerinde duygularınızı rahat ifade edemiyor olabilirsiniz.

21 Ekim 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Ölüm... Samimi bir dostunuz sizlere sırrını açıklayabilir. Geçmiş günlerde yaşadığınız olumsuzluklar devrini kapatarak yeni bir sayfa açmaya eğilimlisiniz.

21 Ekim 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinizi açık ve doğrudan yansıtabileceğiniz bugün, maddi konular, ortak gelirler, alım satım, krediler, miras, burs, nafaka, eş ve ortağın gelirleri konusunda belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili verilen sözleri bugün taahhüt olarak kabul etmemelisiniz. Genel olarak iletişim hatalarına ve yanılgılara açık bir günden geçmektesiniz.

21 Ekim 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevre iletişiminizde bugün agresif tavırlara dikkat edin. Yapacağınız işlerden kolay tatmin olmayacaksınız. Fikirleriniz hızlı akacak ve sabırsızlık öne çıkacak.

21 Ekim 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltı konularda, kontrolünüz dışında gerçekleşen olaylara karşı geliştireceğiniz savunma mekanizması sayesinde içsel bir değişime başlamanız olasıdır.Bedensel olarak cilt, dişler, ortopedik kazalara karşı dikkatli ve tetikte olmalısınız. Hizmet alanınızda önünüzdeki dönem yapacağınız başlangıçlar için beyin fırtınası oluşturabileceğiniz bir hafta sonuna başlamadan iyi dinlenmelisiniz. Ancak sizi bir parça duygusal baskıya sevk edebilecek bir ruh haline bürünebilirsiniz. Maddi ve manevi destek altında olup şükretmelisiniz.

21 Ekim 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu canınızı sıkabilir. Umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller. Uzaktan gelecek bir kişi bir anda hayatınızın akışını değiştirecek.

21 Ekim 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 19' 25" R
Ay
Balık
07° 02' 02"
Merkür
Koç
18° 20' 11"
Venüs
Boğa
04° 40' 45"
Mars
Koç
02° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 19"
Satürn
Balık
16° 50' 02"
Uranüs
Boğa
22° 31' 06"
Neptün
Balık
28° 59' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 34"
Lilith
Başak
23° 40' 08"
True Node
Koç
15° 22' 00"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>