Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi ilişkinizde rahat hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Beraberliğinizde geleceğe ilişkin planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz.

Bugün birçok kısa seyahat yapabilir, gittiğiniz yerlerde sürpriz rastlantılar yaşayabilirsiniz. Hesapta olmayan işlerin sizi sıkıntıya sokabileceği görülüyor. Organizasyonlarda yer alıyorsanız çevrenizin desteğini alabilirsiniz.

Kişisel gelirinizi arttırıcı çalışmalar yapabilirsiniz, ama dışsal şartlar istediklerinizi elde etmekte zorlanacağınızı da göstermekte.

Bugün kişisel konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Yanılmaya açık bir gündesiniz. Ayrıntılara dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, içgüdüleriniz sizi yönlendirebilir. Yaratıcı çalışmaların sizi oldukça meşgul edebileceği ve ileriye yönelik planlar oluşturmakta başarılı olabileceğiniz görülüyor. Değişik olanakların ortaya çıktığı canlı bir gün olabilir. Sosyal konular, arkadaşlıklar ve grup çalışmaları bakımından hareketli bir gün.

22 Ocak 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar güne, saat 03:45-14:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altında adım atıyoruz. Ciddi ilişkinizle alakalı konularda normalde üstünde bile durulmayan meselelerin gözünüzde büyümesine neden olabilir. Oysaki yapılması gereken ilişkiyi kendi içinde rahat bırakmaktır. Sizi üzen, sıkıntıya sokan ve rahatsız eden kişi veya olaylar karşısında her şeyi bir kez daha gözden geçirmekte yarar var. Saat 14:49 Ay-Balık burcunda seyrine başladığında, sevgi hissiyatımız güçleniyor. Birlik-beraberlik arzumuz ön plana geçiyor. -Her şeye rağmen hayat güzel diyerek canla başla, güzel dileklerle günün geri kalanını geçirelim. İnancımızı yükselterek aldığımız her nefesin ne kadar kıymetli olduğunu anlamamızı sağlayan bu enerjinin ruhumuzu okşamasına izin verelim. Saat 19:20 Ay-Satürn görünümü hassasiyeti yükseltiyor. Duygusal anlamda başkalarından beklediğimiz ilgiyi, sevgiyi hissetmekte ve bulmakta zorlandığımızı işaret ediyor. Aşk hayatımızda, çocuk meselelerinde üzerimize düşen sorumluluklar bizi yorabilir. Gün boyunca mutluluk sizinle olsun. İşlerinizde kolaylıklar ve hayatınızda güzellikler dileğimle,

22 Ocak 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür, zıt burcunuz Kova'da geri gidiyor. Sosyal yaşantınızda işlek zekanız ve sivri konuşmalarınız dikkat çekmenize neden olacaktır. Paylaşım içinde olduğunuz kişilerin sorunlarına köklü çözüm üretmenizin size de yararı dokunacağınızdan emin olabilirsiniz. Ailenizin yaşlıları ile güç birliği içindesiniz güvensiz yaşamayı sevmiyorsunuz.

22 Ocak 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler size rahatsızlık verebilirler ya da bazı fikirlerinize katılmıyor olabilirler. Siz sadece, sizin için önemli şeylerle ilgilenmeli, zaman kaybının önüne geçmelisiniz. Sizinle aynı amaçlara veya ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelmeniz ya da çalışmanız daha iyi sonuçlar ortaya konmasını sağlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Sezgilerimizin, merhamet, empati ve şefkat başlıklarının ön plana çıkabileceği, aldatıcı veya yanlış yönlendirmelere açık bir gündeyiz. Özellikle akşam saatlerinde yanıltıcı tavırları olan kişilere dikkat etmemiz gerekiyor. Bugün ve yarın etkili olabilecek diğer bir etkiyse, saldırgan ve düşmanca tavırları olan kişileri gündeme taşıyabilecek olması olabilir. Dolayısıyla, sözel sataşmalara maruz kalmamak için ilişkilerinizin gergin olduğu kişilerden veya riskli yerlerden uzak durmanızda fayda var. Gün genelinde birbirimizi koruyup kollama ve birlikte hareket etme arzumuz yüksek. Sularla, akışkanlarla ve kimyasallarla bağlı konuların da ön plana çıkabileceği iki günlük süreçteyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Ocak 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

22 Ocak 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizin istekleri sizi yorabilir. Dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Duygusal anlamda boşlukta kalıp yanlış birini hayatınıza alabilirsiniz.

22 Ocak 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile içi ilişkilerinizde daha önceden problem olan konular aniden büyüyebileceği ve tekrar göz önüne gelerek can sıkıcı olabileceği için, en yakınlarınız ve yaşamınızdaki erkeklerle ilişkilerinizde sabırlı ve problemlerin üzerine gitmeyen taraf olmayı tercih etmelisiniz. Akşam saatlerinde ise bunun aksi yönde iyileştirici ve pürüzlerin giderilebileceği, iletişimi yeniden sağlayabileceğiniz pozitif bir enerji sözkonusu olacak

22 Ocak 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hislerinizi olduğu gibi, belki de biraz abartarak dışarı vurabilirsiniz. Bu, sizin ön plana çıkmanızı kolaylaştırsa da, bu dışavurumu insanlara sahip olmak ya da onları zorla yöneltmeye çalışmak gibi yollarla yapmaktan özenle kaçınmanız gerekiyor.

22 Ocak 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 46' 30" R
Ay
Balık
13° 44' 02"
Merkür
Koç
18° 36' 58"
Venüs
Boğa
05° 15' 08"
Mars
Koç
02° 23' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 51"
Satürn
Balık
16° 52' 24"
Uranüs
Boğa
22° 32' 42"
Neptün
Balık
29° 00' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 07"
Lilith
Başak
23° 43' 14"
True Node
Koç
15° 22' 40"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>