Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda ciddi dalgalanmalar yaşayacaksınız. Sevgilinizle ilişkinizi değişik bir boyuta taşıyacaksınız. Olumlu gelişmeler yakında gerçekleşecek fakat duygusal olarak güçlü olmalısınız.

Size verilen işleri zamanında yerine getiriyor ve işyerinizde güvenilir eleman pozisyonundasınız. Ciddi sorumlulukları üstlenmek zorunda kalabilirsiniz, bu size göre olmayabilir.

İşyerinizdeki başarınız yakında ödüllendirilecek ve takdir edileceksiniz. Yakında maaşınıza zam haberi alabilirsiniz, buna çok sevinecek ve yakınlarınızla paylaşacaksınız.

Bugün ani tepkilerden kaçınmaya çalışın ve mantığınızla hareket edin. Sizi üzmek isteyenlere karşı aldırış etmemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birkaç işle birden uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Çabuk karar verip doğru yolu seçmelisiniz. Çevrenizdeki insanların tavrını izleyip bunlardan kendinize dersler çıkartmalısınız. Arkadaşlarınızla yoğun ilişkiler içine girebilirsiniz. Akşam saatlerinde bir arkadaşınızla buluşabilirsiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 21 Mayıs saat 11:45-21 Haziran saat 19:38 tarihleri arasında Güneş-İkizler burcunda seyrini sürdürecek. Ancak bu esnada Merkür gerilediği için, tabii ki,  sosyal faaliyetler, toplumsal ilişkileriniz, hedefleriniz, başkalarıyla olan her türlü iletişiminizin dikkatli bir şekilde yapılması, gözden geçirilmesinde yarar var. Yolculuklar, dış temaslar, bilgilenme, görüşmelerde gerçekçi olmalıyız. Bireysel olarak kendimizi öne sürmek isterken, ortam şartlarını gözetmemizde yarar var. Yeni bir ilişkiye adım atmak,  yeni dostluklar kurmak, yeni bir grup içinde yer almak yönünde tedbirli olalım. Karşımızdaki kişiyi iyi tanıyalım. Kimdir,  nedir neyin nesidir bir bakalım. Sabırsız olmayalım. Alış-satış, ticaretle ilgili anlaşmalar, evraklar, hesaplar gözden geçirilmelidir. Bilmediğimiz sularda yüzmeyelim. Güvence unsurunu gözetelim. Saat 20:07 Ay-Venüs kavuşumu,  duygularınızı dışa karşı  gizlemek istediğinizi gösterir. Bu gizliliğin ardında yatanı  fark etmek ancak sizi çok seven bir kişinin başarabileceği bir şeydir. Sizi olduğunuz gibi, olduğunuz halinizle ve şartlarınızla düşünerek, sizin yerine kendisini koruyarak düşünebilen kişiye yüreğinizi açmaktan yanasınızdır. Saat 20:51 Ay-Pluto karşıtlığında, her şeyi kafanıza takabilir, geçmişe bağımlı kalabilir, kendinizi üzebilirsiniz. Bir yandan geçmişte yaşanılanların üzerinizdeki izlerini silmeye çalışmak diğer yandan  hayatınızı verimli hale getirmek için mücadele vermek zor olabilir. Gönlünüzden geçen her ne varsa, sizi mutlu edecek şekilde gerçekleşsin. Kalben sevgilerimle,

21 Mayıs 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay, bilinçaltı duygularınızın artmasına neden olabilir. Bastırdığınız duygularınızın sizi rahatsız etmesinden etkilenmek istemiyorsanız, yaratıcılığınızı akıllıca kullanmalısınız. Uzun süredir düşündüğünüzü konular üzerinde destekleyici çalışmalar içinde olursanız, enerjinizi olumlu bir şekilde pasife edeceğinizi göreceksiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bitirmeniz gereken işler ya da tamamlamanız gereken görevler varsa, zamanında tamamlayabilmek ya da sözlerinizin arkasında durabilmek asına iki üç kere kontrol etmenizde fayda var. Aksi takdirde, sözlerinizi yerine getirebilmeniz zor olabilir.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yaratıcı uğraşlarla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sezgilerinizi kullanacağınız konular daha fazla ilginizi çekecektir. Gün içindeki değişkenlikler dengenizi bozabilir. Maddi konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekleri iyi değerlendirmelisiniz. Kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkileriniz konusunda şanslı zamanı kollamalısınız. Olumsuzluklarla boğuşurken ona yenilik peşinde olduğunuzu söylemeniz hata olur. O size zaten güveniyor. Onun güvenini yıkmayın.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde değişen şartlara ayak uydurarak, yeni fikirleri kabul etmek, fikirlere direnç göstermeden hayatın akışına uymak faydalı olacaktır. Partneriniz ve dostlarınızla keyifli zaman geçirebileceğiniz bu zaman diliminde, 14.00'dan gece yarısına dek olan süreçte finansal işlerinizi tamamlayabilir, partnerinizle romantik bir akşam geçirebilirsiniz.

21 Mayıs 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevreniz kimliğinizde ve hayatınızda etkili olacak. Organizasyonlar, grup aktiviteleri, işten elde edilecek gelirleriniz için uğraşılarınız artabilir. Bu dönemi çok iyi değerlendirin

21 Mayıs 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugün oldukça pozitif bir ruh halinde olup çevrenizde vehayatınızda olup biten her şeyi son derece akılcı bir şekilde değerlendirip kendinize ilgili faydalı kararlar alıp bunları uygulayacağınıza işaret etmekte. İş hayatınızda beklentilerinizin üstünde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bugün yaşayacağınız bireysel gelişimler sizi derin bir uykudan dinç bir şekilde uyanmışçasına olumlu ve güçlü bir şekilde etkileyecek, çevrenizde olan biten hemen her konuya hakim olarak rahatsızlık duyduğunuz birçok şeyi istediğiniz yönde düzenleyerek bazı kişi ve olayları da yaşamınızdan çıkaracaksınız, özel yaşamınız da buna dahil.

21 Mayıs 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

21 Mayıs 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 50' 32" R
Ay
Balık
14° 44' 15"
Merkür
Koç
18° 39' 32"
Venüs
Boğa
05° 20' 16"
Mars
Koç
02° 26' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 50"
Satürn
Balık
16° 52' 45"
Uranüs
Boğa
22° 32' 57"
Neptün
Balık
29° 00' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 21"
Lilith
Başak
23° 43' 42"
True Node
Koç
15° 22' 46"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>