Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sıkıntı dolu ikilemler, zor tercihler bugünlerde yaşamınızı doldurabilir. Geçen zaman zararınıza çalışıyor. Son zamanlardaki yürek titreşimlerinizi kontrol altına almaya çalışın.

Destek arayan üretkenliğiniz, belli bir süre daha hareketsiz kalabilir. Kafanızda tam netleştiremediğiniz ilişkiler, taraf olmanızın istendiği durumlarda çekingen kalmanıza yol açacak.

Çeşitli konularda görüş birliği içinde olduğunuz insanlarla para işlerindeki tezatlığınız, sizi fazla şaşırtıyor. Yakında ikili bir görüşmede sıkı pazarlıklarınız olabilir. Yeterince hazırlıklı olmalısınız.

Bu sıralar meydana gelebilecek tesadüflerde kafanızı karıştıracak sıklıklar söz konusu. Önyargılı yaklaşmama eğiliminiz, sizi fazla iyi niyetli yorumlara sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlığınızla alakalı kaygılarınız yerinde olabilir. Bu konuda bir an önce kendinizi rahatlatmalısınız. Çok sorunlu bir yakınınızın problemleri, bu yakında size kadar ulaşacak. Tastamam güven duyacağınız bir dostluğa ihtiyacınız var. Bir arkadaşınızın favorisi olmayı başarmak zorundasınız. İnsanlarla yarı güvenli ilişkiler sürdürmeniz size gizli bir yapayalnızlık yaşatıyor.

16 Mayıs 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar 16 Mayıs saat 07:07-7 Haziran saat 01:15 tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Merkür,hayatımız, maddi kazanç, hedeflerimiz üzerinde sakince ve aklımız başında düşünmenin önemini vurguluyor. Biraz yavaşlıyoruz. Zihnimiz koşturmaca içinde gözden kaçırdığı noktaları fark ediyor. Bunlar tabii ki önemli. Doğru bir yol ve yön belirlemek için, işlerimizi sağlama almaktan yanayız. Bu tespitler sonucunda her şey yolundaysa, tabii ki girişimde bulunabilir, uygulayabiliriz. Ancak soru işaretleri taşıyorsak, çok fazla hızlı ilerlemiş, şimdi bir şeyler aklımızı kurcalamışsa o zaman bir daha bakmakta yarar görüyorum. İş tercihlerimizde, proje ve planlarımızda geleceğin garanti altına alınması gerekliliğini unutmayalım. Hakikaten işe yarayan, üretime dönük olanları yürürlüğe koyalım. Saat 12:16 itibariyle Boğa burcunda ilerleyen Güneş, Oğlak burcundaki Ay ile olumlu bir görünüm yapıyor. Bu sayede isteklerinizi elde etmeniz mümkündür. Böyle bir enerji kişinin bilincini aydınlatıcı olduğu için hangi konuda ilerlemeniz gerektiğini bugün saptamanız gayet kolay. Yani duygular isteklerle uyum halinde ve kişisel olarak kendinizle ve dış dünya ile savaşınız yok. Her şeyi kendi içinde olumlu manada gözden geçirebilirsiniz. Yeter ki, karamsar düşünmeyiniz. Saat 13:22-20:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bazı engeller ve tersliklerle karşılaşabiliriz. Bunlar bizim elinizde olmayan sorunlardır ve uğraştırıcıdır. Sakin ve bilinçli hareket etmek lazım. Tersliklerin neden olabileceği strese karşı dikkatli olalım. proje ve planlarımızı tekrar gözden geçirelim. Ancak uygulamaya koymayalım. Saat 20:49 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, partnerinizle veya yakın çevrenizle temasınız yoğunlaşır. Arkadaşça paylaşımları önemsersiniz. Sevgilinizin dengeli ve tutarlı davranışlarda bulunmasını arzularsınız. Etrafınızdaki insanların size karşı dikkatli hareket etmeleri gerektiğini düşünüyorsunuz. Gereksiz konularla meşgul edilmekten hoşlanmazsınız. Ortak biryapıyorsanız, ortağınızı incelersiniz. Baskı altına alınmaktan hoşlanmazsınız. Özgür olmak, dilediğiniz gibi hareket etmekten yanasınızdır. Saat 21:54 Ay-Merkür görünümü yeniliklere açık ve kazanmaya istekli hareket edilmesi gerektiğini gösteriyor. Artık bitmiş veya düzenlemekte zorlandığınız ilişkileri,ortaklıklarını değil, size maddi ve manevi anlamda zenginlik sağlayan gelişmelere açık olunuz. Kafanızı karıştırmalarına izin vermeyiniz. Eğer hata sizde ise, o zaman kendinize bir daha tarafsız bir gözle bakınız. Gün boyu huzur ve mutluluk dileklerimle,

16 Mayıs 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında farkında olmadan baskıcı tavırlar sergileyebilirsin. Ailene yeni planlarını açıklayabilirsin.

16 Mayıs 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ile ilgili yeni açılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Geleceğe yönelik kaygı ve endişelerinizden uzaklaşmanız gerekmektedir.

16 Mayıs 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde yeniden harekete geçmenizi gerektirecek olaylar yaşanabilir. Çalışma ortamınızda hızlı değişiklik yapmanız gerekebilir. Sizi yoran konularda çok ısrarcı davranabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde eşinizle ilgili konular sizi meşgul etmeye başlayabilir. Karşınızdaki insanlara kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

16 Mayıs 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Anlayışlı bir yapınız olduğundan aklınızdan geçenleri söyleyemiyorsunuz. Sessiz bir hal aldınız. Partnerinizle aranızdaki ufak tartışmalar sebebiyle üzülebilirsiniz.

16 Mayıs 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür bugün burç değiştiriyor veve kariyer konularında sizi çok daha hareketli kılıyor. Hedefleriniz, planlarınızla ilgili olgun, deneyimli, sizden yaşça büyük kişilerin görüş ve fikirlerini alabilirsiniz. Yönetici konumundaki kişilerle daha sık görüşebilirsiniz.

16 Mayıs 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer hayatınızda önemligörüşmeleri ve anlaşmaları gündeme gelebilir. Kendinizi kararlı ve oturaklı olarak ifade edeceğinizdenyaptığınız veya yapacağınız kişilerle çok iyi anlaşacaksınız.

16 Mayıs 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dış etkenlerle ilgili cilt sorunları veya ufak tefek ortopedik kazalara karşı dikkatli ve tetikte olmalısınız. Herhangi bir konuda sağlık probleminiz mevcutsa bugün buna şifa bulmanız olasıdır. İş ve hizmet alanınızda öne süreceğiniz bir fikir takdir toplayabilir. Kemik, dişler ve cilt ile ilgili oluşabilecek sorunlardan dolayı kendinizi duygusal baskı altında hissetmeniz doğaldır. Bu konularda operasyon ve tedavi süreci de başlayabilir. Mesleki alanda iletişim ve haberleşmenin dozunu arttırabileceğiniz bir sürece giriyorsunuz.

16 Mayıs 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

16 Mayıs 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 38' 30" R
Ay
Koç
27° 01' 24" R
Merkür
Koç
20° 42' 46"
Venüs
Boğa
08° 53' 45"
Mars
Koç
04° 39' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 27' 31"
Satürn
Balık
17° 07' 03"
Uranüs
Boğa
22° 42' 57"
Neptün
Balık
29° 05' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 53"
Lilith
Başak
24° 02' 55"
True Node
Koç
15° 24' 22"
Son Güncelleme : 06/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>