Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde denemeniz gereken bir şeyler var. bunların ne olduklarını kendinize sormalısınız. Pozitif esintiler için elverişli günler. Ama belleğinizi iyice bir yoklamanız gerekiyor.

Kişilik çatışmaları özellikleilişkilerinde kaçınılmaz. Bunu kabullenmeniz gerekiyor. Ortak noktalarda birleşebilme güçlüğü, sizi işlerin böyle gitmeyeceği sonucuna vardırmamalı.

Zaman içersinde yoluna gireceğine inandığınız tıkanmalar, bu inancınızı doğrulayacak yönelimler içinde. Zararlı çıkacağına inandığınız alışverişler konusunda geriye dönüş şansınız yok gibi.

Sizi bağımlı hale getirebilecek bir ilişkinin bugünlerdeki çekiciliğine kapılmayın. Bugünlerdeki aşırı duygusal ruh durumunuz, ilerde pişmanlıklar getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç güne kalmadan bir özleminizi gidermek için, uzun bir yolculuğunuz olacak. Ama özlem gidermek kadar, birtakım şeyleri düzeltme niyetiyle gideceksiniz. Bugünlerde ikili bir görüşmeniz dikkat gerektiriyor. Kıvrak zekanızla yapıcı bir şekilde sonuca ulaşabilirsiniz. Bugün çözümsüzlüğe giden bir konuyla ilgili olarak düşünceniz istenebilir.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 05:56 Merkür-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, önemli görüşmeler haftaya damgasını vuruyor. İşlerimizi en akılcı şekilde planlayacağız. Eğitimden kişisel hayatımıza kadar her alanda doğru ve güçlü adımlar atmaya çalışacağız. Önemli kişilerle bir araya gelebiliriz. Eğer bir yenilik düşünüyorsak, bunun artı ve eksilerini çok iyi analiz ederek yürürlüğe koyabiliriz. Saat 12:50 Ay-Neptün görünümü, merak ettiğiniz durumları, rüya veya farklı bir yolla hissetmenizi, anlamanızı sağlayabilir. Ancak parasal konularda, kime ne verdiğinizi ve kimden ne aldığınızı iyi biliniz. Çıkarlarınız konusunda akıllıca hareket etmek en doğrusudur. Boyunuzu aşan borçlar altına girmeden önce çok iyi düşünmek gerekir. Saat 13:10 Ay-Jüpiter görünümü, sağlığınız başta olmak üzere, mali konular üzerinde dikkatlice durmanın işaretçisidir. Titizlikle planlarınızı yaparsınız. Hesabınızı bilirsiniz ve bütçenize uygun şekilde hareket edersiniz. Saat 23:23 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, büyümek, gelişmek, dönüşmek isteğimizi yükseltiyor. Bizi derinliklerimizle temasa geçiriyor. Elimize batanları, yüreğimizi acıtanları temizleyip yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Ancak bunun kolay olmayacağının da farkındayız. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Mutlu haftalar dileğimle,

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlığınızla ilgili konularla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Uzmanlardan yardım alabilirsiniz. Düzenli, planlı hareket edip, zamanı yönetebildiğiniz takdirde pek çok işinizi halledebilirsiniz.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda ya da sorumluluklarınızda bazı değişimler söz konusu olabilir. Finansal anlamda bazı ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek çözümler bulabilirsiniz.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar sizi yorabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde otorite figürleriyle ilişkinizi iyi tutmaya bakın. İş hayatınızda yeniden harekete geçirmek istediğiniz konulara yönelebilirsiniz. Bugün duygusal konularda zorlanabilirsiniz. Etrafınızdaki kişilere karşı sakin kalmanızda fayda var. Eğitsel konularda çaba gösterebilirsiniz.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gitmek istediğiniz sayfa taşınmış veya adı değiştirilmiş olabilir.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişime yönelik işlerinizi ve yapacaklarınızı kolay halledecek, ilgi bekleyenleri şaşırtacaksınız. Düşüncelerinizi ifade ederken sabırlı olmalısınız.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı arttıracaksınız. Büyük bir istek ve hırsla harekete geçebilir, olumlu ve kararlı bir tutum sergileyebilirsiniz. İlişkilerinizde yapıcı davranmanız, başarı şansınızı yükseltecek

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir. Düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

15 Mayıs 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 31' 39" R
Ay
Koç
25° 17' 20" R
Merkür
Koç
20° 37' 08"
Venüs
Boğa
08° 45' 01"
Mars
Koç
04° 34' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 25' 51"
Satürn
Balık
17° 06' 29"
Uranüs
Boğa
22° 42' 32"
Neptün
Balık
29° 05' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 30"
Lilith
Başak
24° 02' 08"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 06/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>