Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önümüzdeki günler içinde sürpriz gelişmelere hazırlıklı olun. Doyurucu özel zevklerinizle yetiniyor gibisiniz. Birkaç güne kalmadan, bunların her şeye yetmediğini hissettiren birtakım elektriklenmeleriniz olabilir.

Bazı aksaklıklarda önemsemez tavrınız, daha da problem yaratabilir. Sizin karşınızda hemen, hemen her konuda şansını yitirdiğini düşünen saplantılı biriyle sorun yaşıyorsunuz.

Eğlencenize, hobilerinize de para ayırabiliyorsunuz. Bugünün şartlarında, bunlar çevreye pek sevimli gelmeyebilir. Para tartışmalarına girmemeye çalışmalısınız. Geçenlerde tanık olduğunuz sevimsiz para tartışması sizi bir süre daha etkileyecek.

Bugünlerde günlük sorunlara ve ayrıntılara önem vermeniz gerekiyor. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde geleneksel yaklaşımlar ve davranışlarla çelişkileriniz var. Kendinize daha uygun ortam arayışlarına yönelebilirsiniz. Bunun bazı ilişkilerinizi zedeleyeceği endişeniz, oldukça gerçekçi, ama başka çareniz yok gibi. Daha kararlı görünmenizi gerektiren bir konu, şu sıralar gündeminizi işgal edebilir. Yeni bir yöntem belirlemenizde yarar var.

21 Temmuz 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Salı günümüzün ilk etkili enerjisi, saat 06:02 Ay-Merkür olumlu görünümüdür. Zihnimizde her ne kadar bazı meseleler yoruyor olsa da, iç huzurun biraz da kişinin bakış açısıyla ilintili olduğunu görüyoruz. Saat 13:00 Ay-Güneş görünümünde, sizin için önem taşıyan her ne varsa onu korumanız altına alırsınız. Aileniz, sevgiliniz, evladınız, işiniz, gücünüz ve geçmişiniz tümüyle önemlidir. Sakince dinlenmeyi, kendinizle temasta kalmayı tercih edebilirsiniz. Bu arada maddi konular üzerinde düşünebilirsiniz. Bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Kafanıza uyan, sizinle aynı yönde düşünen kişilerle konuşmaktan zevk alırsınız. Saat 13:06-16:22  arasındaki Ay boşluk etkisi altında, parasal işlerimizi, hesaplarımızı bu zaman dilimi içinde dikkatlice yapmakta yarar görüyorum. Özellikle yoğunluk nedeniyle parasal  alışverişlerde  alacağımızı vereceğimizi iyi bilelim. Sağlık giderleri, kişisel bakım, temizlik ve düzenlemeler için bir miktar para harcayabiliriz. Saat 14:07  itibariyle etkili olacak Güneş-Satürn görünümü, huzurlu olmak,  şöyle bir kafamızı dinlendirmek, ailemizle temasta olmak bizim için kıymetli. Yorulan bedenimizi canlandırmak, moralimizi yeniden kazanmak, güçlenmek için bu görünümün sizlere yardımcı olacağını söylemeliyim. Bununla da kalmıyor. Aşk hayatınızla ilgili konularda sizi canlandırıyor, yakın çevrenizle olan ilişkinizi güçlendiriyor, dostlarınızla bir araya gelmenizi sağlıyor. Böylece sizi huzursuz eden, içinden çıkamadığınız meseleleri biraz olsun unutabilirsiniz. Saat 16:22 Ay-Terazi burcu geçişi, huzurlu bir şekilde,veya özel ilişkilerimize zaman ayırmamızı sağlıyor. Anlaştığımız kafa dengi arkadaşlarımızla sohbet etmek, huzur verici paylaşımlarda bulunmak hoşumuza gidebilir. Günün enerjileri, birbirimizi sevgiyle, kardeşçe kucaklamamıza vesile olsun. Güvenli bir dünyada yaşamamız dileğimle,

21 Temmuz 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hırslı yönlerinizi ön plana çıkararak, toplumsal enerjinizi ortaya koymaktan yanasınız. Bugün, baskıcı bir tutum izliyorsunuz. Fikirlerinizi kabul ettirmek için, gerekli zamana ihtiyacınız var. Beklemeli ve akıllı bir tutum izlemelisiniz. Kabul edilmeme duygunuz yüzünden, duygularınızı gizleme gereği duyabilirsiniz.

21 Temmuz 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda farkınızı ortaya koyabileceğiniz günler. Sizi diğerlerinden ayıran özelliğiniz, konuşmaktan çok yapmaya odaklı olmanız olacaktır. Kavramsal değil pratik odaklı olmanın faydasını görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Başak burcundaki Ay'ın Satürn'le olumlu açısı ve Güneş Satürn olumlu görünümü bugün ve hafta genelinde, uzun vadeli konularda başarı şansını ve bu yönlü girişimleri arttırabilir. Bu hafta boyunca, uzun vadeli ilişkiler veya uzun vadeli adımlar gündeme gelebilir. Ciddigörüşmeleri yapmak, resmi kurum ve kuruluşlarla, yaşca büyük veya otorite konumundaki kişilerle görüşmek için uygun bir süreçte olacağız. Hedeflerimize odaklanabiliriz. Dolayısıyla, sabah saatlerinde oluşabilecek belli belirsiz kararsızlıkların, isteksizliklerin, endişe veya dalgınlıkların güne olumsuz başlamanıza neden olmasına izin vermeyin. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Temmuz 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi konular gündeminizi meşgul edebilir. Uğraştığınız işlerde karar almanız gereken zamanlar var. Sorumluluklarınız artabilir. İlerleme kaydetmek istediğiniz konularda akıcı temalar söz konusu. Aile ile ilgili mevzularla ilgilenmeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde yakın çevrenizdeki kişilerle organizasyon yapabilirsiniz.

21 Temmuz 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda güzel bir süreçtesiniz. Ayaklarınız yere değmiyor. İşleriniz çok birikti.

21 Temmuz 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün öğlen saatlerinden itibaren aile büyükleriniz, patronlarınız ve kurumlarla görüşmelerinizde başarı elde edebilir, yaptığınız işlerle göz dolduran ve dikkat çeken isim olabilirsiniz. Zekanız ve parlak fikirlerinizle topluluklar içinde öne çıkacağınız bugün, akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizle ilgili keyifli görüşmeler yapabilirsiniz.

21 Temmuz 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile sorumluluklarınıza vakit ayıracak, bu konuda yapılacak işlerinizi halledeceksiniz. Ailevi planlarınız için kolayca hareket geçebilirsiniz. Davranışlarınızı sorumluluklarınızla birleştirebilirsiniz.

21 Temmuz 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal kaynakları idare etmek, yatırım yapmak için uygun bir gün olacaktır. Aileniz ve partneriniz arasında uzlaşma sağlamanız gerekebilir. Evinizle ilgili bir sorumluluğu da yüklenebilirsiniz. Ev almak için kredi çekebilirsiniz. Para hesaplarında hatalara, ödemelerde hatalara da dikkat edin.

21 Temmuz 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

21 Temmuz 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 22" R
Ay
Terazi
02° 41' 28"
Merkür
Boğa
03° 50' 38"
Venüs
Boğa
23° 36' 47"
Mars
Koç
13° 47' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 40"
Satürn
Balık
17° 59' 45"
Uranüs
Boğa
23° 24' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 00"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 27"
Lilith
Başak
25° 22' 29"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>