Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok az da olsa objektif bakabilirseniz, kendinizi bu geçimsizlikte biraz daha suçlu görebileceksiniz. Geçimsizliğinizin nedenlerini hiç birbirinizi suçlamadan ortak bir şekilde paylaşmanız gerekiyor.

Ortaya koyduğunuzhacmi ile dikkati çekiyorsunuz. İş çevrenizde oldukça iddialısınız. Bazen fazla iddialı davranıyorsunuz ve boyunuzu aşan işler üstünüze kalıyor.

Para işlerinde hesabınızı iyi biliyorsunuz. Parasızlık endişesi yaşamak istemiyor, tedbirli davranıyorsunuz. Bir para tartışmanız var. Bundan uzak durmanız mümkün görünmüyor.

Yakında yol görünüyor. Bu yolculuk size hoş bir teklif olarak gelecek. Kabullenmeniz halindehayatınızda bazı kayıplarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde aile ilişkilerinizi her zamankinden daha fazla önemsemeniz gerekiyor. Bu gerekliliği zaten çok net olarak görüyorsunuz. Ama nedense özensizliğe devam ediyorsunuz. Gündeminize yeni soktuğunuz bir konuyu biraz gecikmiş olarak ele aldığınızı düşünüyorsunuz. Haklı gibi görünseniz de, henüz bir şey kaybetmiş sayılmazsınız.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 08:44 Ay-Uranüs görünümü, sizi huzurlu kılabilecek değişimlerin bir an önce gerçekleşmesini istersiniz. Bir yanıyla hayata güvenir, şükredersiniz ancak bir yanınız sabırsızdır. Saat 15:30 Ay-Merkür görünümü, huzur arayışımızın işaretçisidir. Bu saatlerde hem kendimizle baş başa olmak isteriz hem de çevremizde bulunanlarla konuşmak. Huzur verici, bize kendimizi iyi hissettirici olan kişilerden zevk alırız. Tartışmalardan, ipe sapa gelmez sözlerden hoşlanmayız. 22:14-22:34 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında enerjimiz biraz düşebilir. Eğer birkaç gündür sıkıntılı günler geçiren Aslanlardan birisi iseniz, dinlenmenize önem veriniz.  Herhangi bir konuda acil kararlar vermeyiniz. Bu sakıncalı olabilir. Ailenizle alakalı işler, güvencenizi ilgilendiren maddi ve manevi meselelerde hassas düşünebilirsiniz. Sevdiklerinize olan ihtiyacınız artabilir. Bütün bunlar gayet doğaldır. Ancak ben aceleyle karar vermenizi veya olumsuz düşünmenizi istemiyorum. Saat 22:34 itibariyle burcunuz üzerinde ilerleyecek Ay, liderlik yönünüzü güçlendiricidir. Eğer bir arzunuz, ihtiyacınız varsa, bunu mutlaka elde etmek adına harekete geçersiniz. Duygularınız bir hayli ateşlidir. Sizi takdir etmeleri, güçlü bulmaları, sözünüzü dinlemelerini istersiniz. Bu enerji, pırıltılı yaşama, kendinizi kanıtlama, kimliğinizi ifade edebilme yönünde bir hayli etkilidir. Cumartesi gününüz güzelliklerle dolu geçsin. Canı gönülden sevgilerimle,

22 Ekim 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, geçmişinizle iç içe yaşama isteyebilir ve eski özlemleriniz değer kazanabilir. Güzel ve olumlu duyguların kişisi olduğunuz için, kaybettiğiniz fırsatları bir kez daha düşünebilirsiniz. Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Sistemli düşünerek, kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz. Ortaklıklar konusunda dikkatli olun.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı bilgiler size özellikle verilmiyor ya da gizli tutuluyor olabilir. Teyit etmeden herhangi bir aksiyon almamalısınız. Aşk hayatınıza vakit ayırmanız gereken günlerdesiniz. Hazır imajınız yükselişteyken, randevular ayarlamak yerinde olur. Günün Atmosferi:Gündüz stres, gece eğlence! Ev ve aile yaşantısı ile birlikte bugün de toplumsal olaylar gündemimizde olacak. Sabah saatlerinde son dakika değişiklikleri nedeniyle gerilebilir yahut agresif kişilerle baş etmek durumunda kalabiliriz. Acele hareket etmemeli, iki düşünüp bir söylemeliyiz. Rutin akış bir nebze bozulabilir ya da planlarımız birden aksayabilir. Beşeri ilişkilerde uyum biraz güçleşiyor. Yapıcı olalım ve diyalogları sakince yürütelim. Gece saatlerinde ise; gündüzün aksine daha pozitif, keyifli ve sevgi doluyuz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal yönden sizi bağlayan konular, geçmişten kaynaklanan durumlar var. Olaylara daha tarafsız yaklaşmanız iyi olacak.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça çetin bir görevhayatınızda karşınıza çıkabilir. Üstleriniz size ve disiplininize çok güveniyor. Siz ise elinizden geleni yapıyorsunuz. Başarılı olacaksınız.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sahip olduğunuz maddi manevi değerlere şükrederek, elinizde olanlar için sonsuz bir mutluluk ve şükran hissedebilirsiniz. İlişkilerinizi ve finansal durumunuzu geliştiren görüşmeler yapabileceğiniz bugün, sizin için manevi değeri olan bir hediye alabilirsiniz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

ASLAN Geride kalmak isteyen yapınızla, iletişimsel konularda istediklerinizi yapmakta zorlanabilirsiniz. Bugün, yakın çevrenizdeki insanlar söyledikleriyle sizi sıkabilirler.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşük enerjilere sahip bir günde bulunuyorsunuz. Ancak özellikle mesleki atılımlar için özel bir gökyüzü konumu mevcut ve bunu faydaya çevirebilecek şansa da sahipsiniz.Yapmanız gereken düne göre nispeten düşük ruh halinizi sabit ve durağan tutup gece saatlerine kadar profesyonel bir tutumla fırsatları değerlendirip elinize geçen şansı kullanmak olacaktır. Zihinsel ve ruhsal alanda kalmak ve sezgilerinizden ilham alıp kontrolünüz dışında gelişen tüm meselelerde güç sağlayabilme etkisine sahipsiniz. Geceleyin kutlama başlayacaktır.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

22 Ekim 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 38' 01" R
Ay
Balık
11° 37' 44"
Merkür
Koç
18° 31' 36"
Venüs
Boğa
05° 04' 21"
Mars
Koç
02° 16' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 48"
Satürn
Balık
16° 51' 39"
Uranüs
Boğa
22° 32' 12"
Neptün
Balık
29° 00' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 38"
Lilith
Başak
23° 42' 16"
True Node
Koç
15° 22' 27"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>